Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Hejka robicie juz przygotowania do zlotu?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Junka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Hejka witam wszystkich :) Jak narazie to ja leże w łóżku i choruje:angryy: Junka dzielnie mi towazyszy, cały czas leży przy mnie a jak mama ją wygania ode mnie z pokoju to stoi przy drzwiach i jęczy, żebym ją wpuściła. Do zlotu hmm jak sobie na niego zarobie to pojade ;) Ale od połowy maja od razu po maturach idę do pracy więc napewno pojadę :) Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Junka napisał(a): Do zlotu hmm jak sobie na niego zarobie to pojade ;) Ale od połowy maja od razu po maturach idę do pracy więc napewno pojadę :) Ale fajnie bedzie ciebie poznac i Junke :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Przyszlam sie przywitac :multi:, super zdjecia Juneczki :multi:. Quote
Junka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale fajnie bedzie ciebie poznac i Junke :loveu: mnie też będzie bardzo miło :lol: Witaj Olu w naszych skromnych progach:multi: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='natija']a kiedy ten zlat i gdzie??? witam:)W sierpniu, w Sierakowie, a tu masz linka do tmatu, w pierwszym poscie wszystko pisze: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101350 Quote
Junka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Zapraszamy na zlocik będzie naprawde superaśno :) Quote
Bzikowa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Łołołoł, a gdzie będziesz pracować? ;) Pojawicie się wreszcie jutro? :cool3: Quote
Junka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 :cool3: Jeszcze nie wiem gdzie będe pracowac ale napewno gdzieś :razz: niestety nie pojawimy sie bo ja jestem chora :placz: chyba, że jakimś cudem uda mi sie starszyzne przekonać ze nie ja bede z juna biegala tylko np ty :P A o której trening?????? Quote
Bzikowa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 A nie wiem o której - pewnie jakaś 9 :hmmmm: Ooo ja bardzo chętnie :evilbat: Quote
Izabela124. Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Witanko, moze jakie zdjecia dasz?:razz: Quote
Junka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Zdjęcia??!!?? :-o Przeicież ostatnio robiłam :lol: Wam to się nie da dogodzic :shake: :evil_lol: Aniu no co moja Junka to bardzo powolna dziewczynka :evil_lol: Gagałam z rodzicami nie puszcza mnie :angryy: Quote
Mudik Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Junka napisał(a):Zdjęcia??!!?? :-o Przeicież ostatnio robiłam :lol: Wam to się nie da dogodzic :shake: :evil_lol: Aniu no co moja Junka to bardzo powolna dziewczynka :evil_lol: Gagałam z rodzicami nie puszcza mnie :angryy: To zdrówka.Aniu jak tak Ci mało to może z Viciem pośmigasz????:evil_lol::evil_lol: Quote
Junka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 O kogo przywiało w me skromne progi :multi: Witamy Mudiki :lol: Quote
Bzikowa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Z Victorkiem powiadasz :evilbat: Z najwyższą przyjemnością! Nigdy nie biegałam z czyimś psem (no, tylko raz z Monią:loveu:to jest geniusz a nie pies:loveu:) Quote
Junka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 A ja jak dotad miałam zaszczyt biegac tylko z Vetką :cool3: Quote
Mudik Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Bzikowa napisał(a):A nie wiem o której - pewnie jakaś 9 :hmmmm: Ooo ja bardzo chętnie :evilbat: Już pewnie dostałaś sms-a o 9.30 jest trening.Pa! Quote
Junka Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Hej :) My to znaczy ja dzielnie przygotowuje się do matury :p chciałam się wam pochwalić zapisałam się na prawo jazdy :cool3: :diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Witaj O to super, a kiedy masz egzamin? Quote
Junka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Hehe zapewne za pół roku :cool3: Quote
Recommended Posts