emilia2280 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 qrczé, czy takie ogloszenia mozna "odswiezac" zeby nie stracily waznosci i zeby byly widoczne na 1-szych stronach? Quote
monita Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 A może dobrze zadzwonić do tej Pani :roll: Quote
emilia2280 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Malawaszka, masz jej numer? Moze ona potrzebuje lekkiej zachéty. Quote
mtf zalesie Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 a moze wezmiecie go do TV w niedziele o godz.9 rano na ul,jasna w warszawie - jest ladny moze ktos go zauwazy Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 emilia2280 napisał(a):Malawaszka, masz jej numer? Moze ona potrzebuje lekkiej zachéty. nie - ja nie mam i niewiem czy Sharona ma - niestety dopiero w czwartek będzie miała komputer więc opisze wszystko, ale prośba o pilne szukanie domku!!! Są jakieś problemy z sunią Sharony - nie wiem o co chodzi - w czwartek Sharona napisze - na pewno nie chodzi o agresję - może cieczka :shake: Quote
mtf zalesie Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 co niedziele chyba to program 2 okolo 14 tej pokazywal znalezione psy i do kazdego 2 zdania info,przyjezda tam tez schron z palucha,nie przyimuja ogloszen o zgubach tylko pokazuja znalezione,wystarczy przyjechac na ul,jasna przed 9 rano w niedziele.nazywalo sie to chyba moj pies i nnne zwierzaki.trzeba podac tel kontaktowy. i pokazywali to tego samego dnia w tv. Quote
malawaszka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 w górę Dżekusiu - jutro powinna być Sharona więc zobaczmy czy będzie mogła podjechać z Dżekiem do tv :kciuki: Quote
Edi100 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 malawaszka napisał(a):w górę Dżekusiu - jutro powinna być Sharona więc zobaczmy czy będzie mogła podjechać z Dżekiem do tv :kciuki: Oby!Oby!Oby!:loveu: Quote
Sharona Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Witajcie, długo mnie nie było ponieważ miałam bardzo zawirusowany komputer i naprawa też trochę trwala... Niestety pani z mazur sie nie odezwała... Mogę poszukać w kom. może mam jeszcze jej nr... Wystąpiło parę problemów :shake:: 1) Zbliża się termin naszego wyjazdu i nie ma co zrobic z psiakiem - dom do którego miał póść wtedy, niestety z nagłych, poważnych przyczyn zdrowotnych nie może - czy raczej ja nie mam sumienia ich obciążać... 2) Zbliża się wiosna i Dżekus coraz bardziej "dostawia się" do mojej suni...:roll: 3) Moja sunia i on bardzo się ze sobą zżyli i jeśli szybko nie znajdziemy domu,potem może to bardzo źle wpłynąć na ich psychikę. 4) Ostatnio chorowałam, psy nie zostawały same w domu - teraz wróciłam do szkoły i jest problem - Dżeki trochę wyje, a moja sunia jest bardzo podatna na takie "sugestie" i ostatnio 2x narozrabiała u mnie w pokoju. Wcześniej takie rzeczy wogóle się nie zdarzały, nawet po wakacjach... 5) W związku z wszystkimi powyższymi faktami i tym, że psiak jest juz u nas tyle czasu moi rodzice zaczynają się bardzo niecierpliwić, a to bardzo źle... :placz: 6) Moja mama w pracy wystawiła Dżekowi znowu TO SAMO allegro, ale tym razem je zdjeli io napisali o łamaniu jakiś zasad...( aukcja informacyjna - prosimy nie licytować) Kilka dobrych informacji: - Dżekuś jest już zaszczepiony :) - Cały porośnięty :) - JEST NIESAMOWICIE INTELIGĘTNY! Już umie "siad" i uczymy się "leżeć". I to po 2 lekcjach! (narazie z gestami, po0em przejdziemy tylko na słowne ;) ) BARDZO PROSZĘ O POMOC Z DOMKIEM DLA DŻEKA!!! Quote
Sharona Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Malawaszka - bardzo dziękuje za pomoc! CO do pomysłu z TV - porozmawiam z rodzicami - myślę, że warto spróbować... :) Mam cały czas problem z Gazetą - ten sms który wtedy próbowałam wysłać wysyłał się 2 tyg... w końcu go usunęłam... Poproszę siostę - może jej się uda... Ostatnio wydałam: 25zł - szczepienie 17zł - witaminki Quote
weszka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Nieciekawie to wygląda... Dżeki już długo u Was siedzi i w dodatku niewiele ma już czasu... Moim zdaniem trzeba próbować wszystkiego i wybrać się do TV. W Krakowie z podobnego programu sporo psiaków znajduje fajne domy więc warto się przejść :) Quote
Edi100 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Dżekus, nie chowaj się bo nie ma czasu:shake: Quote
malawaszka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ogromna nadzieja w tej TV!!! tylko dowiedzcie sieczy na 100% to jest jeszcze aktualne?> Quote
Sharona Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Pojadę do tej TV choćby komunikacją miejską :diabloti:. Dżekuś to naprawdę ładny i pojętny psiak - a czas się kończy...:-( Zaraz spróbuję wystawić allegro i zaktualizować kilka ogłoszeń.... Quote
Sharona Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Umiem już wykonywać polecenie "siad"!!! i ucze sie leżeć ;) :loveu: Quote
Sharona Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=306944371 Szukamy domku! Quote
weszka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Słodziaczek i mądrala! Tylko gdzie ten domek??? Quote
Sharona Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 No właśnie? Gdzie??? :( Szukamy domku! Quote
malawaszka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 a jaki ma śliczny ten żabocik :loveu: Sharona - porób mu jakieś fotki nie z góry tylko kucnij i popstrykaj - wtedy pies lepiej wygląda :razz: Quote
Recommended Posts