Sharona Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Z moją sunią przy jej miseczkach :evil_lol: Zajmij sie mną :loveu: Dostanę jeszcze jakiś smakołyk? :razz: :loveu: Mieszkam i jadam juz praktycznie tylko w domu!:multi: mmmm, coż za pyszności :loveu: Dziękuje za pieniążki na tą pyyyszną karmę I wcale już nie jestem taki łysy!!!:eviltong: :loveu: Hmmm, a co ona ma w miseczce??? Może dasz mi domek?????? Quote
madziamn Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 dzekuś te zdjęcia są śliczne.sharonko dziękuję za plakacik jak odbiorę z reklamacji tusz to wydrukuję i porozwieszam gdzie się da. aby domek się znalazł. Quote
Sharona Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Dziękuje!!!! :multi: Bardzo mi zalezy na znalezienu domku psiakowi - zbliżają się ferie zimowe, my na tydzień wyjeżdżamy, nasza sunia jedzie do dziadków, a Dżeki...:shake: ??? Mam ferie od 9.II, mam nadzieję, że do tego czasu uda się nam znaleźć domek dla Dżeka... Quote
monita Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Jest ślicznie zarośnięty !! Sharona, dobrze się nim opiekujesz :Rose: Ojej ... oby do 9 coś się znalazło :shake: Quote
Sharona Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 MAm nadzieję, że ktoś go pokocha na stałe... Quote
Sharona Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 I to bardzo! Wiadomo, z czasem się do niego coraz bardziej przywiązujemy (czytaj: ja i siostry), ale obiecałam moim rodzicom, że wyadoptujemy psiaka - że to tylko tymczas... Mój tata zaczyna się powoli niecierpliwić co z tym DS... :shake: Poztym jeżeli złamałabym tą obietnice (co i tak nie wchodzi w grę - bo to OBIETNICA), to moi rodzice w życiu nie zgodzą się na szczeniaki mojej suni i na hodowlę... A ja włożyłam w to wiele własnych pieniędzy, a jescze więcej serca... Bardzo się w to zaangażowałam, nakręciłam rodzinę i teraz co? Rezygnacja z marzeń? Z jednego z największych moich marzeń od kilku lat??? Sumując niestety Dżekuś nie może u nas zostać na stałę...:-( Musimy postarać się znaleźć mu dom, najlepiej przed 9.II.... Dziewczyny, mam nadzieję że mogę liczyć na Waszą pomoc. Wiem, jak wiele ptraficie i dziękuje za to, co do tej pory zrobiłyście dla Dżeka. Pozdrawiam, Sharona Quote
zdrojka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Został miesiąc... To czasem za mało... Przynaję się, że nie pamiętam, mały ma plakaty? Ogłoszenia? Quote
morisowa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 miesiąc to całkiem sporo czasu ;) tylko trzeba porządnie brać się za ogłoszenia - kilkanaście stron w internecie, regularnie do wyborczej i oferty. Wyborczą na ten piątek trzeba dać do 14tej w środę. Dżeki to prawie sznaucer średni :eviltong: można część ogłoszeń dawać właśnie jako mix sznaucera - ludzi często przyciąga podobieństwo do rasy. No i tak łatwiej się wyróżnić wśród masy kundelków. No i nie wszystkie ogłoszenia "smutne z historią", warto próbować też takie, że "super pies bla, bla" ;) Wątek tylko przeglądam - ale on już chyba zdrowy? mi do tej pory tylko jeden pies "zalega" ponad miesiąc (już 3 miesiąc, ale właśnie dogaduje się z nowym domem), z domu tymczasowego o wiele łatwiej wydać niż ze schroniska trzymam kciuki! Quote
malawaszka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Dżekulku w górę hopsaj i pokazuj się jaki jesteś już śliczny chłopak i domowy :multi::loveu: Quote
Sharona Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='morisowa']Wyborczą na ten piątek trzeba dać do 14tej w środę. Dżeki to prawie sznaucer średni :eviltong: można część ogłoszeń dawać właśnie jako mix sznaucera - ludzi często przyciąga podobieństwo do rasy. No i tak łatwiej się wyróżnić wśród masy kundelków. No i nie wszystkie ogłoszenia "smutne z historią", warto próbować też takie, że "super pies bla, bla" ;) Wątek tylko przeglądam - ale on już chyba zdrowy? [/quote] No tak. Za późno przeczytałam o tej wyborczej :roll: - ale w przyszłą sobotę ogłoszenie o Dżeku będzie. ;) Tylko jak to załatwić? Mam tam napisać na maila czy gdzie??? Masz może jakieś namiary??? Byłabym bardzo wdzięczna. :) Dżekuś jest już praktycznie zdrowy, zostało mu tylko kilka niewielkich "łysinek". ;) Za porządne ogłoszenia w necie wezmę się w sobotę - w tygodniu nie mam po prostu czasu...:shake: Dziewczyny, jeżeli możecie, byłabym baaaardzo wdzięczna za pomoc...:oops:[FONT=Arial] Lista aktualnych ogłoszeń jest na str1 #5...[/FONT] [FONT=Arial]No i szukamy domku!!![/FONT] Quote
