Sharona Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 TEgo sms'a z ogłoszeniem wysyła mi do tej pory.... :roll: Nie wiem, co z tego będzie...:roll: :mad: Chyba najwyższy czas na kilka nowych fotek :razz: : :loveu: Szukam domku! :loveu: cdn... Quote
LittleMy Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 jak nie wyjdzie z smsem to mozna zadzwonic, wtedy nie ma ograniczen na ilosc liter :) Quote
Sharona Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 MAm teraz zawirusowanego kompa... :( NIe mogę pisać... Proszę - podnoście Dżeka - jakby co mój kom jest w 1 poście!!! Quote
emilia2280 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Pytal się ktos o Dzekusia? I gdzie on teraz przebywa? w hoteliku? Quote
monita Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ojej tylko do 9 :-o Jest ktoś zainteresowany ?? Quote
malawaszka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 kurcze zaczyna się robić mało czasu :shake: mam nadzieję, że jest jakiś odzew z ogłoszeń! Quote
Worel Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Witam, mam nadal 52 zl z bazarku do przelania na konto. Nie wiem czy aktualne jest to, ze Dzeki nie potrzebujye juz pieniazkow...tak doczytalam w pierwszym poscie. Prosze o potwierdzenie i ew. podanie dla jakiej bidy przeznaczyc pieniazki. pozdrawiam. Quote
monita Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Może trzeba zrobić plakaty i roznieść po lecznicach albo sklepach zoo :roll: Quote
malawaszka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Z tego co wiem Dżekuś już nie potrzebuje pieniążków, ale poczekajmy co powie Sharona - ale jakby nie potrzebował to brłagam na Nestorka - bo chyba traafi jednak do hotelu :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9341800#post9341800 Quote
Sharona Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Witajcie, nadal mam wirusa na kompie, dlatego korzystam b. rzadko... Zwłaszacza, że od 1,5 tyg. leże chora w domu... Dziś dzwoniła do mnie pani z ogłoszenia, ale niestety Dżekus okazał się nieco za duży - poleciłam więc to forum i pani ma się rozejrzeć za psiakiem dla siebie :) Ze względu na kłopoty z komp. czy mogłabym prosić kogoś o wystawienie Allegro??? Ja jak próbuje tu wrzucić fotki co cały komp mi wariuje, wszystko sie wyłącza itd... Możliwe, że udało mi się znaleźć "tymczas" na czas mojego wyjazdu dla Dżeka :) Dżekuś narazie nie potrzebuje dodatkowych finansów (właśnie - ostatnio wydałam 22 zł na maść do uszu dla niego ), dlatego te pioeniążki mogą być przelane na inną bidę - decyzje na którą pozostawiam autorce bazarku. Pozdrawiam! Sharona Quote
Sharona Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Dziś wydałam jeszcze 17 zł na witaminki (takie psie - wzmacniające) dla Dżeka :) Dzwoniła do mnie Pani i prawdopodobnie jutro się spotkamy w sprawie Dżekusia :) Psiak trafiłby do jej mamy i mieszkali by na mazurach :) Narazie chcą one zobaczyć Dżekusia! Mam nadzieje, że Dżekuś trafi do nowego, wspaniałego domku! 3majcie kciuki!!! :D Quote
Recommended Posts