Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ile bazarków :multi:

A ja dzisiaj odebrałam PW ( dwie ) o nowe edycje kartek ;) A do tego podeślę zdjęcia kartek, znajomym psiarzom - pewnie też kupią ( może zaopatrzą firmy ) ;) Ale narazie nie zapeszam :p

Posted

Dziewczyny - jesteście niesamowite!!! :multi: :Rose: :calus:
Nie było mnie od wczoraj, a tu już taka pomoc! :loveu:
Dziękuje Wam baaaardzo za wszystko!

Taks - chwała Ci za kubraczek! :multi: Będziemy czekać, aż go dostarczą :)
Edi100 - dziękuje za pomoc finansową - kolejne 15 zł od Ciebie już u mnie na koncie :multi: :lol:
malawaszka - to wspaniałe - super kalendarze - dziękujemy ! :p :lol:
LittleMy - bardzo dziękuje za bazarki! :lol: :)
monita - Twoje kartki są niesamowite! Dziękujemy! :multi: :D

Posted

Tak więc wczoraj wieczorem zaksięgowanio na moim koncie następujące wpłaty:
1) Edi100 - 15 zł :multi:
2) EwikS - 15zł za bazarek monity :multi:
Dziękujemy bardzo w imieniu Dżekusia!!! :multi: :laugh2_2::angel:
Zaraz przeprowadzę aktualizację na 1 str :)

Posted

Jadę dzisiaj do pani wet. po środek do kąpieli. :cool3:
i jeszcze przed końcem tygodnia zamówimy karme i może uda mi się zrobić jakieś fotki komórką...;) :roll:

Posted

o to sie nie martwie :evil_lol:
ma apertyt, że hoo-hoo. Zje wszystko. :razz: :-o
Kilka dni temu, na spacerze, przy osiedlowym śmietniku leżała zamarznięta, sucha bułka. Dżekuś ją powąchał i "ciap" :-( (jakby nadal był głodzony)- ale jak powiedziałam, żeby zostaiwł, to puścił i poszedł dalej merdając ogonkiem. :loveu:

Posted

Edi100 napisał(a):
Z ta bułą to może taki syndrom głodnego pieska:( Jakby chciał zabrać na zapas:( Ale to minie:)

Mam świadomość, że to "pozostałość" po czasie, gdy o jedzenie było mu trudno...:-(
A właśnie - zaraz zamówie mu Nutrę :)

Dzisiaj na porannym spacerku idę sobie z Dżekusiem, a tu nagle przez ulicę przebiega rudawy psiak trochę większy od Dżeka. Rozglądam się za właścicielem i faktycznie, po drugiej stronie ulicy stoi kobieta z jeszcze 2-ma psami. Rudy się trochę nastroszył i podchodzi powoli, od tyłu do naszego łysolka. Ja odciągam Dżekiego i staje między psami. W tym momencie słysze głośne, głębokie warczenie. Patrzę, a to Dżeki :-o Wyprężył się, nastroszył (tym co ma bidaczek...:roll: ), ogon do góry - zrobiło to piorunujące wrażenie - tamten psiak - tup,tup,tup i już na drugiej stronie ulicy - chociaż wciąż najeżony, ale już nie odwarzył się podejść. :evil_lol: Dżeki dumnie się otrzepał i ruszył dalej dumnie merdając ogonem :evil_lol: :loveu:

Posted

monita napisał(a):
A może dostawać smakołyki do jedzenia :razz:

Kupiłam mu np. ucho wieprzowe (takie prasowane) i kość z prasowanej skóry (taką wiązaną) i ucho troche pogryzł, a kości nawet nie ruszył :shake:.
Obejrzałam jego zęby i okazało się, że dolne (nie wiem jak się nazywają - odpowiedniki ludzkich 1 i 2) ma połamane/powybijane :placz: :placz: :placz:
Pozatym reszta jest zdrowa i biała - bez śladów kamienia. ;)

Karma już zamówiona :) :
http://www.allegro.pl/item273052761_nutra_nuggets_adult_lamb_rice_15kg_dostawa_gratis.html