Junka Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Aniu ja jej bez ubranka nie pokaze :) W sumie wczoraj na imprezce ludzi sie pytali czy ona chora jest bo musi w tym ubranku chodzić :) A ja odpowiadałam że jej pancia na glowe troche chora że tak psa oskubała :diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Witanko Daj jakies zdjecia bez ubranka, chce zobaczyc tego kurczaka hihi Quote
Junka Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Wybacz ale teraz nie posiadam aparatu :placz: W sumie chyba Junie się podoba, że jest goła i wesoła bo bzika dostaje co chwila tak jakby jej lżej było :evil_lol: Quote
Junka Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Hej wszytskim :) Dzisiaj Junka wreszcie załapała o co chodzi w cofaniu sie, ale nadal nie moge jej nauczyć wchodzenia tyłem na niską przeszkode np. książke ;/ A tak ogólnie to idzie jej całkiem dobrze :) Prawie cały czas urzędowała w kuchni bo moja mama robiłs nieziemskie przysmaki i poprostu nie dało jej się wyciągnąć z kuchni, nawet na jej ulubione smaczki. Bo mama ma lepsze mięcho :evil_lol: No to chyba na tyle. A i werszcie pańcia postanowiła ruszyc tyłek i jedziemy jutro na trening :multi: Quote
sota36 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Helga&Ares napisał(a):czekamy na relacje z treningu:) no wlasnie! Jestem pod wrazeniem uzdolnien maluchnej artystki! Quote
Bzikowa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 eloelo , widzimy sie jutro na treningu ;) co prawda wrocilam godzine temu ale trza twardym być! pzdr. Quote
Junka Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 a dzisiaj na treningu było superowo ;) Juna była tak nakręcona, że az siędziwiłam miała tyle energi no i oczywiście nie obyło się bez szczekania. Cały trening przedziamgotala... :diabloti: Aniu jak ci się podobała moja wyskubana psica?? :cool3: Później poszłyśmy zobaczyć slicznego malucha Magdy od Mudików śliczny Deli jest :loveu: No a później poszłyśmy na Pola na spacerek :lol: jak zwykle Juna się bała każdego napotkanego psa ale ładnie mi lapala rzucane rolerki dyskiem Magdy :multi: No a Kali (też mudi) notorycznie zabierał Junie zabawke i patyki a ta głupia oddawała bo się bała :placz: Nie wiem co mam zrobic żeby ona się tych psów tak nie bała...:angryy: Quote
Mudik Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Junka napisał(a):a dzisiaj na treningu było superowo ;) Juna była tak nakręcona, że az siędziwiłam miała tyle energi no i oczywiście nie obyło się bez szczekania. Cały trening przedziamgotala... :diabloti: Aniu jak ci się podobała moja wyskubana psica?? :cool3: Później poszłyśmy zobaczyć slicznego malucha Magdy od Mudików śliczny Deli jest :loveu: No a później poszłyśmy na Pola na spacerek :lol: jak zwykle Juna się bała każdego napotkanego psa ale ładnie mi lapala rzucane rolerki dyskiem Magdy :multi: No a Kali (też mudi) notorycznie zabierał Junie zabawke i patyki a ta głupia oddawała bo się bała :placz: Nie wiem co mam zrobic żeby ona się tych psów tak nie bała...:angryy: Zabierała bo Kali to dziewczyna, dziękio za spacerek,i co Vic nie taki groźny:evil_lol: Quote
Junka Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Oj wiem ale juz się rozpędziłam, że mudi i mi tak jakoś wyszło :oops: No nie taki straszny potwór :diabloti: Quote
Bzikowa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Junka rzeczywiście jest kurczakiem :evil_lol: Następnym razem powstrzymuj kochana swoje odruchy skubania :evil_lol: Quote
Mudik Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Bzikowa napisał(a):Junka rzeczywiście jest kurczakiem :evil_lol: Następnym razem powstrzymuj kochana swoje odruchy skubania :evil_lol: A właśnie dobrze ja bym jeszcze więcej z łap zdjęła,przynajmniej powinna fajnym sznaucerzym futrem porosnąć,odwaliła Asia kawał dobrej roboty. Quote
Bzikowa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Ale po jednym totalnym wyskubaniu chyba od razu jej się nie zrobi genialne sznaucerze futro ;) Teraz odrośnie, wyskubiesz ją (albo lepiej groomer;)) jeszcze kilka razy i będzie git. Quote
Mudik Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Bzikowa napisał(a):Ale po jednym totalnym wyskubaniu chyba od razu jej się nie zrobi genialne sznaucerze futro ;) Teraz odrośnie, wyskubiesz ją (albo lepiej groomer;)) jeszcze kilka razy i będzie git. Właśnie po takim skubaniu do golasa powinno wyrosnąć twarde futro .Zapraszamy na świeże fotki i spadamy lulu, jutro zaczynam pracę o 9.30. :sleep2: Quote
Junka Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Jesli mnie jeszcze najdzie ochota na skubanie to wyskubie jej jeszcze nogi i szyje :cool3: Quote
Junka Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 :diabloti: nie jestem sadystą psa!! ona do uchlow nie da się dotknąć!! Quote
Mudik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nie przesadzaj Aniu i nie znęcaj sie nad Asią.Uszy i tak się strzyże ich się nie skubie, a co do łap to tylko te partie które maja być krótkie.Przednie całe i tylne tylko stopa nie skubie się. Quote
Junka Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Widzisz nie znęcaj się nade mną Aniu :evil_lol: :diabloti: Quote
Bzikowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Wiesz, te moje sadystyczne skłonności :diabloti: Quote
Mudik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A u nas filmik:razz::razz::razz::razz: Quote
Martinee Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Witamy serdecznie :):) nigdy nas tu nie było a tu taka fajna galeria Quote
Junka Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 A dziękujemy i witamy zarazem. :lol: Quote
Martinee Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 dziś wszytkich męcze o zdjęcia i ciebie tez pomęcze gdzie zdjęcia ??? Quote
Junka Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Dopóki mojej suczy choc trochę futro nie odrośnie to zdjęć niestety ale nie będzie :oops: Trochę głupio pokazywac takiego kurczaka :p Quote
Recommended Posts