Junka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Junie dzisiaj odbiło i zaczeła szarpac się z miśkiem tak mnie to ujeło, że musiałam jej zrobic pare fotek :lol: no i jak mój komp nie będzie to wrzuce filmik jak juz troszke ostygła :evil_lol: yyyy ale ja nic nie zrobiłam... Quote
Junka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Wie dziewczyna za co łapać facetów :) To jej ulubione miejsce :diabloti: Quote
Junka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Heh jak tylko ja ide do kompa ona sie dobiera do miśka brata :cool3: teraz tez go maltretuje :diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Junka napisał(a):Hehe zapewne za pół roku :cool3: Te na prawojazdy? Morderczyni miskow:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Junka napisał(a):Wie dziewczyna za co łapać facetów :) To jej ulubione miejsce :diabloti: Sweet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
natija Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 serduszko od nas http://www.goraceserce.pl/384194/Walentynka-od-NatijaAgent.html Quote
Junka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Hej chciałam się z wami podzielic skromną historią dnia. Otórz siedze sobie na krzesełku przy biurku i sie ucze :cool3: no i mi się nudziło i zaczełam skubać mojego sznupka, bo Junka oczywiście u mnie na kolanach leży i tak skubie skubie i sie chyba musialam zamyslić i jej wyskubałam taaaaaaaaką dziure, że wygląda jakby miała chorobe skóry gdzieniegdzie włosów nie ma. Aż się przeraziłam co zrobiłam bo zimno na dworzu i wogóle wygląda strasznie :placz: I sobie tak myśle co robić :roll: To wziełam ją całą oskubałam jak kurczaka i wygląda jak grzywacz chiński bez włosa :evil_lol: Jak ja zobaczyli domownicy to myślałam, że mnie z domu wygonią :mad: No i teraz sobie siedzi bezwłosy szczurek na moim łóżku i nie chce podejść bo go tak pańcia skrzywdziła i oszpeciła :shake: Ale za to włoski jej cud miód malina odrosną :multi: A w domu powiedziałam, że tak wglada sznaucer po pierwszym trymowaniu :diabloti: Dodam, że jutro do mej chałupy zjadą się gości bo moja siostra robi impreze pozegnalną. Czekam teraz na ich reakcje jak Junke zobaczą. Będe musiała się tłumaczyć, że niewyrzyta jestem i psu wlosy wyrwalam :p Quote
Izabela124. Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Witanko hehe psa oskubala, zrob jvj fotke Quote
Junka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 heh nie wiem czy to dobry pomysł bo mnie jeszcze poslecie do TOZu za znęcanie się nad psem :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 nie poslemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bzikowa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Z Junki zrobili kurczaka, nononono :mad: :evil_lol: Proszę, ja muuuszę to zobaczyć :evil_lol: Jak przyjdą goście to ją ubierz i powiedz, ze jest bardzo przeziębiona i musi być ubrana ;P Quote
Junka Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 W sumie to jak ktoś przychodzi to ma założone ubranko :lol: wieczorem też będzie miała założone :cool3: :evil_lol: Musze was zamartwic ale przez najbliższy tydzień nie będzie zdjęć bo brat z tata jadą w góry na narciochy i zabierają aparat (dobra wymówka do niepokazania szczura) Ogólnie to może przy dobrych wiatrach będe za tydzień na treningu to ją zobaczysz bo wątpie, żeby przez tydzień jej sierść odrosła na tyle żeby nie było widać jaki z niej prosiaczek teraz :diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Szkoda, ze fotek tak dlugo nie bedzie :( Quote
Mudik Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 No i wreszczie będzie mieć dobry sznaucerzy włos! Quote
Junka Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 A dobry będzie miała taki sztywny :cool3: Hehe a ja się zabawiłam dzisiaj w krawcową bo tak się śmiali z niej i zrobiłam jej wdzianko :cool3: normalnie pożycze aparat i zrobie jej zdjęcie :lol: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Pozycz, pozycz aparat:multi::multi::multi: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ale slicznie wyglada w tej derce:loveu: Quote
Bzikowa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Miały być foty bez ubranka, żeby było widać "kurczakowatość" :eviltong: Nie, nie zobaczę jej za tydzień na treningu bo mnie nie ma :mad: Jestem jeszcze na nartach. Quote
Recommended Posts