Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dżekus już po pierwszym porannym spacerku na którym był razem z moją sunią. :cool3: Zaczełam tak z nimi wychodzić wczoraj, bo do tej pory - najpierw moja sunia na spacerek, potem Dżekuś na spacerek. :roll: Psiaki sie polubiły, nie ma problemów. Dżekuś jest troszkę rozczarowny, bo moja sunia gania bez smyczy, a on na...;)
Odzyskuje siły - dzisiaj go kąpiemy :razz: Oj nie będzie tym zachwycony, nie będzie...:evil_lol:

Dżekuś szuka domku! :loveu:

Posted

Witam po tygodniu nieobecności :) Cieszę się że Dżeki ma się dobrze :loveu: Widziałam że cegiełki się posprzedawały, muszę ogarnąć cała korespondencję, wpłaty, pytania itd. itp. i będę przesyłać pieniażki jeśli jakieś już wpłynęły! Będzie dobrze!

Posted

AnkaG napisał(a):
Wspaniale opiekujesz się Dżekusiem. :lol:

:oops: Dziękuje...:oops:

Właśnie wróciliśmy z prawie dwu godzinnego spacerku po lasku bródnowskim ;) Zabrałam oba psy, mamę i siostry (które bardzo pomagają mi w opiece nad psiakiem ) i ruszyliśmy w las ;). Psiaki świetnie się bawiły, było trochę biegania z Dżekim na smyczy, żeby się "wychasał", no i paru "odpowiedzialnych" właścicieli, którzy puszczają luzem swoje nieposłuszne psiaki.:mad: Pare razy mało nie się pogryźli...:angryy:
Z moją sunią ok. ale gdy podbiega jakiś inny najeżony pies, to łysolek pokazuje kto tu rządzi. Z suczkami ogólnie nie ma takiego problemu. ;)

Weszka, witamy ponownie! :)

Posted

monita napisał(a):
Psiak ma charakterek ;)

Oj ma...:evil_lol:

Jednak najpiękniejsze co ma to jego oczy - są takie głębokie, mądre, piękne - można w nich utonąć. :loveu: Jego spojrzenie jest niesamowite! :loveu:

Ciągle szukamy domku!

Napiszę zaraz do konisi, bo 7.XII mamy następna wizytę u pani wet. i może konisia mogłaby cyknąć pare nowych foteczek? :oops: :razz:

Posted

weszka napisał(a):
Sharona przelałam na twoje konto 120 zł :) Tyle póki co wpłynęło. Ale powinno być jeszcze sporo więcej więc czekamy!

Dziękujemy :multi: :multi: :multi: Sprawdzę jak wygląda stan konta i przeprowadzę aktualizację na 1! ;)
Weszka - podziękuj od nas tym ludziom! :loveu:
konisia napisał(a):
Ja oczywiście na fotki jestem chętna, tylko że 07.12 akurat na weekend wyjeżdżam.Mam nadzieję, że jakoś się dogadamy co do terminu;)

konisia wysłałam PW - może uda sie jakoś przed weekendem ;) :razz:

Jeszcze raz wszystkim dziękuje! :multi:

Posted

Mam nadzieję, że sprawy potoczą się tak dobrze, jak do tej pory:p Dzekuś czuje się coraz lepiej i z własnego doświadczenia wiem, że powinien - oczywiście jak wydobrzeje - znaleźć jak najszybciej swój stały domek. Bo jak się wzajemnie w sobie zakochacie, co nastepuje bardzo szybko, to będzie potem coraz trudniej!!! Wiem coś na ten temat :evil_lol:

Posted

monita napisał(a):
Małemu przybywa kasy na koncie :multi:

Oj przybywa :multi: Zaraz się rozliczymy ;)

AMIGA napisał(a):
Mam nadzieję, że sprawy potoczą się tak dobrze, jak do tej pory:p Dzekuś czuje się coraz lepiej i z własnego doświadczenia wiem, że powinien - oczywiście jak wydobrzeje - znaleźć jak najszybciej swój stały domek. Bo jak się wzajemnie w sobie zakochacie, co nastepuje bardzo szybko, to będzie potem coraz trudniej!!! Wiem coś na ten temat :evil_lol:

To prawda... Tak więc szukamy domku Dżekusiowi! :loveu: On cały czas pięknieje :razz: :)

Szanowne cioteczki,
w dniu dzisiejszym wystałam się na poczcie ponad godzinę, ale udało się.
Odebrałam kubraczek dla Dżeka!!! :multi::lol:
Jest śliczny :loveu: Taks dziękujemy!!!! :multi:
Jeśli uda się umówić na fotki z konisią, to same zobaczycie :loveu: ;) :cool3: