Sharona Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 hooop! jejku, zainteresowanie psem jest prawie żadne, a my już prawie nie mamy czasu!!! :placz: Quote
AnkaG Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ja zaglądam ale nie umiem robić ogłoszeń, więc niewiele mogę pomóc. :oops: Quote
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Sharona a udało się z tym ogłoszeniem do gazety????? jak nir to wklej tu treść i gdzie trzenba wysłać smsa - zrobię to od siebie Quote
Sharona Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 mi się wtedy nie udało - poproszę siostę - dzisiaj spróbujemy wysłać - dam znać, czy sie powiodło. Tylko jest jeden mały problem - na kogo podać namiary??? Ja w sobotę wyjeżdżam za granicę - koszty ew. połączeń .... hmmmm... sami rozumiecie... Dlatego potrzebny jest ktoś, do kogo potencjalny domek mógłby dzwonić i zasięgnąć tam informacji. I miejsce, do którego Dżeki mogłby trafić chociaż na czas naszego wyjazdu.... Quote
zdrojka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 A na długo jedziesz? Może Gajową spytać, Kenia pojechała do nowego domu, może by się zgodziła... To w Konstancinie. Quote
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 kurcze no pytajcie szybko dziewczyn z wawy - czasu mało bardzo! :shake: a na długo jedziesz? Quote
Sharona Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 PRAWDOPODOBNIE może da radę zotawić Dżeka u mojej rodziny. :) Mam nadzieje, że to wypali - jutro powinnam wiedzieć na 100% ;) Wyjeżdżam na tydzień (sob - ndz) Quote
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 byłoby super!!! trzymam :kciuki: a jak z ogłoszeniem? dało radę? Quote
Sharona Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 wygląda na to, że Dżekuś pojedzie do naszej wspaniałej rodzinki :loveu: na ten tydZień, przez który nas nie będzie. :multi: chyba będe musiała a wszelki wypadek zakupić mu kaganiec, bo u nich jest labka i nie wiem, jak na początku Dżek będzie na nią reagował... Quote
monita Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kup nylonowy - mniejsze zło ;) Czyli pobyt u rodziny jest już pewny ?? Quote
Sharona Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 acha - co do ogłoszenia w tym tygodniu nie wystawiam nowych - nie chcę obciążać ich dodatkowo szukaniem Dżekowi DS, bo to ciężka praca. Pozatym oni go tak dobrze nie znają i nie będą mogli udzielać szczegółowych informacji. Jak wróce to pozamieszczam ogłoszenia ;) Quote
Sharona Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 monita napisał(a):Kup nylonowy - mniejsze zło ;) Czyli pobyt u rodziny jest już pewny ?? Kupie nylonowy, albo uzdę ;) MOja sunia tez ma uzdę - wymogi komunikacji miejskiej :roll: ( i tak jeździ bez niego, mam go na wszelki wypadek w torebce ;) ). A pobyt u rodziny prawie pewny (tak na 95%) - wieczorem powinnam widzieć na 100%. Wiem, że miałam byc pewna juz wczoraj, ale moja mama zachorowała... no i trochę rzeczy sie pokomplikowało... przepraszam, - dzisiaj powinnam dać znać. Quote
monita Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Uzda do środków komunikacji miejscej - że ja na to nie wpadłam ;) Quote
Sharona Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 monita napisał(a):On tak długo czeka na dom :roll: to prawda... w sumie od ponad 2 m-cy cały czas ma ogłosenia na allegro itd.... :shake: Poprostu nie ma osoby, która podjęłaby sie koordynacji tego podczas mojej nieobecności, a nie mogę zrzucić tego na rodzinę, która z nim zostaje -to osoby o wielkim sercu, ale nie będą na siłach zająć się tym wszystkim. Quote
Sharona Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 monita napisał(a):Uzda do środków komunikacji miejscej - że ja na to nie wpadłam ;) na opakowaniu masz napisane "kaganiec - uzda" więc jest to kaganiec, a komunikacja miejska nie precyzuje jak ma wyglądać kaganiec przez nich wymagany ;) :evil_lol: Moja sunia wogóle nie przywykła do nakładania jej czgoś na pyszczek, a uzda wydała mi się najlepszym rozwiązaniem ;) Quote
monita Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Są naklejki, na których narysowany jest kaganiec, zakrywający cały pysk ;) Quote
emilia2280 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Sharona napisał(a):na opakowaniu masz napisane "kaganiec - uzda" więc jest to kaganiec, a komunikacja miejska nie precyzuje jak ma wyglądać kaganiec przez nich wymagany ;) :evil_lol: Moja sunia wogóle nie przywykła do nakładania jej czgoś na pyszczek, a uzda wydała mi się najlepszym rozwiązaniem ;) Sharona jestes wspaniala - nie dosc ze dalas Dzekusiowi DT to jeszcze znalazlas mu zastépstwo na czas Twojego wyjazdu! :Rose: Quote
Sharona Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 emilia2280 napisał(a):Sharona jestes wspaniala - nie dosc ze dalas Dzekusiowi DT to jeszcze znalazlas mu zastépstwo na czas Twojego wyjazdu! :Rose: Dzięki...:oops: Ale jakoś szczęścia z DS to ja nie mam.... Quote
emilia2280 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Sharona napisał(a):Dzięki...:oops: Ale jakoś szczęścia z DS to ja nie mam.... Sharona, teraz odpocznij, Dzeki bédzie bezpieczny. Jak wrócisz, ze zdwojoná energiá bédziemy oglasac psiaka. Pod koniec miesiáca, po wyplacie dolozé tez do kosztów (jesli nie bédzie jeszcze domku). P.S. Pisz jak wygládajá fundusze psiaka zeby nie wyszlo tak, ze sama sié nim opiekujesz i jeszcze za niego placisz. Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Sharona pewnie wpadła już w wir przygotowań przedwyjazdowych :razz: a Dżekuś skacze w górę!!! Quote
Recommended Posts