Sharona Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 monita napisał(a):Prawie jak na żelu :razz: AMIGA napisał(a):Irokez :loveu::loveu: to prawda :loveu: włoski na głowie ma długie - tworzą właśnie taką "czuprynę" ;) :evil_lol: Quote
monita Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Nie ma problemu ze zdjęciami - tylko jak sprawdzałam pocztę, to się zastanwiałam co to idzie ( bo trochę muliło ) :p Quote
weszka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ślicznota z niego, taki jest pocieszny :loveu: I biała dama też fajniutka - nie wiedziałam że masz takową ;) Quote
Edi100 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Oj Miód na serce jak się ogląda takie fotki:):loveu: Quote
madziamn Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Sharona Sunia Jest Piękna. A I Dzekuś świetnie Już Sie Prezentuje W Porównaniu Do Tego Co Było. Pewnie Zdąży Jeszcze Przytyc Na Dobrym Jedzonku I Po Tych Lekach Na Robaki. A W Tym Kubraczku Prezentuje Się Całkiem Nieżle I Cieplutko Mu Będzie W Zimne Dni Na Spacerkach. Bo Wszystkie Zarastają Na Zimę A Jemu Jeszcze Futerko Nie Odrosło Na Tyle By Nie Marzł. Myzianko Dla Obydwu Piesków. Quote
monita Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Sharona dwa psy ładnie się prezentują ;) Quote
Sharona Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='monita']Sharona dwa psy ładnie się prezentują ;) :evil_lol: Dzisiaj rano, kiedy wychodziłam na spacer z psami zaczepił mnie sąsiad - powiedział, że Dżeki wyje rano i budzi sąsiadów... :shake: Zapytałm siostrę okazało się, że psiak dziś rano wył ( późno poszłam z nimi na spacer :oops: , ale w nocy były o 1:00, a ja musiałam odespać...). Ojej, psiak chce do domu, ale jeszcze nie możemy go tak poprostu wpuszczać - jest chory (ryzyko dla naszej suńki), no i ma troszkę zapaszku ( i tak już bardzo mało w porównaniu z początkiem...;)). Mam nadzieje, żu uda załatwić sie sprawę tak, by i sąsiad i pies byli zadowoleni... Psiak dostał dzisiaj 2-gą tabletkę na odrobaczenie. :) - Może zacznie tyć? :razz: ;) Mam prośbę - czy ktoś z Was dałby radę wystawić Dżekiemu Allegro "szukam domu" :razz:? Ja mam problem ze zdjęciami - przygotowałam tekst,:razz: chce zaladować zdjęcia, a tu buuuu... nic :shake:. Zdjęcia sa za duże, próby zmniejszenia nic nie dają (tzn. fotka zmniejsza swój rozmiar, ale i tak za mało), a nie umiem wrzucać zdjęc tak jak weszka - "w tekst" :oops: - a to daje dobry efekt i ładnie wygląda ;) . Oczywiście próbować próbowałam, ale coś mi nie wychodzi... Zaraz napiszę PW do weszki, może byłby tak miła...:oops: Dżekuś szuka domku!!! Quote
monita Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Masz program graficzny do zmniejszania zdjęć ?? Quote
Sharona Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 monita napisał(a):Masz program graficzny do zmniejszania zdjęć ?? Nie, teraz nie... Robilam to przez paint'a. Otiwerałam tam, zapisywałam pod inną nazwą i fotka o 50% zmniejszona. Ale to i tak za mało... Quote
Sharona Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 teraz muszę zwolnic kompter, ale jak znowu sie do niego dostane to spróbuję ;) Acha, napisałam PW do weszki :) Quote
Sharona Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Już kończe robic aukcję. Dzięki za podanie stronki - dzięki niej dałam radę ;) Quote
Sharona Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 haha :multi: Udało się! :multi: Dżekus jest juz na allegro (albo zaraz się pojawi ;) ) -> http://allegro.pl/show_item.php?item=282016619 :multi: Pogrubiłam i wyróżniłam go - może teraz ktoś go pokocha? :loveu: Quote
madziamn Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 BYLE BY BYŁ DOBRY I NA STAŁE TEN PSIAK JUŻ DOŚC WYCIERPIAŁ. POWINIEN TRAFIC DO KOGOŚ KTO GO NAPRAWDE POKOCHA.:loveu: ŻYCZĘ MU Z CAŁEGO SERCA I CAŁYCH SIŁ TAKIEJ MIŁOŚCI JAKĄ MA MOJA FIONKA. ZARAZ ZMIENIĘ LINK NA BLOGU CÓRCI BO BYŁ NA CEGIEŁKI WESZKI. SZKODA ŻE WSZYSCY ZNAJOMI ZAPSIENI SPRAWDZONY DOMEK BYŁBY NAJLEPSZY. MOŻE KTOŚ ZNA OSOBĘ KTÓRA SZUKA PRZYJACIELA. LUDZIE ROZEJRZYJCIE SIĘ. POCZTA PANTOFLOWA JAK TO MÓWIĄ TEŻ JEST DOBRA. AUKCJA SHARONKO WYSZŁA MOIM ZDANIEM ŚWIETNIE BYLEBY ZE SKUTKIEM POZYTYWNYM. Quote
madziamn Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 trzymam kciuki za powodzenie aukcji. Quote
weszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Sharona dopiero teraz przeczytałam twoje PW ale widzę że sobie świetnie poradziłyście! Bardzo ładna aukcja. I oby była skuteczna!! Quote
Sharona Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 monita napisał(a):Musi być skuteczna ;) Musi! ;) I uwaga!!! :loveu: Mamy 1 obserwatora na Allegro!!! :multi: Mam nadzieję, że na poważnie... A karma nadal nie dotarła :mad:... Zadzwoniłam znowu do nich i czekam na kontakt :roll: Oj, zaczynaja mnie denerwować...:mad: Quote
Sharona Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='monita']Ale sklep :mad: no właśnie :mad: Zrezygnowałam, bo karma mogłby pojawić sie u nas nie wcześniej niz w środe...:crazyeye: A miałabyć dostawa w 24h! :angryy: Ja czekam już 1.5 tyg... jadę zaraz z tatą do sklepu i kupimy - jak nie będzie Nutry, to kupimy coś podobnego, dobrze? ;) Dżekuś szuka domku!!! :) Quote
Sharona Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Właśnie wróciłam ze sklepu - kupiłam Purine lamb&rice 3 kg. :roll: Wiem, że to nie karma z tych naj- najlepszej jakości, ale przebitki cenowe mieli takie :crazyeye:, że stwierdziłam, że nie warto...:roll: Musiałam już coś kupić, bo w tygodniu nie mam czasu codziennie gotować im ryżu z dodatkami... Koleżanka poleciła mamie pewien sklep internetowy i tam potem zamówie właściwą karmę. :razz: Co kupiłam: Karmę 3 kg miskę (pani weterynarz powiedziała, że Dżekus musi dostawać jedzenie w metalowych miseczkach - ja do tej pory karmiałam go w pudełeczkach - czas na michę ;)) dostaliśmy gratis ciasteczka Acany i Hills'a :multi: Razem wydałam 36,20zł Quote
Recommended Posts