Brucio Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 banerki dla Dzekiego biedaczka :( 500x100 Pikseli 250x100 Pikseli 125x 100 Pikseli Quote
monita Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asior napisał(a):monita, a może by taką aukcje na allegro zrobić..tam więcej osób wypatzry te kartki :) Też się nad tym zastanwiałam - tylko ja nie mam aż tyle czasu :shake: a robota kartek trochę go pochłania :niewiem: a na Allegro dobrze, żeby było ich ze 100 sztuk :razz: Quote
Sharona Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 W aukcji cegiełkowej też jest napisane że szuka domu więc jeśli ktoś będzie zainteresowany to zauważy. Tak, ale zrobienie mu aukcji "szukam domu" zwiększa szanse na adopcje. :razz: W gąszczu biedaków które tam są...:-( :shake: Narazie się wstrzymam i zobaczymy co i jak ;) Ale nie zaszkodzi skonsultować sposób leczenia z wetką z ul.Kosiarzy. To na prawdę bardzo sympatyczni ludzie, wiele pomagali dogomaniackim psom. Jak masz możliwość to zadzwoń, przekaż listę leków, kobitka specjalizuje się w kierunku problemów skórnych. Warto pogadać, może coś poleci... Jasne, zadzwonie i skonsultuje. :) Zobaczymy co stwierdzą, ale nie wiem, czy informacje przez tel. wystarczą... :niewiem: banerki dla Dzekiego biedaczka :-( Dziękujemy!!! :multi: :) Napisz jak wpłynie kasa z mojego bazarku ( powinno po niedzieli ) Narazie nic nie wpłyneło - tak jak piszesz, pewnie po niedzieli ;) A w poniedziałek biorę się do roboty - 35 kartek idzie na sprzedaż :multi: PS 10 sztuk daję próbnych - jak się spodobają, to pójdzie te 35 :multi: :multi: monita - jesteś wielka ( i jaka pracowita!:crazyeye: :evil_lol:)! Miałaś świetny pomysł na bazarek! ;) Dziewczyny, baaaardzo Wam dziękujemy!!! :Rose: Quote
Sharona Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 :mdleje: O rety! A dałabyś radę?:crazyeye: Byłoby suuper, ale nie chcę Cię tak obciązać... :-o :) Pochwaliłam sie , że mamy banerek na 1 str. :razz: :evil_lol: Dżekuś szuka domku :cool3: Quote
monita Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Jeśli będzie Allegro - to wtedy każda kartka będzie mieć podpis, że dochód idzie na potrzebujące psy :razz: i pieniądze podzielimy na kilka celów ( bo kartki miałam robić nie tylko dla Dżeka ) :oops: Quote
Sharona Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 :loveu: Jasne! To super inicjatywa! :multi: Tych bidulek jest tyle...:shake: :-( Quote
monita Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Tzn myślałam o Dżekim i naszych krakowskich bezdomniakach, które mają długi w hotelu :shake: Quote
t_kasiek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 musze pomyslec co ja moglabym zrobic, zeby sprzedawac na allegro jako cegielki.....tylko najpierw musze troche sie zorientowac jak bedzie wygladal moj codzienny dzien - bo cioteczki (3majcie kciuki) jutro ide pierwszy dzien do pracy do biura projektowego....narazie na okres probny, ale zawsze to moja pierwsza praca !!!!! naprawde - prosze 3majcie kciuki..... Quote
Sharona Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 będziemy 3mać kciuki ;) Może uda mi się zrobić jeszcze jakiś bazarek :razz: Quote
weszka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Brucio bardzo dziękuję za śliczne banerki :) Trzymam kciuki za Dżekusia i znikam na najbliższy tydzień. Mam nadzieję że do tego czasu sprzeda się całośc cegiełek na allegro! Quote
