Junka Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Ale pycha było :lol: A jakoś wtedy wychodząc nie myslałam, zeby jej założyć ubranko ;) Ale jak jej ładnie sierść odrasta sie tak ładnie pigmentuje czarny włos ten sztywny a przy nim ten miekki wygląda jak brązowy :angryy: moja mama się śmieje, że przez to trymowanie bedzie brązowa a nie p&s :mad: Quote
Bonni Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Super potwórrr!!! U nas śnieg szybko zniknął a wczoraj jak chciałam coś porobić z psem na dworku to grad zaczął padać ;/ Quote
Doginka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Junka']nikt się nie zachwyca moim snieznym potworkiem to ide smazyc placki z cukinii :lol:[/quote] Ja siem zachwycam:loveu::crazyeye::p [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_129_10.gif[/IMG] Quote
Pusiakowa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Oj biedaczek zasypalo ja: [URL]http://1.1.1.5/bmi/i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P3260038.jpg[/URL] [URL]http://1.1.1.3/bmi/i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P3260031.jpg[/URL] Za sniegiem do gory :razz:.! Quote
Junka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 hej witam wszystkich i ciesze się, ze podoba się wam śniezny potwolek :multi: No i wreszcie zaczął się weekend :lol: Quote
Pusiakowa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Junka']hej witam wszystkich i ciesze się, ze podoba się wam śniezny potwolek :multi: No i wreszcie zaczął się weekend :lol:[/quote] Podoba?! Ona jest cudna :loveu: Moja mordeczka :lol: . No wlasnie nareszcie weekend czas na fotki :diabloti: . Quote
Junka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 hej :) wiem, że jest cudna- bo moja :loveu: no a tak wogóle to mialam dzisiaj czas bo stwierdziłam, że jutro w domu posprzatam to wziełam ją na teren za domem no i... własnie. Poszłysmy. najpierw, żeby ją troche zmęczyc, było rzucanie piłki. nie udało mi się jej choc troche zmachac. :shake: no to mówie poćwiczymy troszke :cool1: no to wyciągam nasze prowizoryczne przeszkody :cool3: no i do dzieła. Najpierw byla kładeczka, tak mi ladnie strefy zalicza moja dzielna dziewczynka :loveu: no i slalomik zrobiłysmy pare razy. Tak przy ostatnich 4 "tyczkach" do slalomu dostaje takiego speeda, ze az miło popatrzeć :multi: chyba dlatego bo wie, ze zaraz rzuce jej piłeczke i dostanie smakola. ;) No to potem były hopecki wte i wewte. Nic sie nie zmęczyła :mad: tylko musiałam dać jej pic bo jęzor to miała no w jej przypadku już do ziemi :cool3: Ale jak już się napoiła to znowu męczyć pańcie. później wszystko polączyłyśmy i calkiem ladnie wychodziło gdyby mi nie wyskakiwała z slalomu przy ostatniej "tyczce" :roll: Ale i tak jestem zadowolona z psicy. Ale, ze mała dalej miala tyle siły to zrobiłysmy sobie małą sesyjke freezby a później troszke prowizorycznego posłuszenstwa. niestety nie moge jej nauczyć ładnego chodzenia przy nodze. Ona mnie zagania tak jak owczarki, biega dookola mnie :shake: ale może jakoś mi się uda to u niej wypracować ;) A jak juz wrócilysmy do domku Juna znowu dopadła się do zabawki i chciala się przeciągac :diabloti: poprostu, az mnie zdziwko bierze ile ten pies ma energi w sobie :lol: Ale naszczęście dała za wygrana i teraz sobie grzecznie lezy przy mnie ;) Ale żem się rozpisala :oops: Quote
Pusiakowa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Junka']hej :) wiem, że jest cudna- bo moja :loveu: no a tak wogóle to mialam dzisiaj czas bo stwierdziłam, że jutro w domu posprzatam to wziełam ją na teren za domem no i... własnie. Poszłysmy. najpierw, żeby ją troche zmęczyc, było rzucanie piłki. nie udało mi się jej choc troche zmachac. :shake: no to mówie poćwiczymy troszke :cool1: no to wyciągam nasze prowizoryczne przeszkody :cool3: no i do dzieła. Najpierw byla kładeczka, tak mi ladnie strefy zalicza moja dzielna dziewczynka :loveu: no i slalomik zrobiłysmy pare razy. Tak przy ostatnich 4 "tyczkach" do slalomu dostaje takiego speeda, ze az miło popatrzeć :multi: chyba dlatego bo wie, ze zaraz rzuce jej piłeczke i dostanie smakola. ;) No to potem były hopecki wte i wewte. Nic sie nie zmęczyła :mad: tylko musiałam dać jej pic bo jęzor to miała no w jej przypadku już do ziemi :cool3: Ale jak już się napoiła to znowu męczyć pańcie. później wszystko polączyłyśmy i calkiem ladnie wychodziło gdyby mi nie wyskakiwała z slalomu przy ostatniej "tyczce" :roll: Ale i tak jestem zadowolona z psicy. Ale, ze mała dalej miala tyle siły to zrobiłysmy sobie małą sesyjke freezby a później troszke prowizorycznego posłuszenstwa. niestety nie moge jej nauczyć ładnego chodzenia przy nodze. Ona mnie zagania tak jak owczarki, biega dookola mnie :shake: ale może jakoś mi się uda to u niej wypracować ;) A jak juz wrócilysmy do domku Juna znowu dopadła się do zabawki i chciala się przeciągac :diabloti: poprostu, az mnie zdziwko bierze ile ten pies ma energi w sobie :lol: Ale naszczęście dała za wygrana i teraz sobie grzecznie lezy przy mnie ;) Ale żem się rozpisala :oops:[/quote] To fajnie wam minal czas ;) . A beda jakies fotki z tego opowiadania :hmmmm: ? Quote
