Sharona Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 malawaszka napisał(a):Sharona pewnie wpadła już w wir przygotowań przedwyjazdowych :razz: a Dżekuś skacze w górę!!! Niestety nie!!! :placz: nie mam tego domu na czas wyjazdu- okazało się, że oni mysleli, że chodzi o przyszły tydzien (po 16,II.)- w tym tyg. osoba do której miał trafic ma operacje i nie może go wziąść! :placz: :placz: :placz: Rety, dlaczego dowiedziałam sięo tym dopiero dziś?! Nie dogadaliśmy się.... :-( Mega pilnie czegoś szukamy!!!! zaraz będe próbowała kogoś wykombinowac.... Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Sharona - napisz pe do Gajowej - Ona pomagała załatwić hotelik dla Saby z Buku w Wawie - więc może dla Dżeka by się udało? cholera jasna no :shake: Quote
Sharona Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Uruchomiłam kontakty - może coś da się załatwić. Zaraz napiszę to pw i podzwonie do hotelików w Wawie - narazie nic nie jest pewne bo może uda mi się coś załatwic wśróc rodziny i znajomych... kuuurcze - nie wiem już..... zaraz zlokalizuje jakies hoteliki Quote
Sharona Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Nie mogę znaleźć Gajowej... :shake: Gdzies był wątek o hotelach dla psów, ale nie moge go znaleźć...:placz: Jezeli jakos na niego traficie, to proszę o wstawienie go tutaj - znalazłam parę hoteli, ale chciałabym znac opinie na ich temat... Quote
masienka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 to ta Gajowa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65101&page=135 wlasnie wydala swoja tymczasowiczke Kenie do nowego domku, moze by wziela Dzekiego na ten tydzien? Quote
Sharona Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 zaraz napisze - dzięki :) znalazłam wątek o hotelach: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171 Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='masienka']to ta Gajowa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65101&page=135 wlasnie wydala swoja tymczasowiczke Kenie do nowego domku, moze by wziela Dzekiego na ten tydzien? masienka - ja odbiegnę odtematu - chciałam wejść na wątek który masz w podpisie - wątek Miśka, ale otwiera się wątek malamutki Czajki - popraw sobie ;) Quote
Sharona Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 qrcze - posty w tym watku o hotelach w większości są sprzed kilku lat.... Ile kosztuje doba hotelwa dla psa? Weszłam na sos kot i pies i tam kosztuje to 100/doba dla psa średniego... Quote
Sharona Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 qrcze - posty w tym watku o hotelach w większości są sprzed kilku lat.... Ile kosztuje doba hotelwa dla psa? Weszłam na sos kot i pies i tam kosztuje to 100/doba dla psa średniego... Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 łomatko to jakiś kosmos - wiem, że dogomaniacy znają hotele za 20-25 zł/dobę - mam nadzieję, że uda się skontaktować z Gajową Quote
Sharona Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 napisałam jej pw w sprawie hoteliku i pytałam, czy zna kogos kto mógłby zabarać Dżeka na DT na ten czas.... Spisałam sobie kilka hoteli i osób prv, ale dzwonić bede dopiero jutro - ze względu na godzinę.... Będe jutro na dogo dopiero ok. 16:00 (wtedy wracam ze szkoły) ale powinnam miec już jakies informacje. Jakby coś to mój nr jest w pierwszym poście (podam go jeszcze raz: 793-404-202). Mam nadzieje, że cos znajdę... Quote
masienka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 malawaszka napisał(a):masienka - ja odbiegnę odtematu - chciałam wejść na wątek który masz w podpisie - wątek Miśka, ale otwiera się wątek malamutki Czajki - popraw sobie ;) Dzieki, juz poprawilam ;) musialam zle podlinkowac My mamy wlasnie Miska w hotelu za 10zl/dobe. Ale to pod Krakowem wiec dla Dzeka i tak za daleko zeby go na tydzien wozic:shake: Quote
Sharona Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 fakt - to "trochę" daleko jak na tydzień... Gajowa mi odpisała, ż ma na ten czas boksera samca - obawiam sie, że psy mogłyby sie nie dogadać...:shake: W okresie ferii zimowych w Warszawie i okolicach ceny hotelików za dobę to ok 50zł :crazyeye: :placz: za 8 dni wyjdzie to 450 zł!!! :crazyeye: :placz: Quote
Sharona Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 W zasadzie powinnismy gdzieś odwieźć Dżeka już dziś wieczorem - jutro wyjeżdżamy z samego rana...:placz: Ceny hotelików są powalające! Nie ma opcji, żeby za taką cenę gdzieś go umieścić...:shake: :-( Dzwonilismy wczoraj do mojej cioci - poprosiła o trochę czasu - bedzie próbowała coś załatwić (prv) ale nie wiadomo, cczy coś z tego będzie! Yeti, nie wiem, chyba będzie trzeba oddac go do schronu, jeśli nic nie znajdziemy :placz: ale to byłaby ostateczność... :placz: :-( :shake: HELP! Quote
AMIGA Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Sharona myslę, że jak się wszyscy "skrzykną" to uzbieramy te pieniądze na hotelik. bo schron to przecież teraz dla niego byłby tragedią!! Quote
Sharona Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 wiem, ma swidomość - to byłaby tragedia nie tylko dla niego ale i dla mnie - nie mogłabym się dobrze bawić mając świadomość że on tam....sam.... brrrrr..... Narazie szukamy czegoś dla niego! HELP! Quote
malawaszka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 jejku nie można do schronu - jak nic się nie znajdzie to będziemy musieli wykombinować kasę na hotelik - tylko, żeby były miejsca!!! Quote
Sharona Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Dzwoniłam dzis do kilku hoteli m.i. http://www.dobrypies.pl/pl0011.html tam doba kosztuje 40/50zł boks zewnętrzny/boks wewnetrzny. Dzwoniłam tez do pewnej pani, ona przyjmuje max. 3 psy równocześnie, dzisiaj po 15:00 miała wiedzieć , czy ma komplet czy da sie wstawić Dżeka koszt: 50zł/doba, psy mieszkają w domu, dom z ogrodem. Quote
malawaszka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 a Gajowa nie może polecić jakiegoś hotelu? - albo nie wiem - może Neris? Quote
Sharona Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Spróbuję znaleźź Neris - ale potrzebuję info jak najszybciej! Cioci nie udało się nic załtwic :shake: Będe dzwoniła do hoteli ew. w "dobrym psie" pytac o boks wew. czy zew.??? Quote
AMIGA Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 U nas jest doba za 15 zł, ale to też dość daleko no i na zorganiowanie transportu jest dość mało czasu Quote
emilia2280 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 to moze jednak pod Kraków (10zl/dobé) - jaká nazwé ma ten hotel? zlozymy sié wszyscy. sama mogé dac 70zl narazie. Quote
AMIGA Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Sharona napisał(a):" pytac o boks wew. czy zew.??? Byloby lepiej gdyby było miejsce w boksie wewnętrznym, ale u nas np było dosć ciężko w ostatnich dwóch tygodniach, bo były ferie Quote
Sharona Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 emilia2280 napisał(a):to moze jednak pod Kraków (10zl/dobé) - jaká nazwé ma ten hotel? zlozymy sié wszyscy. sama mogé dac 70zl narazie. dzięki wielkie :multi: przyszedł mój tata jeszcze z nim o tym porozmawiam. CZy ew. wiadomo czy w tym krakowskim hotelu sa miejsca??? Quote
Recommended Posts