monita Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Czyli wieeeelki plus - nadaje się do domu z dziećmi :razz: Quote
AnkaG Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Taki sympatyczny psiak. Oby szybko domek się znalazł. Quote
Sharona Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 też mam taka nadzieję...:loveu: Może na święta :razz: Dżekus biegnie po domek!!! ;) Quote
weszka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Oby domek się znalazł i to jak najszybciej. Dzisiaj przeleję jeszcze parę zł z cegiełek - były jakies wpłaty ale musze podliczyć, odjąć koszty aukcji i co zostanie to powędruje na konto dla Dżekusia. Quote
Sharona Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Jasne - odlicz koszty allegro i oczywiście aukcji które teraz wystawiłaś ;) Dżekuś się przypomina Szukamy dla niego dobrego domku i kochającego człowieka. To takie moje świąteczne życzenia dla niego. Zeby to wszystko odnalazł. Zeby znowu kochał i był kochany, żeby był szczęśliwy i dawał szczęście. I żeby był radością dla swoich właścicieli - a na pewno będzie. Dżekuś życzę Ci domku, jakiego przez ostatnie lata swego bolesnego życia nie zaznałeś, jakiego Ci brakowało. Mam nadzieję, że Ty i Twoi przyszli Państwo już niedługo się odnajdziecie - my postaramy się Wam w tym pomóc. Kochany piesku - mam nadzieję, że już niedługo... Quote
Sharona Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 hooop! Pomogę, jak tylko moge.... Drodzy dogomaniacy, Was tez prosze o pomoc. On bardzo potrzebuje tego długo wyczekiwanego domku... Quote
monita Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Trzeba porobić jeszcze, jakieś ogłoszenia :razz: Quote
weszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Wczoraj przelałam 30 zł po odjęciu kosztów aukcji. Ale jeszcze kilka osób się ociąga więc może parę zł jeszcze wpadnie to też przeleję. Quote
weszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Na stronie adopcje.org gdzie jest ogłoszony Dżeki można zrobić plakat - tu link http://www.adopcje.org/zapisz_ogloszenie9516.html Sharona i cioteczki warszawskie - może rozwiesicie i ktoś wypatrzy Dżekusia...? Quote
Sharona Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 weszka, dziękuje bardzo :) Co do plakacików to świetny pomysł! :cool3: Sama się nad tym zastanawiałam, ale nie miałam czasu pisać ogłoszeń - nie wiedziałam, że na adopcje.org jest możliwość bezpośrebniego druku plakatu. Nistety link który podałaś otwiera mi tylko nieogarnięty zbiór literek, cyfr i znaczków... :roll: Spróbuję cos skombinować ;) dzisiaj w nocy dżekulek spał w domku i to nie w piwnicy, a normalnie, na parterze :multi: spisał się b. ładnie - czysciutko i cichutko ;) Dostał dzis ostatnia tabletke na odrobaczenie. :bluepaw::bluepaw: Szukamy domku !!! :bluepaw::bluepaw: Quote
weszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Może ten link się otworzy http://www.adopcje.org/drukuj_ogloszenie9516.html A jeśli nie to wejdź na stronę z ogłoszeniem Dżekiego http://www.adopcje.org/adopcja9516.html i tam jest opcja drukuj plakat (taki kwadracik z obrazkiem) Quote
Sharona Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 próbowałam (teraz i wcześniej) i tak i tak... i nic...:shake: dalej wyskakuje mi to "coś". Chyba będe musiała jednak sama coś napisać...:roll: ;) Jutro postaram sie przesłać nowe fotki psiaka :) Quote
weszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Hmm to może ja ci na maila wyślę to jako pdf (jesli masz program do otwierania pdf). W treści robią się jakieś dziwne znaczki ale w sumie to bardzo nie przeszkadza. Quote
AnkaG Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Cały czas zaglądam do was i moocno trzymam kciuki. Quote
Sharona Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='monita']W domu lepiej niż w budzie ;) Jasne ;) Dzisiaj znowu śpimy w domciu :loveu: Mam nadzieję, że juz nie dlugo w swoim. Jakoś na dniach będe zamawiała karmę. ;) Quote
madziamn Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Milutkiej Nocki Sharonko I Dzekulku. Ja Też Próbowałam Wejsc W Ten Link Do Plakatu Ale Nie Chce Mi Wcale Otworzyc Pliku. Nie Wiem Czemu. Quote
Worel Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Bazarek dla Dzekiego zakonczony. Uzbierane jest 10 zl za spodniczke, i ciut ponad 40 za "bonus-niespodzianke" wstawiona w ostatniej chwili.;) Poniewaz wystawialam kilka bazarkow naraz, pod koniec tygodnia uporam sie z wysylkami i przeleje pieniazki. A na jakie konto????? Quote
Sharona Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Witajcie, :) weszka - plakacik doszedł, ale chyba jednak sama jeszcze coś napiszę i wstawię fotki ;) - postaram się zrobic jeszcze dzisiaj - wtedy bede mogła wstawic to tutaj. Worel - chyba najwygodniej będzie na moje konto :) - namiary prześlę na PW. Dziekujemy :loveu: :multi: Dżekus szuka domku! Quote
Sharona Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Dżekulku??? Czyzby w przedświątecznym amoku cioteczki o Tobie zapomniały??? :placz: A ty chciałbyś im powiedzieć, że dzisiaj ostatni zastrzyk, że kupujemy karmę, że jutro prawdopodobnie jedziesz do weterynarza i że BARDZO PRAGNIESZ MIEĆ SWÓJ DOMEK!!! Wspomniałbys też o tym, że Allegro wygasło, że wystawiam dzisiaj nowe. Pomocy!!! Kto pomoże Dżekiemu w byciu szcześliwym? :loveu: Quote
monita Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ja pamiętam - tylko trochę zabiegana :p Czyli chłopak nam zdrowieje, grubnie i robi się szczęśliwy :razz: Quote
AnkaG Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ja też pamiętam i ciągle zaglądam. :lol: Quote
Recommended Posts