Junka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 niestety fotek niet bo postanowiłam, że cały ten wolny czas poświęce na zabawe z psem. A jak bym dorwała się do aparatu to by było tej zabawy o połowe mniej. :evil_lol: moze jutro jak posprzatam i bedzie ładne słońce to coś wykąbinuje :cool3: ;) Quote
Pusiakowa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Junka']niestety fotek niet bo postanowiłam, że cały ten wolny czas poświęce na zabawe z psem. A jak bym dorwała się do aparatu to by było tej zabawy o połowe mniej. :evil_lol: moze jutro jak posprzatam i bedzie ładne słońce to coś wykąbinuje :cool3: ;)[/quote] Aha ;) . Fajny banerek :loveu::loveu: . Quote
Junka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 A dziękujemy zrobila nam jedna kolezanka z dogo :) Quote
Izabela124. Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Witanko Sliczny bannervk Ale Junka energiczna jvst Quote
Junka Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Hej wam z wieczorka. :lol: Niestety dzisiaj pogoda była kiepsciutka i nawet nie było po co targac aparatu ze sobą. :shake: Dzisiaj junka obszczekała pana ogrodnika jak nam drzewka przyninał. Ale najwieksza radoche miala ze spadających gałezi. nie wiedziala które ma łapac bo tyle ich było :lol: Jak jutro nie bedzie padało miejmy nadzieje jedziemy z suczą do Wawki na trening. to może znowu jakaś dobra duszyczka bedzie miała aparat i będzie fociła :) Quote
Izabela124. Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Hejka Jeszcze 40stron i bedzie 100 hihi Caluski Quote
Junka Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 cześć wam wszystkim. niestety dzisiaj miałam lenia na treningu i fotek nie robiłam :oops: Ogólnie Junka była strasznie nieznośna- bardzo dużo i głośno szczekała :angryy: No wogóle dzisiejszy trening nam za dobrze nie poszedł. No i to z mojej winy. ani jednego przebiegu nie zrobiłyśmy dobrze, a to dlatego, ze strasznie ślisko było (musze zainwestować w korki). No i wogóle chyba przez brak mojago skupienia. No ale jak stałyśmy sobie na przystanku to Junka obszczekała pana polityka Cymańskiego :razz::diabloti: Jak by nie biegl bylo by dobrze :evil_lol: W pociągu jak wracałyśmy tez miałyśmy przygode, niezbyt miłą. Jak niektórzy wiedzą albo i nie wiedzą Juna nie bardzo przepada za dziećmi. No a do pociagu właśnie wszedł jakiś mały gówniaż z matką :shake: Juna już czujna zaczyna warczeć. Ja mówie "Fee" i się uspokaja :lol:. Ale ten dzieciak pyta się matki mamo moge pogłaskac tego fafluna :-o Matka: Tak synku oczywiście. dzieciak wyciąga łape a ja mówie nie bo ona nie lubi dzieci. Matka na to co taki mały słodki psiak moze zrobić dziecku?! No to dzieciak na siłe pcha łapy no i moja juna nie wytrzymała. Tak rozdarła jape, że aż babka, która koło mnie siedziała podskoczyła :evil_lol: No ale oczywiście dzieciak się przestraszył schował się za matke a ja dostałam ochrzan. Że jestem nie odpowiedzialna.:angryy: no to ja na to babce, ze sama jest nieodpowiedzialna bo mówiłam, żeby dzieciak psa nie ruszał i ma szczęscie, że to tylko mały szczekaniasty pies bo inny mógłby się na dziecko nie daj Boże rzucić. :shake: No i miła strauszka ta która się przestraszyła ;) wzieła moją strone i to wredne babsko dostało jeszcze od niej pare krótkich długich :cool3: aż uciekła z dzieciakiem do innego przedziału. :shake: Quote
Junka Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 To może troszkę jeszcze zimowych fotek. A póżniej beda ze stacji Wawa Powisle :) chyba ich jeszcze nie wrzucałam. Quote
Junka Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 No to łapiemy troche słońca. :lol: niuchamy ;) A tam jest coś ciekawego... Quote
Junka Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 co ona chce zrobic?? :roll: Ja wole pochodzić jednak.. Konec. Przepraszam, że mało ale nam już pociąg przyjechal, a poźniej się spieszyłyśmy do domku na obiadek.:lol: Quote
Mudik Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 To sie meldujemy,fotki fajowe,a kobita wrrr:angryy::angryy::angryy:. Gupia i tyle szkoda na takich nerwów,najgorsze,że odczulasz psa skupiasz na sobie ataki babsztyl to wszystko psuje ,bo wie lepiej jak sie twój pies zachowa,specjalistka chrzaniona! Quote
Junka Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 prawda też sie troszke zdenerwowałam :shake: No ale jak nas ktoś odwiedził to mam tez filmik z mojego przebiegu z Junką. Tylko proszę nie patrzec na błedy bo to był chyba mój gorszy dzień :oops: Quote
ewka i haker Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 ta baba niech sobie kupi jakas ksiazke jak sie zachowac moze pomoze:angryy: zdjecia super a film wiesza Quote
Recommended Posts