Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na dzien dzisiejszy na Dżekusia wpłynęło 120 zł od weszki za Allegro! :multi:
Dziękujemy!!!! :loveu: :multi:

Szukamy domku! :razz:

Aktualizacja na 1 przeprowadzona ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dżekuś dostał czarny kubraczek z czerwonym polarkiem i odblaskiem na doopce ;)
Chyba troszkę źle go wymierzyłam :oops: - całyczas się kręcił i nie widział o co mi chodzi z tym centymetrem... Z przodu jest idealnie, ale z tyłu psiak jest troszke za krótki do kubraczka...:oops: nie dał mi się ładnie zmierzyć. Mam nadzieję, że jak odzyska sierść i nabierze już "ciałka", to będzie dużo lepiej. :roll: :razz:
Taks, jeszcze raz dziękujemy! Kubraczek wykonany naprawde profesionalnie!

Posted

Acha, kupiłam psiakowi jescze witaminki - B, cap. A+E, oraz Olejek z wiesiołka. Koszt = 27,23zł .

No i czekamy na karmę... :roll: Powinni dostarczyc juz dziś...:razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
Sharona posłałam Ci 100 zł z kalendarzy - daj znać jak dotrą :cool1:

ahh czekam na fotkę Dżekusia w kubraczku :loveu:

Jasne! Dziękujemy! :multi: :loveu:

Mam ndzieje, że uda mi się umówić z konisią na fotki...:razz: - wtedy zobaczycie Dżekusia! :multi:

Posted

no nareszcie mi się udało tu dostac. SHARONA UKOCHAJ DZEKUSIA NA DOBRANOC. PIENIĄŻKI GDZIE MOGŁAM TO JUŻ WYSŁAŁAM. PYTAŁAM ZNAJOMYCH O DOMEK ALE WSZYSCY ZAPSIENI TAK JAK I JA.CZEKAM NA FOTKI W UBRANKU. MUSI SŁODKO DZEKUŚ WYGLADAC I NIE BĘDZIE MU GRZBIECIK MARZŁ.;)

Posted

Sharono nie odzywałam się, bo nie wiedziałam kiedy jestem dyspozycyjna.Dziś już wiem, że w tym tygodniu nie dam rady:( Mogę od poniedziałku jakoś się umówić. Co Ty na to? Odpowiada Ci to?

Posted

weszka napisał(a):
Kolejne 300 zł z cegiełek jest już Sharona na twoim koncie :multi:

:lilangel: :klacz:
Aż brak mi słów... :loveu:

Sharono nie odzywałam się, bo nie wiedziałam kiedy jestem dyspozycyjna.Dziś już wiem, że w tym tygodniu nie dam rady:-( Mogę od poniedziałku jakoś się umówić. Co Ty na to? Odpowiada Ci to?

Jasne, że odpowiada, ale nie wiem, czy nasze cioteczki tyle wytrzymają :evil_lol:
Spróbuję jeszcze coś zdziałać z moim aparatem...:roll:

Karma dla psiaka dotrze w piątek, bo kurier nas odwiedzał w godzinach, w których nikogo nie było...:roll:

Posted

W ostateczności wytrzymamy :diabloti:

AMIGA kupiła karteczki, sztuk dwie :p pieniądze wpłaci na Twoje konto :razz: U mnie jest jeszcze 20 złotych - za moment idę robić przelew :p

Posted

[quote name='monita']W ostateczności wytrzymamy :diabloti:

AMIGA kupiła karteczki, sztuk dwie :p pieniądze wpłaci na Twoje konto :razz: U mnie jest jeszcze 20 złotych - za moment idę robić przelew :p

Chyba nie będziecie musiały :diabloti: Mój aparat zaczął działać (nawalała karta pamięci) i mam kilka nowych fotek - teraz będe je robiła na bierząco :multi:

Amiga bardzo dziękuje! :loveu:

Monita wyśle Ci te fotki na maila z prośbą o wstawienie - ok? ja jeszcze nie umiem :oops:
W związku z tak duzą pomocą dogomaniaków i Allegrowiczów usuwam prośbe o pomoc finansową ;) Narazie funduszy jest wystarczająco + nadwyżka :multi: :loveu:
Dziękujemy!!! :Rose: