Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
monita, a może by taką aukcje na allegro zrobić..tam więcej osób wypatzry te kartki :)

Też się nad tym zastanwiałam - tylko ja nie mam aż tyle czasu :shake: a robota kartek trochę go pochłania :niewiem: a na Allegro dobrze, żeby było ich ze 100 sztuk :razz:

Posted

W aukcji cegiełkowej też jest napisane że szuka domu więc jeśli ktoś będzie zainteresowany to zauważy.

Tak, ale zrobienie mu aukcji "szukam domu" zwiększa szanse na adopcje. :razz: W gąszczu biedaków które tam są...:-( :shake: Narazie się wstrzymam i zobaczymy co i jak ;)

Ale nie zaszkodzi skonsultować sposób leczenia z wetką z ul.Kosiarzy. To na prawdę bardzo sympatyczni ludzie, wiele pomagali dogomaniackim psom. Jak masz możliwość to zadzwoń, przekaż listę leków, kobitka specjalizuje się w kierunku problemów skórnych. Warto pogadać, może coś poleci...

Jasne, zadzwonie i skonsultuje. :) Zobaczymy co stwierdzą, ale nie wiem, czy informacje przez tel. wystarczą... :niewiem:
banerki dla Dzekiego biedaczka :-(

Dziękujemy!!! :multi: :)

Napisz jak wpłynie kasa z mojego bazarku ( powinno po niedzieli )

Narazie nic nie wpłyneło - tak jak piszesz, pewnie po niedzieli ;)

A w poniedziałek biorę się do roboty - 35 kartek idzie na sprzedaż :multi:

PS 10 sztuk daję próbnych - jak się spodobają, to pójdzie te 35 :multi:

:multi: monita - jesteś wielka ( i jaka pracowita!:crazyeye: :evil_lol:)! Miałaś świetny pomysł na bazarek! ;)

Dziewczyny, baaaardzo Wam dziękujemy!!! :Rose:

Posted

:mdleje: O rety! A dałabyś radę?:crazyeye:
Byłoby suuper, ale nie chcę Cię tak obciązać... :-o :)

Pochwaliłam sie , że mamy banerek na 1 str. :razz: :evil_lol:

Dżekuś szuka domku :cool3:

Posted

Jeśli będzie Allegro - to wtedy każda kartka będzie mieć podpis, że dochód idzie na potrzebujące psy :razz: i pieniądze podzielimy na kilka celów ( bo kartki miałam robić nie tylko dla Dżeka ) :oops:

Posted

musze pomyslec co ja moglabym zrobic, zeby sprzedawac na allegro jako cegielki.....tylko najpierw musze troche sie zorientowac jak bedzie wygladal moj codzienny dzien - bo cioteczki (3majcie kciuki) jutro ide pierwszy dzien do pracy do biura projektowego....narazie na okres probny, ale zawsze to moja pierwsza praca !!!!!

naprawde - prosze 3majcie kciuki.....

Posted

Brucio bardzo dziękuję za śliczne banerki :)
Trzymam kciuki za Dżekusia i znikam na najbliższy tydzień. Mam nadzieję że do tego czasu sprzeda się całośc cegiełek na allegro!

Posted

[quote name='monita']Jak się ma Dżekuś :razz:
Dzisiaj robimy zastrzyk i smarujemy psiaka lekami. Na pewno nie będzie zachwycony...:roll: ;)
Apetyt mu dopisuje. Zjada tyle, że chyba ONek by się tym najadł (tak mi się wydaje, ale nie wiem, nigdy nie miałam ONka ;) :evil_lol:) :evil_lol:
Na spacerkach wesoło merda ogonkiem, :loveu:chodzi już wyprostowany (na początku cały czas był mocno podkulony...:shake:). :loveu: Jest milutki i ciągle jak z nim jestem upomina się o głaskanie. :)

Usilowałam się dodzwonić pod podany przez zdrojkę nr do pani dermatolog, ale nikt nie odbiera... Jeszcze będe próbowała :razz:

Dżekuś przypomina, że szuka domku :loveu: i pomocy finansowej.

Posted

[quote name='monita']Sharona - mam psa niszczyciela - nie mam z czego zrobić kartek :placz:
:???: Czyli że Twój psiak zjadł wszystkie karteczki?! :placz:

Żeby się tylko nie zatruł...:-o
Widać zazdrosny - pańcia zamiast poświęcić czas dla niego , spędzała go na robieniu pięknych karteczek ;) :diabloti:

I co my teraz zrobimy? :shock::PROXY5:

Mam pytanko - rachunki mam wrzucać jako foto na dogomanię, czy przedstawiać Wam je jakoś inaczej? :hmmmm: Jak to się tu praktykuje? :???:

Posted

Pogryzione sąprawie wszystkie - mam tylko kilka drobnych rzeczy, które dzisiaj kupiłam do ich robienia :shake:

Zrobię kolejne kartki i wszystko schowam w sejfie :diabloti:

Rozliczenia możesz przedstawiać w formie pisemnej - piszesz na co i ile kasy poszło, a ile masz itp. itd.

Dzisiaj do mnie na konto, wysłano pieniądze za kartki, jak dojdzie, to przeleję do Ciebie :p

Posted

monita napisał(a):
Pogryzione sąprawie wszystkie - mam tylko kilka drobnych rzeczy, które dzisiaj kupiłam do ich robienia :shake:

Zrobię kolejne kartki i wszystko schowam w sejfie :diabloti:

Rozliczenia możesz przedstawiać w formie pisemnej - piszesz na co i ile kasy poszło, a ile masz itp. itd.

Dzisiaj do mnie na konto, wysłano pieniądze za kartki, jak dojdzie, to przeleję do Ciebie :p

Uważaj, żeby Ci się psiak nie dobrał jeszcze do sejfu :diabloti: :evil_lol:

Ok. :p
W ciągu ostatnich 4 dni Dżekuś mocno przybrał na wadze :multi: - widać lek który podała mu wetka wytępił robaki, które jeszcze w nim siedziały A miał ich sporo...:shake: wyjadały go od środka:-(.
Myslałam, że tylko mi sie tak wydaje, bo jak powszechnie wiadomo "pańskie oko konia tuczy" :diabloti: :evil_lol:, ale po wczorajszym spacerze z nim mój tata pozytywnie zdziwiony stwierdził, że Dżekuś nabrał psich kształtów.:loveu:

Rozliczenie będe sporządzała na bierząco na 1 str i o nowościach informowała na forum :)

Posted

[quote name='AnkaG']Sharona czy masz swoje konto na które mozna wysłać kaskę? Niewiele bo jestem bez pracy ale chociaż symboliczne 30 zł.

Wpłata dotarła! Dziękujemy!:loveu: :calus:

Zbieramy teraz na:
- karmę Nutra lamb & rice ( jak już pisałam ok. 145zł za 15kg)
- Oridermyl (do uszu, ja miałam trochę po swojej suni i tego używałam, ale zaczyna się kończyć; koszt tubki - ok.50 zł :shake: )