Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby domek się znalazł i to jak najszybciej.
Dzisiaj przeleję jeszcze parę zł z cegiełek - były jakies wpłaty ale musze podliczyć, odjąć koszty aukcji i co zostanie to powędruje na konto dla Dżekusia.

Posted

Jasne - odlicz koszty allegro i oczywiście aukcji które teraz wystawiłaś ;)

Dżekuś się przypomina

Szukamy dla niego dobrego domku i kochającego człowieka.
To takie moje świąteczne życzenia dla niego. Zeby to wszystko odnalazł. Zeby znowu kochał i był kochany, żeby był szczęśliwy i dawał szczęście. I żeby był radością dla swoich właścicieli - a na pewno będzie. Dżekuś życzę Ci domku, jakiego przez ostatnie lata swego bolesnego życia nie zaznałeś, jakiego Ci brakowało. Mam nadzieję, że Ty i Twoi przyszli Państwo już niedługo się odnajdziecie - my postaramy się Wam w tym pomóc.
Kochany piesku - mam nadzieję, że już niedługo...

Posted

weszka, dziękuje bardzo :)

Co do plakacików to świetny pomysł! :cool3: Sama się nad tym zastanawiałam, ale nie miałam czasu pisać ogłoszeń - nie wiedziałam, że na adopcje.org jest możliwość bezpośrebniego druku plakatu. Nistety link który podałaś otwiera mi tylko nieogarnięty zbiór literek, cyfr i znaczków... :roll:
Spróbuję cos skombinować ;)

dzisiaj w nocy dżekulek spał w domku i to nie w piwnicy, a normalnie, na parterze :multi: spisał się b. ładnie - czysciutko i cichutko ;) Dostał dzis ostatnia tabletke na odrobaczenie.

:bluepaw::bluepaw: Szukamy domku !!! :bluepaw::bluepaw:

Posted

próbowałam (teraz i wcześniej) i tak i tak... i nic...:shake:
dalej wyskakuje mi to "coś".

Chyba będe musiała jednak sama coś napisać...:roll: ;)
Jutro postaram sie przesłać nowe fotki psiaka :)

Posted

Hmm to może ja ci na maila wyślę to jako pdf (jesli masz program do otwierania pdf). W treści robią się jakieś dziwne znaczki ale w sumie to bardzo nie przeszkadza.

Posted

[quote name='monita']W domu lepiej niż w budzie ;)
Jasne ;)
Dzisiaj znowu śpimy w domciu :loveu:

Mam nadzieję, że juz nie dlugo w swoim.

Jakoś na dniach będe zamawiała karmę. ;)

Posted

Bazarek dla Dzekiego zakonczony.
Uzbierane jest 10 zl za spodniczke, i ciut ponad 40 za "bonus-niespodzianke" wstawiona w ostatniej chwili.;)
Poniewaz wystawialam kilka bazarkow naraz, pod koniec tygodnia uporam sie z wysylkami i przeleje pieniazki.

A na jakie konto?????

Posted

Witajcie, :)
weszka - plakacik doszedł, ale chyba jednak sama jeszcze coś napiszę i wstawię fotki ;) - postaram się zrobic jeszcze dzisiaj - wtedy bede mogła wstawic to tutaj.

Worel - chyba najwygodniej będzie na moje konto :) - namiary prześlę na PW. Dziekujemy :loveu: :multi:

Dżekus szuka domku!

Posted

Dżekulku???
Czyzby w przedświątecznym amoku cioteczki o Tobie zapomniały??? :placz:

A ty chciałbyś im powiedzieć, że dzisiaj ostatni zastrzyk, że kupujemy karmę, że jutro prawdopodobnie jedziesz do weterynarza
i że BARDZO PRAGNIESZ MIEĆ SWÓJ DOMEK!!!

Wspomniałbys też o tym, że Allegro wygasło, że wystawiam dzisiaj nowe.

Pomocy!!! Kto pomoże Dżekiemu w byciu szcześliwym? :loveu: