Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taks ale Ty jesteś wspaniała :loveu:

PS napiszę tutaj, będę mieć przed świętami zamówienie u Ciebie, na szeleczki i smyczkę - jeśli można oczywiście :oops:

Posted

taks napisał(a):
Sharona łąp za centymetr i zmierz Łysolka ;)- dostanie od ciotki taks ciepły kubrak w prezencie (podaj mi wymiary na prv. OK?)

taks :loveu: :calus::B-fly:
Jesteś nieoceniona! :multi: :multi: :multi: Dziękujemy!!! :loveu: :loveu::loveu:
Zaraz znajdę centymetr i opiszę psiaka :multi:

Posted

[quote name='Sharona']Zbieramy teraz na:
- Oridermyl (do uszu, ja miałam trochę po swojej suni i tego używałam, ale zaczyna się kończyć; koszt tubki - ok.50 zł :shake: )
ja kupuję tubkę 10 g za 30zł -to taka, czy jakaś większa?

Posted

morisowa napisał(a):
ja kupuję tubkę 10 g za 30zł -to taka, czy jakaś większa?

Aż pobiegłam sprawdzić :-o , ale okazało się, ze ja mam tubkę 30g. :roll:

Posted

Gdarin napisał(a):
Wysłałem właśnie 40 zł na numer konta podany w 1 poście. Życzę dużo zdrowia pieskowi i pozdrawiam.

Dziękujemy!!! :multi: :smilecol::multi:
Jest jakaś wpłata z Krakowa ?? 10 zł i 15 zł ??

Sprawdzę i zaraz napiszę ;)
Bardzo dziękuje w imieniu Dżekusia! Za wszystko co dla niego robicie! :loveu:

Posted

Sharona napisał(a):
Aż pobiegłam sprawdzić :-o , ale okazało się, ze ja mam tubkę 30g. :roll:

czyli to ja przepłacałam ;) Myślałam, że może masz 2 razy większą, ale 30g! kurcze, nastepnym razem taką kupię. Ale wolałam spytac, bo mogłaś Ty przepłacać. Ja niestety finansowo Ci nie pomogę...

Posted

monita napisał(a):
Jest jakaś wpłata z Krakowa ?? 10 zł i 15 zł ??

Sprawdziłam! Wpłynęło 10 zł! :loveu: :multi: (Wydaje mi się, że od t_kasiek - brak nicku w przelewie, ale imię się zgadza ;))
Dziękujemy! :multi: :loveu:

Małe sprawozdanko co u Dżekusia: :razz:
Dzisiaj piesek jak zwykle bardzo grzeczny :loveu: . Brakuje mu jednak nadal "stałego człowieka" - jak już pisałam - ja nie mogę poświęcić mu tyle czasu ile bym chciała :shake: :placz:.
Bawił się dzisiaj ze mną - zupełnie jak szczeniak! :lol: Gdyby nie śnieg, to by się kładł, żeby go głaskać. Biegał, skakał, merdał ogonkiem :loveu: . On zasługuje na jak najlepszy domek - będzie naprawde urodziwym psem - gdy tylko dojdzie do siebie! :p

Posted

Sharona napisał(a):
Sprawdziłam! Wpłynęło 10 zł! :loveu: :multi: (Wydaje mi się, że od t_kasiek - brak nicku w przelewie, ale imię się zgadza ;))
Dziękujemy! :multi: :loveu:

tak - ja wplacilam 10zl i zapomnialam podac swoj nick :)

Sharona napisał(a):
Małe sprawozdanko co u Dżekusia: :razz:
Dzisiaj piesek jak zwykle bardzo grzeczny :loveu: . Brakuje mu jednak nadal "stałego człowieka" - jak już pisałam - ja nie mogę poświęcić mu tyle czasu ile bym chciała :shake: :placz:.
Bawił się dzisiaj ze mną - zupełnie jak szczeniak! :lol: Gdyby nie śnieg, to by się kładł, żeby go głaskać. Biegał, skakał, merdał ogonkiem :loveu: . On zasługuje na jak najlepszy domek - będzie naprawde urodziwym psem - gdy tylko dojdzie do siebie! :p

no to dobrze, ze psiak ma dobry humor i ochote na zabawe - to znaczy, ze sie dobrze czuje :)

teraz tylko go wyleczyc i znalesc domek....ale czy to bedzie takie proste :(

Posted

monita napisał(a):
Aha ... ta Pani od kartek pyta, gdzie przelac pieniądze za nie - podam Twoje konto Sharona :p

W porządku! :)
Będe czekała na przelew ;)
teraz tylko go wyleczyc i znalesc domek....ale czy to bedzie takie proste :-(

Mam nadzieję, że nam się uda. nie, ja WIEM, że Dżekus znajdzie kochający domek :loveu:
No i liczę, że szybko wypięknieje ;) :evil_lol: