Sharona Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Wygląda na to że tak - oczywiście, jeśli psy się zaakceptują :) Quote
malawaszka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 już niedługo Dżekulku drugi i oby ostatni przełom w Twoim życiu :loveu: Quote
Sharona Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Już jesteśmy umówieni na sobotę na zawiezienie Dżeka do DS :) malawaszka napisał(a):już niedługo Dżekulku drugi i oby ostatni przełom w Twoim życiu :loveu: Oby :loveu: Quote
Sharona Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 malawaszka napisał(a):sobotka się zbliża :kciuki: taaak :) Dżeka odwiezie cała moja rodzinka (prawdopodobnie beze mnie - będę dzień po zabiegu) :p Quote
monita Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Trzymam kciuki za najlepszym rozwiązaniem !! Quote
Sharona Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Hej :) Dżek jest już w DS :) Labka na początku starannie pokazywała, że to 'jej teren i jej Państwo", zaczynało robić się trochę konfliktowo, ale teraz jest już ok :) Psy nie zwracają na siebie uwagi, Dżek spał w pokoju z Panem,a sunia u siebie na miejscu - żeby ew. w nocy nie było konfliktów. Za jakiś czas psy na pewno się polubią :loveu: na razie nie do końca wiedzą po co to wszystko :) Quote
malawaszka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 :multi::multi::multi: nareszcie Dżekulku masz swój domek :laola: Sharona wielkie dzięki dla Ciebie!!! :Rose: Quote
zdrojka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 No to świetnie, że się między nimi powoli układa :p No i znów mamy happy end :loveu: Quote
Edi100 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Dżekulku, trzymam kciuki za same słodkie dzionki:loveu: Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ale super wiesci:multi::multi::multi::multi: Quote
Sharona Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Taaaak :) A u mnie w domu siostry płaczą... :-( Tęsknią za nim, jak my wszyscy.... Ale mamy świadomość, że Dżek będzie miał tam super i jedyne o może mu "zagrozić" to otyłość :evil_lol::loveu: P.S Jak się przenosi wątek/ kogo o to poprosić??? Quote
Edi100 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Sharona napisał(a):Taaaak :) A u mnie w domu siostry płaczą... :-( Tęsknią za nim, jak my wszyscy.... Ale mamy świadomość, że Dżek będzie miał tam super i jedyne o może mu "zagrozić" to otyłość :evil_lol::loveu: P.S Jak się przenosi wątek/ kogo o to poprosić??? Już chyba jest w dobrym dziale:) Quote
monita Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Wspaniała wiadomość :multi: :multi: :multi: :multi: Sharona :Rose: :klacz: Oczywiście czekamy na relacje ;) Quote
Sharona Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='monita']Wspaniała wiadomość :multi: :multi: :multi: :multi: Sharona :Rose: :klacz: Oczywiście czekamy na relacje ;) Rozmawialiśmy dziś z DS :) Dżek ma się dobrze, totalnie ignorują się z labką, on stara się schodzić jej z drogi, ona stopniowo się do niego przyzwyczaja i powoli próbuje go obwąchiwać :) Dżekuś spodobał się nowemu Państwu :loveu: (ochhh... chyba nawet wiem dla czego)... To wspaniały psiak :) Quote
Sharona Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Izabela124. napisał(a):A ja czekam na jakies foteczki :) Zobaczymy co do się zrobić :cool3: Quote
monita Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Dżekuś się spodobał - bo jest cudowny :loveu: :razz: Quote
AnkaG Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Jak dobrzę, ze Dzekuś ma fajny domeczek. Uratowałaś taką kupkę nieszczęścia ... :Rose: Quote
madziamn Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 sharonka WIELKIE PODZIĘKOWANIE W TWOJĄ STRONĘ:Rose: bardzo sie cieszę ze Dzekuś już w nowym domku stałym. Quote
Sharona Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='madziamn']sharonka WIELKIE PODZIĘKOWANIE W TWOJĄ STRONĘ:Rose: bardzo sie cieszę ze Dzekuś już w nowym domku stałym. To nie tylko moja zasługa- bez Waszej pomocy (zarówno "duchowej" jak i finansowej) nie dałabym rady... Dlatego w imieniu swoim i Dżeka baaardzo Wam dziękujemy!!! :Rose: :loveu: Quote
Recommended Posts