Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cd... :) (Fotki dzisiajsze :D )

Na porannym spacerku...

Chwilę później... już bez smyczy
Może się pobawimy??? :razz:

taaaak... cały Dżek :loveu: :loveu: :loveu:

Pan Dżek- przystojniak zadowolony z życia ;) :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
wowwwwwwwwww ale cudo!!!! i ta ostatnia fotka haha rewelka :loveu::loveu::loveu: a Twoja sznupka zarośnięta że jak weścik wyglada :lol:;)

Moja sznupka jest już wyskubana 'na łysolka', czekamy teraz na maszynke, żeby wszystko wyrównać i ostrzyc ja porządnie :)

A Dżeki - oj... trudno będzie nam się rozstać...

Posted

Nastąpiła pewna zmiana - Dzek nie jedzie do nowego domu w ten weekend, tak jak było planowane, ale za tydzień.
Wspomniana juz przeze mnie wcześniej labka która tam mieszka ma cieczkę i co chcwila przybiega tam jamnik mojej cioci. Dżek to pies bardzo teretorialny, pozatym hmmm... Sami rozumiecie...

Dlatego Dżek nas opuści za tydzień.
Rany, on jest u nas już prawie PÓŁ ROKU! :-o Ale ten czas leci...

Posted

malawaszka napisał(a):
rany Sharona mało zawału nie dostałam, że nie jedzie w ogóle :oops: ale uff tylko przesunięcie o tydzień :loveu: trzymam :kciuki:

no tak - przepraszam, nie chciałam nastraszyć ;) Dżek jedzie troszke później :) Oj.... narazie nie myslę o rozstaniu....

P.S Będe musiała kupić jedzenie, bo 18 kg Nutry już jakiś czas temu sie skończyło...

Posted

Izabela124. napisał(a):
No wlasnie nie bylam pewna :) Sle caluski dla Dzekusia

Musiał być wykastrowany, bo panienka do której jedzie (chyba już w ten weekend!)- śliczna labeczka- nie jest po zabiegu... :roll:

Posted

Tak - ja też czekam, ale muszę przyznać, że po pół roku tak bardzo się do niego przyzwyczailismy, że ciężko będzie go oddać... Dobrze, że zostaje w rodzinie :)

Posted

malawaszka napisał(a):
to nie oddawajcie :loveu:;)

hahaha :).... tak...
Oddamy, ale z ciężkim sercem... Moja siostra po cichu liczy, że psiak do nas wróci...
Ja mam nadzieję, że odnajdzie sie w swoim nowym domu i będzie tam szczęśliwy już na zawsze :loveu:

Posted

Dżek pojedzie do nowego domu za tydzień. Labka nadal ma cieczkę i jest regularnie odwiedzana przez jamnika mojej cioci...

Kupiłam 2 kg karmy za 20 zł :)