Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio znalazłam w Dżeku kleszcza... :shake: Był już spory... Wyciągnęłam go i założyłam psiakowi obroże owadobójczą i mam nadzieję, że to wystarczy na "następny przypadek" ;)

Posted

monita napisał(a):
Bleeee ... kleszcze :mad:

noo.... :mad:
Trzeba już zabezpieczać przed nimi psiaki...
Święta tuż tuż :) W zasadzie dla Dżeka decycujące chyba będzie spotkanie z "gospodynią" terenu - czyli tą labką... Jeżeli się zaakceptują to wszystko powino być ok.
Maci jakieś rady co do ich 1-wszego spotkania???? Wiem, że nie powinni się spotkać na jej "terertorium", tylko na neutralnym gruncie. Oczywiście mojej suni nie będzie, bo to nakręci Dżeka i labkę zresztą też...
O czym powinnam jeszcze wiedzieć i co zrobić???

Posted

jeszcze do końca nie wiem...
Jak tylko będę wiedziała, to oczywiście dam znać. ;)
Na razie chcę wiedziećco i jak robić, żeby spotkanie wypadło jak najkorzystniej :)

Posted

Dżek chyba do sunie nie będzie agresywny :cool3: przecież to gentleman :loveu:

Tak jak mówisz - na neutralnym terenie i bez zabawek, patyków itp, żeby nie było powodów do zazdrości - nie wiem jak oba psiaki się zachowują na spacerach - czy biegają bez smyczy? jak normalnie biegają bez smyczy to i teraz może tak być i na pewno się psiaki dogadają :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
Dżek chyba do sunie nie będzie agresywny :cool3: przecież to gentleman :loveu:

Tak jak mówisz - na neutralnym terenie i bez zabawek, patyków itp, żeby nie było powodów do zazdrości - nie wiem jak oba psiaki się zachowują na spacerach - czy biegają bez smyczy? jak normalnie biegają bez smyczy to i teraz może tak być i na pewno się psiaki dogadają :loveu:

Dżek biega bez smyczy, nie wiem jak Sara :niewiem:
W najbliższym czasie ustalimy termin :) No i fajnie, że Dżek zostanie u nas w rodzinie (te osoby to ciocia i wujek mojej mamy :D ) - o ile wszystko się uda, oczywiście...
Ale MUSI się udać :)

Posted

Sharona napisał(a):
Dżek biega bez smyczy, nie wiem jak Sara :niewiem:
W najbliższym czasie ustalimy termin :) No i fajnie, że Dżek zostanie u nas w rodzinie (te osoby to ciocia i wujek mojej mamy :D ) - o ile wszystko się uda, oczywiście...
Ale MUSI się udać :)

To mocno kciuki zaciskamy zeby się udało!

Posted

malawaszka napisał(a):
zaciskam też z całej siły :kciuki:

Sharona :Rose:

To raczej ja Wam :Rose:
Bardzo pomogliście - gdyby nie Wy, nie uratowalibyśmy Dżeka :loveu: