Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehe przebieg ok gdybyście biegły zgodnie z numerkami :lol:
Własna koncepcja też jest fajna.

Ojj dzieciaczki + mamusie to drażliwy temat, Bzik tez nie przepada :shake: Tzn jak dziecko kulturalnie powoli podejdzie i powiedzmy podrapie po brodzie- jest ok i dziecko jest fajne. Ale częściej się zdarzają te biegnące z piskiem i łapami :shake: Ja nie mam nic do dzieci ale do mamuś ktore je tak wychowują owszem.
Ostatnio nam trojka malych dziewczynek na osiedlu dosłownie zagrodziła drogę - wyciągajac łapy i titititi , piesek, piesek :shake: Ale krótkie "Odejdzcie, on nie lubie dzieci" skonczylo sprawę na szczęście.

Posted

tak zgadzam sie z Toba w 100% to przede wszystkim wina rodzicow:)
no nie wiem sama mam dwojke i moje dzieci nie podchodza do obcych psow no chyba,ze za pozwoleniem moim,ale jest to tylko przykucniecie jak pies malutki i poglaskanie:)a jak duzy to tylko poglaskanie:)i na tym koniec:)

Posted

Ewo nie wiem dlaczego Tobie sie wiesza filmik u mnie jest dobrze.

Oj dziewczyny takie mamusie z dzieciakami są najgorsze :shake: No ale są też takie dzieciaki, które grzecznie podchodzą i Junka to lubi takie mizianko ;) Dzisiaj była śliczna pogoda z Junką spędziłyśmy pół dnia na dworzu, ale miałam takiego lenia, że fotek nie robiłam. Zobacze jak jutro wróce ze szkoły już się psychicznie przygotowuje, ze ide robić fotki :cool3:

Posted

hej :lol: właśnie siedze na chemii :cool3: nie wiem dzisiaj wróce późno do domu i słońca pewnie już nie bedzie więc nie wiem czy zdąze na jakieś foty :shake:

Posted

Jaka sznaucusia fajniasta:loveu:. Jedziesz z nią na zlot:lol:?

A co do wymiany zdań: borderek aussie i inne na poczatku galerii to ja jestem rzecz jasna za DOBERMANEM:evil_lol:

Posted

[quote name='Karilka']Jaka sznaucusia fajniasta:loveu:. Jedziesz z nią na zlot:lol:?

A co do wymiany zdań: borderek aussie i inne na poczatku galerii to ja jestem rzecz jasna za DOBERMANEM:evil_lol:

Witamy witamy i zapraszamy częściej :lol: tak jadę z nią. A ja lubie dobermany ale jednak wole oziki :loveu:

wiecie Przeglądalam zdjęcia z komuni mojego brata i patrzcie co znalazłam:

Jedyne zdjęcie mojego skarba jak była malutka :loveu:

Posted

Nom jaka ona była wtedy słodziutka i malutka :loveu:

A teraz tez jest słodziutka ale już nie taka malutka :lol:

I się kłaniamy..

Posted

A dziękujemy całkiem przyjemnie nam minął :lol: chociaz ja jestem troche zmęczona bo miałam ciężko umyslowo dzień. Korki z maty dwie i pół godziny i mi mózg paruje :shake:

ale zawsze mam coś na poprawienie sobie humorku :lol:

;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Matma najgorasz, bo tzra duzo myslvc,, oj wspolczowam, clauski

Hehe a ja zdaje mate rozszezoną :evil_lol: Powiem wam, że jak robiłam ta probną mature to nawet łatwa była. Ale jak sobie kupiłam zestaw taki co został wydany po konferencji co ma byc na maturze to sie zalamalam na 15 zadan wszystkie zaczne zrobie do połowy a skończe moze z 5 :grab::flaming::flaming: