Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

Posted

Ale pycha było :lol:
A jakoś wtedy wychodząc nie myslałam, zeby jej założyć ubranko ;) Ale jak jej ładnie sierść odrasta sie tak ładnie pigmentuje czarny włos ten sztywny a przy nim ten miekki wygląda jak brązowy :angryy: moja mama się śmieje, że przez to trymowanie bedzie brązowa a nie p&s :mad:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Junka']nikt się nie zachwyca moim snieznym potworkiem to ide smazyc placki z cukinii :lol:[/quote]
Ja siem zachwycam:loveu::crazyeye::p
[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_129_10.gif[/IMG]

Posted

Oj biedaczek zasypalo ja:
[URL]http://1.1.1.5/bmi/i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P3260038.jpg[/URL]

[URL]http://1.1.1.3/bmi/i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P3260031.jpg[/URL]
Za sniegiem do gory :razz:.!

Posted

[quote name='Junka']hej witam wszystkich i ciesze się, ze podoba się wam śniezny potwolek :multi:

No i wreszcie zaczął się weekend :lol:[/quote]
Podoba?! Ona jest cudna :loveu: Moja mordeczka :lol: .

No wlasnie nareszcie weekend czas na fotki :diabloti: .

Posted

hej :) wiem, że jest cudna- bo moja :loveu:
no a tak wogóle to mialam dzisiaj czas bo stwierdziłam, że jutro w domu posprzatam to wziełam ją na teren za domem no i...

własnie. Poszłysmy. najpierw, żeby ją troche zmęczyc, było rzucanie piłki. nie udało mi się jej choc troche zmachac. :shake: no to mówie poćwiczymy troszke :cool1: no to wyciągam nasze prowizoryczne przeszkody :cool3: no i do dzieła. Najpierw byla kładeczka, tak mi ladnie strefy zalicza moja dzielna dziewczynka :loveu: no i slalomik zrobiłysmy pare razy. Tak przy ostatnich 4 "tyczkach" do slalomu dostaje takiego speeda, ze az miło popatrzeć :multi: chyba dlatego bo wie, ze zaraz rzuce jej piłeczke i dostanie smakola. ;) No to potem były hopecki wte i wewte. Nic sie nie zmęczyła :mad: tylko musiałam dać jej pic bo jęzor to miała no w jej przypadku już do ziemi :cool3: Ale jak już się napoiła to znowu męczyć pańcie. później wszystko polączyłyśmy i calkiem ladnie wychodziło gdyby mi nie wyskakiwała z slalomu przy ostatniej "tyczce" :roll: Ale i tak jestem zadowolona z psicy. Ale, ze mała dalej miala tyle siły to zrobiłysmy sobie małą sesyjke freezby a później troszke prowizorycznego posłuszenstwa. niestety nie moge jej nauczyć ładnego chodzenia przy nodze. Ona mnie zagania tak jak owczarki, biega dookola mnie :shake: ale może jakoś mi się uda to u niej wypracować ;)
A jak juz wrócilysmy do domku Juna znowu dopadła się do zabawki i chciala się przeciągac :diabloti: poprostu, az mnie zdziwko bierze ile ten pies ma energi w sobie :lol:
Ale naszczęście dała za wygrana i teraz sobie grzecznie lezy przy mnie ;)

Ale żem się rozpisala :oops:

Posted

[quote name='Junka']hej :) wiem, że jest cudna- bo moja :loveu:
no a tak wogóle to mialam dzisiaj czas bo stwierdziłam, że jutro w domu posprzatam to wziełam ją na teren za domem no i...

własnie. Poszłysmy. najpierw, żeby ją troche zmęczyc, było rzucanie piłki. nie udało mi się jej choc troche zmachac. :shake: no to mówie poćwiczymy troszke :cool1: no to wyciągam nasze prowizoryczne przeszkody :cool3: no i do dzieła. Najpierw byla kładeczka, tak mi ladnie strefy zalicza moja dzielna dziewczynka :loveu: no i slalomik zrobiłysmy pare razy. Tak przy ostatnich 4 "tyczkach" do slalomu dostaje takiego speeda, ze az miło popatrzeć :multi: chyba dlatego bo wie, ze zaraz rzuce jej piłeczke i dostanie smakola. ;) No to potem były hopecki wte i wewte. Nic sie nie zmęczyła :mad: tylko musiałam dać jej pic bo jęzor to miała no w jej przypadku już do ziemi :cool3: Ale jak już się napoiła to znowu męczyć pańcie. później wszystko polączyłyśmy i calkiem ladnie wychodziło gdyby mi nie wyskakiwała z slalomu przy ostatniej "tyczce" :roll: Ale i tak jestem zadowolona z psicy. Ale, ze mała dalej miala tyle siły to zrobiłysmy sobie małą sesyjke freezby a później troszke prowizorycznego posłuszenstwa. niestety nie moge jej nauczyć ładnego chodzenia przy nodze. Ona mnie zagania tak jak owczarki, biega dookola mnie :shake: ale może jakoś mi się uda to u niej wypracować ;)
A jak juz wrócilysmy do domku Juna znowu dopadła się do zabawki i chciala się przeciągac :diabloti: poprostu, az mnie zdziwko bierze ile ten pies ma energi w sobie :lol:
Ale naszczęście dała za wygrana i teraz sobie grzecznie lezy przy mnie ;)

Ale żem się rozpisala :oops:[/quote]

To fajnie wam minal czas ;) . A beda jakies fotki z tego opowiadania :hmmmm: ?

