Sharona Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Na dzien dzisiejszy na Dżekusia wpłynęło 120 zł od weszki za Allegro! :multi: Dziękujemy!!!! :loveu: :multi: Szukamy domku! :razz: Aktualizacja na 1 przeprowadzona ;) Quote
Edi100 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Zdrowiej Dżekusiu i sioooooooooooodo domku:)! Quote
Sharona Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Dżekuś dostał czarny kubraczek z czerwonym polarkiem i odblaskiem na doopce ;) Chyba troszkę źle go wymierzyłam :oops: - całyczas się kręcił i nie widział o co mi chodzi z tym centymetrem... Z przodu jest idealnie, ale z tyłu psiak jest troszke za krótki do kubraczka...:oops: nie dał mi się ładnie zmierzyć. Mam nadzieję, że jak odzyska sierść i nabierze już "ciałka", to będzie dużo lepiej. :roll: :razz: Taks, jeszcze raz dziękujemy! Kubraczek wykonany naprawde profesionalnie! Quote
Sharona Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Acha, kupiłam psiakowi jescze witaminki - B, cap. A+E, oraz Olejek z wiesiołka. Koszt = 27,23zł . No i czekamy na karmę... :roll: Powinni dostarczyc juz dziś...:razz: Quote
malawaszka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Sharona posłałam Ci 100 zł z kalendarzy - daj znać jak dotrą :cool1: ahh czekam na fotkę Dżekusia w kubraczku :loveu: Quote
Sharona Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 malawaszka napisał(a):Sharona posłałam Ci 100 zł z kalendarzy - daj znać jak dotrą :cool1: ahh czekam na fotkę Dżekusia w kubraczku :loveu: Jasne! Dziękujemy! :multi: :loveu: Mam ndzieje, że uda mi się umówić z konisią na fotki...:razz: - wtedy zobaczycie Dżekusia! :multi: Quote
weszka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Kolejne 300 zł z cegiełek jest już Sharona na twoim koncie :multi: Quote
monita Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Wiedziałam, że będzie coś z czerwonym :diabloti: Czekamy na zdjęcia :razz: Quote
malawaszka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 weszka napisał(a):Kolejne 300 zł z cegiełek jest już Sharona na twoim koncie :multi: wow!!! :laola: rewelacja!!!!!!!! :multi: Quote
Edi100 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 AnkaG napisał(a):Czerwony kolor na szczęście. :lol: i na wielką miłośc jakies Pańci lub pańcia:razz: Quote
madziamn Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 no nareszcie mi się udało tu dostac. SHARONA UKOCHAJ DZEKUSIA NA DOBRANOC. PIENIĄŻKI GDZIE MOGŁAM TO JUŻ WYSŁAŁAM. PYTAŁAM ZNAJOMYCH O DOMEK ALE WSZYSCY ZAPSIENI TAK JAK I JA.CZEKAM NA FOTKI W UBRANKU. MUSI SŁODKO DZEKUŚ WYGLADAC I NIE BĘDZIE MU GRZBIECIK MARZŁ.;) Quote
Worel Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Witam, wystawilam dla Dzekiego i Rednoski bazarek. :loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9026249#post9026249 Prosze o podbijanie...mieszkam o cale "7 godziny do tylu", i nie zawsze moge sprawnie podbijac sama....:shake: Quote
konisia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Sharono nie odzywałam się, bo nie wiedziałam kiedy jestem dyspozycyjna.Dziś już wiem, że w tym tygodniu nie dam rady:( Mogę od poniedziałku jakoś się umówić. Co Ty na to? Odpowiada Ci to? Quote
Sharona Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 weszka napisał(a):Kolejne 300 zł z cegiełek jest już Sharona na twoim koncie :multi: :lilangel: :klacz: Aż brak mi słów... :loveu: Sharono nie odzywałam się, bo nie wiedziałam kiedy jestem dyspozycyjna.Dziś już wiem, że w tym tygodniu nie dam rady:-( Mogę od poniedziałku jakoś się umówić. Co Ty na to? Odpowiada Ci to? Jasne, że odpowiada, ale nie wiem, czy nasze cioteczki tyle wytrzymają :evil_lol: Spróbuję jeszcze coś zdziałać z moim aparatem...:roll: Karma dla psiaka dotrze w piątek, bo kurier nas odwiedzał w godzinach, w których nikogo nie było...:roll: Quote
monita Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 W ostateczności wytrzymamy :diabloti: AMIGA kupiła karteczki, sztuk dwie :p pieniądze wpłaci na Twoje konto :razz: U mnie jest jeszcze 20 złotych - za moment idę robić przelew :p Quote
AnkaG Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 To teraz Sharona może spokojnie weta odwiedzić i leki kupować. :lol: Quote
konisia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Więc jak cioteczki do poniedziałku wytrzymają to służę pomocą:) Proszę wymiziać Dżekulka ode mnie:loveu: Quote
Sharona Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='monita']W ostateczności wytrzymamy :diabloti: AMIGA kupiła karteczki, sztuk dwie :p pieniądze wpłaci na Twoje konto :razz: U mnie jest jeszcze 20 złotych - za moment idę robić przelew :p Chyba nie będziecie musiały :diabloti: Mój aparat zaczął działać (nawalała karta pamięci) i mam kilka nowych fotek - teraz będe je robiła na bierząco :multi: Amiga bardzo dziękuje! :loveu: Monita wyśle Ci te fotki na maila z prośbą o wstawienie - ok? ja jeszcze nie umiem :oops: W związku z tak duzą pomocą dogomaniaków i Allegrowiczów usuwam prośbe o pomoc finansową ;) Narazie funduszy jest wystarczająco + nadwyżka :multi: :loveu: Dziękujemy!!! :Rose: Quote
Recommended Posts