Sharona Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='monita']Jak się ma Dżekuś :razz: Dzisiaj robimy zastrzyk i smarujemy psiaka lekami. Na pewno nie będzie zachwycony...:roll: ;) Apetyt mu dopisuje. Zjada tyle, że chyba ONek by się tym najadł (tak mi się wydaje, ale nie wiem, nigdy nie miałam ONka ;) :evil_lol:) :evil_lol: Na spacerkach wesoło merda ogonkiem, :loveu:chodzi już wyprostowany (na początku cały czas był mocno podkulony...:shake:). :loveu: Jest milutki i ciągle jak z nim jestem upomina się o głaskanie. :) Usilowałam się dodzwonić pod podany przez zdrojkę nr do pani dermatolog, ale nikt nie odbiera... Jeszcze będe próbowała :razz: Dżekuś przypomina, że szuka domku :loveu: i pomocy finansowej. Quote
monita Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Sharona - mam psa niszczyciela - nie mam z czego zrobić kartek :placz: Quote
Sharona Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='monita']Sharona - mam psa niszczyciela - nie mam z czego zrobić kartek :placz: :???: Czyli że Twój psiak zjadł wszystkie karteczki?! :placz: Żeby się tylko nie zatruł...:-o Widać zazdrosny - pańcia zamiast poświęcić czas dla niego , spędzała go na robieniu pięknych karteczek ;) :diabloti: I co my teraz zrobimy? :shock::PROXY5: Mam pytanko - rachunki mam wrzucać jako foto na dogomanię, czy przedstawiać Wam je jakoś inaczej? :hmmmm: Jak to się tu praktykuje? :???: Quote
monita Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Pogryzione sąprawie wszystkie - mam tylko kilka drobnych rzeczy, które dzisiaj kupiłam do ich robienia :shake: Zrobię kolejne kartki i wszystko schowam w sejfie :diabloti: Rozliczenia możesz przedstawiać w formie pisemnej - piszesz na co i ile kasy poszło, a ile masz itp. itd. Dzisiaj do mnie na konto, wysłano pieniądze za kartki, jak dojdzie, to przeleję do Ciebie :p Quote
t_kasiek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 tzn ze mam nie placic za karteczki ?? bo nie rozumiem czy sa pogryzione te ktore zrobilas czy te, ktore mialas robic ??? :) Quote
monita Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Te które miałam dla kogoś robić - gdyby były pogryzione te co są wystawione, już dawno bym o tym napisała na bazarku ;) Quote
Sharona Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 monita napisał(a):Pogryzione sąprawie wszystkie - mam tylko kilka drobnych rzeczy, które dzisiaj kupiłam do ich robienia :shake: Zrobię kolejne kartki i wszystko schowam w sejfie :diabloti: Rozliczenia możesz przedstawiać w formie pisemnej - piszesz na co i ile kasy poszło, a ile masz itp. itd. Dzisiaj do mnie na konto, wysłano pieniądze za kartki, jak dojdzie, to przeleję do Ciebie :p Uważaj, żeby Ci się psiak nie dobrał jeszcze do sejfu :diabloti: :evil_lol: Ok. :p W ciągu ostatnich 4 dni Dżekuś mocno przybrał na wadze :multi: - widać lek który podała mu wetka wytępił robaki, które jeszcze w nim siedziały A miał ich sporo...:shake: wyjadały go od środka:-(. Myslałam, że tylko mi sie tak wydaje, bo jak powszechnie wiadomo "pańskie oko konia tuczy" :diabloti: :evil_lol:, ale po wczorajszym spacerze z nim mój tata pozytywnie zdziwiony stwierdził, że Dżekuś nabrał psich kształtów.:loveu: Rozliczenie będe sporządzała na bierząco na 1 str i o nowościach informowała na forum :) Quote
Sharona Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='AnkaG']Sharona czy masz swoje konto na które mozna wysłać kaskę? Niewiele bo jestem bez pracy ale chociaż symboliczne 30 zł. Wpłata dotarła! Dziękujemy!:loveu: :calus: Zbieramy teraz na: - karmę Nutra lamb & rice ( jak już pisałam ok. 145zł za 15kg) - Oridermyl (do uszu, ja miałam trochę po swojej suni i tego używałam, ale zaczyna się kończyć; koszt tubki - ok.50 zł :shake: ) Quote
monita Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Sharona - wczoraj na moje konto, też zostały wysłane pieniądze :multi: Jak się pojawią i zbiorę resztę, przesyłam do Ciebie :razz: Quote
Recommended Posts