Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OK :)
Zakochał się w tej suni ze szczeniakiem. :D
Pięknie się dla niej prężył, stroszył, merdał ogonem, a jak nie mógł się do niej dostać, to serenady śpiewał ;)
Wydaje mi się, że będzie ok. - zobaczymy jutro ;)

Posted

Oglądałam dzisiaj - Dżek nie pokazał się w pełnej okazałości - pozaym przeszkadzał deszcz... Ale mam nadzieję, że znajdzie domek :)

Zastanawiam się nad kastracją - może jednak warto zrobić to teraz (zwłaszcza, że w ramach akcji ceny są niższe), a na ew. hotelik zrobić zbiókę później??? Co o tym myślicie???

Posted

Sharona napisał(a):
Zastanawiam się nad kastracją - może jednak warto zrobić to teraz (zwłaszcza, że w ramach akcji ceny są niższe. Co o tym myślicie???

Ponawiam moje pytanie :) i przypominam o Dżeku.
Zdecydowałam się, że już niedługo zrobimy zabieg :) Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko ;)

Posted

Sharona a jak będzie wykastrowany to nie będzie mógł do czasu znalezienia domu zostać u Ciebie dłużej???? kurcze ja sie boję cały czas końca tego wyznaczonego czasu :placz: a kasy na hotelik nie będę mogła dołożyć bo już do trzech psiaków się dokładam - więcej nie dam rady :shake:

Posted

Właśnie chodzi o to, że wtedy odpada argument,że moja sunia będzie miała cieczkę... i myślę, że uda się to załatwić ;)
Szczerze - to chyba nie wytrzymałabym żeby go oddać do hotelu czy jakiegoś innego boksu...
Z ogłoszenia ktoś się odezwał - napisał 2 sms'y, na które oczywiście odpowiedziałam :)

Posted

Sharona napisał(a):
ufff... na szczęście na razie nie zdjeli :razz:
to umówie nas, tzn. Dżeka oczywiście :eviltong: na ciachanko :D

No Dżekusiu:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
w górę Dżekusiu!!!! czy z tv jakikolwiek odzew był????

tylko sms... :( a i tu kontakt się urwał....
Ale .... JEST SZANSA NA DOMEK! Po świętach Dżeki może trafic do nowego, sprawdzonego domku... :multi: Narazie 3mamy kciuki :loveu:

Posted

taaak :)
Wszystko jest na jak najlepszej drodze :)

A co u Dżeka? Wczoraj...uuuu ;)
Poszedł na nocny spacer z moim tatą (i sunią oczywiście). Dwa domy dalej mieszka biszkoptowy labek, który jest zakochany w mojej suni (ona zresztą też go bardzo lubi ;) ) ale z Dżekiem się nie tolerują....:roll:
Tak więc Dżek jest na 5-cio metrowej smyczy mojej suńki i nagle z zza roku wyskakuje ten labek... Poprostu tym czasie też był na spacerze i beztrosko sobie biegał bez smyczy, przeleciał przez kładkę nad kanałkiem i do Dżeka... Pan został po 2-giej stronie kanału, a labek zaatakował :-o Dżeki oczywiście nie pozostał dłużny, ale mój tata próbował go przyciągnąć do siebie - jednak po chwlili doszedł do wniosku, że jeżeli będzie ograniczał Dżeka, to może się to dla niego źle skończyć - więc poluzował smycz... Ogólnie wyszło na to, że gdyby tata nie przytrzymał potem naszego amanta, to z labka niewiele by zostało... Na szczęście potem zaraz poleciał do swojego pana i uciekł Dżekowi...

Jak było widać Dżek jest bardzo doświadczony i wie co i jak w walce...i nie da sobie w kaszę dmuchać!:evil_lol: