weszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Sharona napisał(a):Ale .... JEST SZANSA NA DOMEK! Po świętach Dżeki może trafic do nowego, sprawdzonego domku... :multi: Narazie 3mamy kciuki :loveu: A więc ciiiiiiiii żeby nie zapeszyć. 3mam!!! Quote
zdrojka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Tak to czasem jest, psiaki muszą to załatwić między sobą, a my jesteśmy tylko do kontrolowania sytuacji... I trzymam cały czas :p Quote
Sharona Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Wczoraj wyszukiwarka nie mogła znaleźć dogo, 2-ga zresztą też... Wy też mieliście taki problem??? Mi dzisiaj forum jeszcze wariuje....:roll: Właśnie miałam "rozmowę" z sąsiadem, bo Dżek znalazł jakąś dziurę w płocie, poleciał tam (do nich do ogrodu) i się wykoopkał... Nie pomaga nam w nawiązywaniu korzystnych stosunków międzysąsiedzkich... No i jutro kastracja! ;) Właśnie - na AFNie są pieniążki które chciałabym na to przeznaczyć - w tej sytuacji płacę ze swoich, biorę fakturę na AFN i ją do nich wysyłam, a oni przesyłają mi później zwrot na konto? Jak to wygląda w praktyce? Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 no nie działało dogo wczoraj :shake: a z AFN to nie wiem czy się zgodzą tak jak piszesz - raczej tak, że bierzesz fakturę z lecznicy, wysyłasz do nich i oni na konto lecznicy wpłacają pieniądze - taka jest ogólna zasada - chyba że uda Ci się uzgodnić z dziewczynami z AFN inaczej a jak rozmowy o domku????? :kciuki: bo wczoraj napisałam tu posta jak się dogo w nocy pojawiło i on zniknął :angryy::mad: Quote
Sharona Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Jeszcze przed ciachankiem :) Kastracja o 14:00. Dzięki za informacje o AFNie - skontaktuję się z dziewczynami, bo nie ustaliłam w lecznicy takiej płatności... Zobaczymy co da sie zrobić... Quote
Sharona Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Dzwoniłam przed chwilą do Tweety i mogę zrobić tak jak pisałam wcześniej :) Dżeka odbieramy z kliniki dopiero ok 19:00-20:00 - tak zalecił weterynarz... Koszt kastracji to 120zł + 20zł za jakiś tam dodatkowy opatrunek czy coś takiego :) Quote
Sharona Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 I już po zabiegu :p Dżeki dostał "głupiego jasia" przy mnie, potem wzięła go pani wet a ja pojechałam do babci... Do odebrania był po 18:00- nieźle się trzymał wyszedł stabilnym krokiem, nawet w poczekalini nawarczał na jakiegoś setera... :roll: Teraz ma się dobrze - odpoczywa na skórce i pilniujemy, by się nie wylizywał - musiałam kupic kołnierz, ale on tak się w nim o wszystko obija, że narazie mu go nie zakładam. Zrobię to przed snem... Na kastrację wydałam 120zł+ 20zł za kołnierz. Quote
zdrojka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Najważniejsze, że wszystko ok, z kołnierzem zawsze są problemy... Mam takie głupie pytanie, czy ja się deklarowałam na Dzekusia z jakąś miesięczną kwotą? Bo za nic nie mogę sobie przypomnieć, dla kogo to miało być :oops: Przepraszam za off... Pomocy! Wysłałam ją do schroniska na Paluchu i nie mogę o niej zapomnieć, jak jej pomóc?!? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107094 Quote
weszka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Wracaj do formy Dżekusiu! Zdrojka... biedna ta sunia... :( Takie ma miłe pysio :( Quote
emilia2280 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 ja tez jesli deklarowalam- nie nadázam za 105 wátkami które ciágné. wybaczcie i proszé o upomnienie na PW. Quote
Edi100 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Dzekusiu ciachcięty, wracaj do zdrówka:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Sharona zlituj się i powiedz kiedy będzie wiadomo o tym domku :modla: Dżekulku chłopaku nie przejmuj się stratą - i tak jesteś cudny :loveu: Quote
Sharona Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Dżeki miewa sie dobrze :) Już szaleje moją sunią - trzeba go ograniczać , żeby sie nie nadwrężył...:roll: Co do wpłat - żadna z Was nie oferowała comiesięcznej zapomogi - a na razie nie jest to jeszcze konieczne. Teraz są już tylko koszty utrzymania psa - a w porównaniu z jego leczeniem, to są to grosze... Co do domku - nie wiem na 100% Wstępnie jest powiedziane, że go wezmą, ale po świętach. Quote
emilia2280 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Sharona, to podaj mniej wiécej wydatki na utrzymanie, leczenie i wszystko. Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 a co to za domek???? możesz coś więcej??? :modla: trzymam :kciuki: cały czas!!!! Quote
AnkaG Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ja też trzymam kciuki i cały czas zaglądam tylko z czasem u mnie kiepsko wiec nie piszę. Quote
madziamn Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ja też zaglądam. pamietam o dzekulku. aby szybko wrócił do formy. Quote
Sharona Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 emilia2280 napisał(a):Sharona, to podaj mniej wiécej wydatki na utrzymanie, leczenie i wszystko. Wydatki są podane na str1 #4. Coś więcej o domku.... To tam Dżek miał na początku jechać w trakcie mojego wyjazdu - i tak jak pisałam, po prostu Pani miała w tym czasie operacje. Dżek będzie mieszkał z labką, mam pewność że trafia w dobre ręce :) Przepraszam, że piszę tak rzadko - jestem zawalona robotą i na nic nie mam czasu... Quote
malawaszka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 łiii trzymam :kciuki: z całeeejjj siłyyyyyyyyyy :loveu: Dżekuś będzie miał dziewczynę :loveu: Quote
Sharona Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 malawaszka napisał(a):łiii trzymam :kciuki: z całeeejjj siłyyyyyyyyyy :loveu: Dżekuś będzie miał dziewczynę :loveu: taaak :) i to w swoim kolorze :D Quote
weszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 I ja zaglądam i z całej siły 3mam kciuki za ten dom! Najwyższy czas! Quote
madziamn Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 dzekulku to i towarzystwo byś miał. super domek aby tylko sie wszystko udało. Quote
Recommended Posts