Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

Posted

Junie dzisiaj odbiło i zaczeła szarpac się z miśkiem tak mnie to ujeło, że musiałam jej zrobic pare fotek :lol: no i jak mój komp nie będzie to wrzuce filmik jak juz troszke ostygła :evil_lol:

yyyy ale ja nic nie zrobiłam...

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej chciałam się z wami podzielic skromną historią dnia. Otórz siedze sobie na krzesełku przy biurku i sie ucze :cool3: no i mi się nudziło i zaczełam skubać mojego sznupka, bo Junka oczywiście u mnie na kolanach leży i tak skubie skubie i sie chyba musialam zamyslić i jej wyskubałam taaaaaaaaką dziure, że wygląda jakby miała chorobe skóry gdzieniegdzie włosów nie ma. Aż się przeraziłam co zrobiłam bo zimno na dworzu i wogóle wygląda strasznie :placz: I sobie tak myśle co robić :roll: To wziełam ją całą oskubałam jak kurczaka i wygląda jak grzywacz chiński bez włosa :evil_lol: Jak ja zobaczyli domownicy to myślałam, że mnie z domu wygonią :mad: No i teraz sobie siedzi bezwłosy szczurek na moim łóżku i nie chce podejść bo go tak pańcia skrzywdziła i oszpeciła :shake: Ale za to włoski jej cud miód malina odrosną :multi: A w domu powiedziałam, że tak wglada sznaucer po pierwszym trymowaniu :diabloti:

Dodam, że jutro do mej chałupy zjadą się gości bo moja siostra robi impreze pozegnalną. Czekam teraz na ich reakcje jak Junke zobaczą. Będe musiała się tłumaczyć, że niewyrzyta jestem i psu wlosy wyrwalam :p

Posted

Z Junki zrobili kurczaka, nononono :mad: :evil_lol:

Proszę, ja muuuszę to zobaczyć :evil_lol:

Jak przyjdą goście to ją ubierz i powiedz, ze jest bardzo przeziębiona i musi być ubrana ;P

Posted

W sumie to jak ktoś przychodzi to ma założone ubranko :lol: wieczorem też będzie miała założone :cool3: :evil_lol:

Musze was zamartwic ale przez najbliższy tydzień nie będzie zdjęć bo brat z tata jadą w góry na narciochy i zabierają aparat (dobra wymówka do niepokazania szczura)
Ogólnie to może przy dobrych wiatrach będe za tydzień na treningu to ją zobaczysz bo wątpie, żeby przez tydzień jej sierść odrosła na tyle żeby nie było widać jaki z niej prosiaczek teraz :diabloti:

Posted

A dobry będzie miała taki sztywny :cool3:
Hehe a ja się zabawiłam dzisiaj w krawcową bo tak się śmiali z niej i zrobiłam jej wdzianko :cool3: normalnie pożycze aparat i zrobie jej zdjęcie :lol:

Posted

Miały być foty bez ubranka, żeby było widać "kurczakowatość" :eviltong:
Nie, nie zobaczę jej za tydzień na treningu bo mnie nie ma :mad: Jestem jeszcze na nartach.