madziamn Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 wesołych świąt cioteczki. myzianko dla zwierzaczków. a dzekulkowi dobrego domku życzę. Quote
monita Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Sharona czy Dżekuś przemówił do Ciebie :razz: Quote
suzi84 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Jestem w dużym szoku :-o Pamiętam gdy akcja na psinke się zaczynała. Licytowałam cegiełki na Allegro i miałam wielką nadzieję, że dzięki zbiórce będzie wracał do zdrówka. i proszę. Dzisiaj zaglądam a on wraca do zdrowia jak na drożdżach :multi: Quote
madziamn Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 DZEKULKU I SHARONKO POZDRAWIAM WAS ŚWIĄTECZNIE.:tree1: Quote
Sharona Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Wraca, wraca i pozdrawia wszystkich. ;) Ludzkim głosem do mnie nie przemówił - ale chcyba dla tego, że o 24:00 byłam na pasterce...:evil_lol: UWAGA! Zmienia się nr pod którym mozna się ze mna kontaktować w sprawie adopcji Dżekiego - na 0-793-404-202 :) Quote
AMIGA Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Wróciłam z wojaży świątecznych i jestem zauroczona zmianami jakie widaż po Dżekusiu. Ale i tak najbardziej zabójczo wygląda jego irokezik :loveu: Quote
Sharona Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Dżekuś ładnieje :loveu:, ale nadal nie ma domku :-( A u Was jak? Psiaki przemówiły??? :razz: Quote
_Chomusia_ Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 No tak - Dżeki pięknieje :) W ja psa nie mam - jednak byłam u cioci, a ta ma takiego fajnego kundelka Reksia (7-8 lat temu znaleziony przywiązany w lesie do drzewa) i nic nie powiedział. A jak się cieszył z prezentu gwiazdkowego (paczka Pedigree - 4 saszetki mokrego jedzenia (jagnięcina, drób i 2xwołowina bodajże + 0,5kg suchej karmy) xD Quote
Sharona Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 monita napisał(a):Moje przemówiły :diabloti: oooo:crazyeye: I co powiedziały? :razz: Dzisiaj przywożą nam karmę dla Dżekusia (wieczorem uaktualnie rozliczenie, bo musiałam trochę wydać na leki, jedzenie itp... a dotarły również nowe pieniążki :loveu:). W zachowaniu łysolka zaszła pewna zmiana - nie je juz tak łapczywie - na początku on poprostu podrzucał i łykał jedzenie (mniej więcej tak jak ptaki) -natomiast teraz je juz spokojnie i grzecznie gryzie karmę. :loveu: Jutro postaramy się pojechać z nim do weterynarza na wizytę kontrolną. P. weterynarz podczas ostatniej wizyty wspominała coś o ew. nowym leku na skórę itd. Zobaczymy jutro. ;) Porozmawiałabym też o późniejszej kastracji psa - co Wy na to? :razz: Tzn. najlepiej, żeby psiak jeak najszybciej trafił do nowego domku (gdzie jesteś domku? :cool3:), ale jeśli tak się nie stanie, to będzie trzeba zrobić mu CIACH jeszcze u mnie.:roll: Ostatnio mój tata poszedł z Dżekim na nocny spacer bez smyczy (tzn. pies był spuszczony) - psiak śmignął i juz go nie było :shake: . Poszliśmy jego śladami z tatą i faktycznie Dżekuś biegł dobrze znana sobie trasą którą zawsze z nim spaceruje. Wołałam go, ale był daleko i chyba nie słyszał. Szliśmy za nim i jak byliśmy jakieś 200 - 250m od domu usłyszeliśmy pisk Dżekiego - stał pod drzwiami i jak gdyby nigdy nic czekał, żeby go wpuścić :roll: o ile wiem, on do tej pory latał sobie po wsi i właśnie tak wyglądało jego życie - biegał samopas, przychodził kiedy chciał... Quote
monita Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Rozmawiały między sobą ;) Czekamy na wiadomości od lekarza :razz: Quote
Sharona Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 :evil_lol: Wiadomosci od weterynarza będą jutro :) Mogę jeszcze napisać, że wczoraj Dżeki został "przetestowany" na małe dzieci i sparawdził się doskonale! :loveu: Ogólnie sprawdzony był na dzieci w wieku: 1rok i 3m-ce, 5 lat,10 lat, 13 lat, 16 lat ;) Szukamy domku!!! Quote
Sharona Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Karma dotarła :multi: Rozliczenie na 1 :p :bluepaw::bluepaw: Dżeki szuka domku!!! :bluepaw::bluepaw: Quote
Sharona Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Od wczoraj cisza??? :-( Dżekuś potrzebuje domku! Quote
AnkaG Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Cisza bo ja np byłam poza domem, a później dogo nie działało. Quote
weszka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Mnie pochłonęła praca. Ale jak tylko mam czas to zaglądam. No i kombinuję co tu jeszcze zrobic żeby domek znaleźć...? Quote
Recommended Posts