Sharona Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 hoop! zmieniłam troszeńkę text na allegro i zaktualizowałam tu str1 :) Quote
Sharona Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Jeszcze raz hooop! na dobranoc! :) Quote
madziamn Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 sharonko ja pamiętam o dzekulku i mam plakat wielkie dzięki tyle że teraz kompletnie czasu nie mam zając się tym tuszem. a może masz jakis wydrukowany? odbiłabym na ksero to byłoby łatwiej. będę w tym tygodniu w piątek w wawie dlatego pytam. Quote
zdrojka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Sharona']No tak. Za późno przeczytałam o tej wyborczej :roll: - ale w przyszłą sobotę ogłoszenie o Dżeku będzie. ;) Tylko jak to załatwić? Mam tam napisać na maila czy gdzie??? Masz może jakieś namiary??? Byłabym bardzo wdzięczna. :) Można choćby SMSem http://www.gazetawyborcza.pl/reklamagw/1,78763,3950121.html W każdy piątek w dodatku Żółte Strony ukazuje się rubryka Zwierzaki. Publikujemy w niej ogłoszenia w podrubrykach: Sprzedam/ kupię, lecznice weterynaryjne, usługi, inne, człowiek czeka na psa, pies czeka na człowieka, człowiek czeka na kota, kot czeka na człowieka, kto przygarnie. Zginął Ci pies? Chcesz oddać kotka? Ogłoszenie do rubryki Zwierzaki możesz zamówić wysyłając SMS pod nr 72007 Wpisz kod rubryki*, w której chcesz zamieścić ogłoszenie, zrób spację, wpisz treść ogłoszenie. Koszt sms-a (do 140 znaków w tym spacje i kod) 2 zł (2,44 z VAT). *Kody poszczególnych rubryk: Człowiek czeka na psa - kod WFC Pies czeka na człowieka - kod WFP Człowiek czeka na kota - kod WFK Kot czeka na człowieka - kod WFN Kto przygarnie - kod WFO Uwaga! Aby ogłoszenie mogło się ukazać w piątkowym dodatku Żółte Strony, SMS należy przesłać do godz. 12 w środę poprzedzającą emisję. Quote
Sharona Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Wielkie dzięki!!! :) A z plakacikeim, spróbuję wydrukować do piątku i wtedy będe mogła Ci go przekazać ;) Quote
Sharona Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Wygląda na to, ze nie dam rady do piątku z drukiem... :shake: Jestem zawalona robotą... Może zmienie tytuł, że mamy czas do 9.II??? Jutro spróbuję coś jeszcze zrobić... madziamn jeżeli masz ochotę i czas, to możesz się zapoznać osobiście z Dżekusiem :razz: Nr. do mnie jest w 1 poście (jakby coś ;) ) Tylko jutro mam kolęde w domu - więc ew. proszę o wcześniejszy kontakt :) Quote
madziamn Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 sharonko jesli zostanie mi chwila czasu to ja chętnie bym poznała naszego bohatera. może by się pozwolił osobiście pomyziac:loveu: Quote
Sharona Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 madziamn napisał(a):sharonko jesli zostanie mi chwila czasu to ja chętnie bym poznała naszego bohatera. może by się pozwolił osobiście pomyziac:loveu: Myślę, że będzie zachwycony - on uwielbia głaskanie itd :loveu: W takim razie czekam na ew. kontakt... ;) Dżekusiowi się już trochę przytyło, i ma ogromną ochotę na zabawę - codziennie ganiaja z moją sunią :razz: Prosimy o pomoc z domkiem!!! Quote
Sharona Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Prosimy o pomoc z domkiem!!! Czy ale.gratka jest jeszcze aktualna??? Quote
AnkaG Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ja nie pomogę z ogłoszeniami bo nie umiem :shake: Quote
Sharona Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Ja jutro spróbuję jeszcze coś zrobić... Może uda mi się wreszcie wydrukować chociaż 1 plakat - pozostałe mogę skserować...:roll: Quote
Recommended Posts