Posted

niestety fotek niet bo postanowiłam, że cały ten wolny czas poświęce na zabawe z psem. A jak bym dorwała się do aparatu to by było tej zabawy o połowe mniej. :evil_lol: moze jutro jak posprzatam i bedzie ładne słońce to coś wykąbinuje :cool3: ;)

Posted

[quote name='Junka']niestety fotek niet bo postanowiłam, że cały ten wolny czas poświęce na zabawe z psem. A jak bym dorwała się do aparatu to by było tej zabawy o połowe mniej. :evil_lol: moze jutro jak posprzatam i bedzie ładne słońce to coś wykąbinuje :cool3: ;)[/quote]
Aha ;) .
Fajny banerek :loveu::loveu: .

Posted

Hej wam z wieczorka. :lol: Niestety dzisiaj pogoda była kiepsciutka i nawet nie było po co targac aparatu ze sobą. :shake: Dzisiaj junka obszczekała pana ogrodnika jak nam drzewka przyninał. Ale najwieksza radoche miala ze spadających gałezi. nie wiedziala które ma łapac bo tyle ich było :lol:
Jak jutro nie bedzie padało miejmy nadzieje jedziemy z suczą do Wawki na trening. to może znowu jakaś dobra duszyczka bedzie miała aparat i będzie fociła :)

Posted

cześć wam wszystkim. niestety dzisiaj miałam lenia na treningu i fotek nie robiłam :oops: Ogólnie Junka była strasznie nieznośna- bardzo dużo i głośno szczekała :angryy: No wogóle dzisiejszy trening nam za dobrze nie poszedł. No i to z mojej winy. ani jednego przebiegu nie zrobiłyśmy dobrze, a to dlatego, ze strasznie ślisko było (musze zainwestować w korki). No i wogóle chyba przez brak mojago skupienia.

No ale jak stałyśmy sobie na przystanku to Junka obszczekała pana polityka Cymańskiego :razz::diabloti: Jak by nie biegl bylo by dobrze :evil_lol:

W pociągu jak wracałyśmy tez miałyśmy przygode, niezbyt miłą. Jak niektórzy wiedzą albo i nie wiedzą Juna nie bardzo przepada za dziećmi. No a do pociagu właśnie wszedł jakiś mały gówniaż z matką :shake: Juna już czujna zaczyna warczeć. Ja mówie "Fee" i się uspokaja :lol:. Ale ten dzieciak pyta się matki mamo moge pogłaskac tego fafluna :-o Matka: Tak synku oczywiście. dzieciak wyciąga łape a ja mówie nie bo ona nie lubi dzieci. Matka na to co taki mały słodki psiak moze zrobić dziecku?! No to dzieciak na siłe pcha łapy no i moja juna nie wytrzymała. Tak rozdarła jape, że aż babka, która koło mnie siedziała podskoczyła :evil_lol: No ale oczywiście dzieciak się przestraszył schował się za matke a ja dostałam ochrzan. Że jestem nie odpowiedzialna.:angryy: no to ja na to babce, ze sama jest nieodpowiedzialna bo mówiłam, żeby dzieciak psa nie ruszał i ma szczęscie, że to tylko mały szczekaniasty pies bo inny mógłby się na dziecko nie daj Boże rzucić. :shake: No i miła strauszka ta która się przestraszyła ;) wzieła moją strone i to wredne babsko dostało jeszcze od niej pare krótkich długich :cool3: aż uciekła z dzieciakiem do innego przedziału. :shake:

Posted

co ona chce zrobic?? :roll:

Ja wole pochodzić jednak..

Konec. Przepraszam, że mało ale nam już pociąg przyjechal, a poźniej się spieszyłyśmy do domku na obiadek.:lol:

Posted

To sie meldujemy,fotki fajowe,a kobita wrrr:angryy::angryy::angryy:.
Gupia i tyle szkoda na takich nerwów,najgorsze,że odczulasz psa skupiasz na sobie ataki babsztyl to wszystko psuje ,bo wie lepiej jak sie twój pies zachowa,specjalistka chrzaniona!

Posted

prawda też sie troszke zdenerwowałam :shake:
No ale jak nas ktoś odwiedził to mam tez filmik z mojego przebiegu z Junką. Tylko proszę nie patrzec na błedy bo to był chyba mój gorszy dzień :oops: