Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emilia2280 napisał(a):
Malawaszka, masz jej numer? Moze ona potrzebuje lekkiej zachéty.

nie - ja nie mam i niewiem czy Sharona ma - niestety dopiero w czwartek będzie miała komputer więc opisze wszystko, ale prośba o pilne szukanie domku!!! Są jakieś problemy z sunią Sharony - nie wiem o co chodzi - w czwartek Sharona napisze - na pewno nie chodzi o agresję - może cieczka :shake:

Posted

co niedziele chyba to program 2 okolo 14 tej pokazywal znalezione psy i do kazdego 2 zdania info,przyjezda tam tez schron z palucha,nie przyimuja ogloszen o zgubach tylko pokazuja znalezione,wystarczy przyjechac na ul,jasna przed 9 rano w niedziele.nazywalo sie to chyba moj pies i nnne zwierzaki.trzeba podac tel kontaktowy. i pokazywali to tego samego dnia w tv.

Posted

malawaszka napisał(a):
w górę Dżekusiu - jutro powinna być Sharona więc zobaczmy czy będzie mogła podjechać z Dżekiem do tv :kciuki:

Oby!Oby!Oby!:loveu:

Posted

Witajcie,
długo mnie nie było ponieważ miałam bardzo zawirusowany komputer i naprawa też trochę trwala...
Niestety pani z mazur sie nie odezwała... Mogę poszukać w kom. może mam jeszcze jej nr...

Wystąpiło parę problemów :shake::
1) Zbliża się termin naszego wyjazdu i nie ma co zrobic z psiakiem - dom do którego miał póść wtedy, niestety z nagłych, poważnych przyczyn zdrowotnych nie może - czy raczej ja nie mam sumienia ich obciążać...
2) Zbliża się wiosna i Dżekus coraz bardziej "dostawia się" do mojej suni...:roll:
3) Moja sunia i on bardzo się ze sobą zżyli i jeśli szybko nie znajdziemy domu,potem może to bardzo źle wpłynąć na ich psychikę.
4) Ostatnio chorowałam, psy nie zostawały same w domu - teraz wróciłam do szkoły i jest problem - Dżeki trochę wyje, a moja sunia jest bardzo podatna na takie "sugestie" i ostatnio 2x narozrabiała u mnie w pokoju. Wcześniej takie rzeczy wogóle się nie zdarzały, nawet po wakacjach...

5) W związku z wszystkimi powyższymi faktami i tym, że psiak jest juz u nas tyle czasu moi rodzice zaczynają się bardzo niecierpliwić, a to bardzo źle... :placz:
6) Moja mama w pracy wystawiła Dżekowi znowu TO SAMO allegro, ale tym razem je zdjeli io napisali o łamaniu jakiś zasad...( aukcja informacyjna - prosimy nie licytować)

Kilka dobrych informacji:
- Dżekuś jest już zaszczepiony :)
- Cały porośnięty :)
- JEST NIESAMOWICIE INTELIGĘTNY! Już umie "siad" i uczymy się "leżeć". I to po 2 lekcjach! (narazie z gestami, po0em przejdziemy tylko na słowne ;) )

BARDZO PROSZĘ O POMOC Z DOMKIEM DLA DŻEKA!!!

Posted

Malawaszka - bardzo dziękuje za pomoc!

CO do pomysłu z TV - porozmawiam z rodzicami - myślę, że warto spróbować... :)

Mam cały czas problem z Gazetą - ten sms który wtedy próbowałam wysłać wysyłał się 2 tyg... w końcu go usunęłam... Poproszę siostę - może jej się uda...

Ostatnio wydałam:
25zł - szczepienie
17zł - witaminki

Posted

Nieciekawie to wygląda... Dżeki już długo u Was siedzi i w dodatku niewiele ma już czasu... Moim zdaniem trzeba próbować wszystkiego i wybrać się do TV. W Krakowie z podobnego programu sporo psiaków znajduje fajne domy więc warto się przejść :)

Posted

Pojadę do tej TV choćby komunikacją miejską :diabloti:.
Dżekuś to naprawdę ładny i pojętny psiak - a czas się kończy...:-(
Zaraz spróbuję wystawić allegro i zaktualizować kilka ogłoszeń....