Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

monita napisał(a):
Może program będzie dla niego szansą :razz:

Hmmm ... a do pana, zawsze można zadzwonić ( np za dwa dni ) :p

Mam nadzieję, że to coś da... :p

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sharona napisał(a):
zdjęli tamtą aukcje, bo było sformułowanie "Proszę nie licytować bez uprzedniego kontaktu" i "Zastrzegam sobie możliwość wyboru opiekuna" - podobno sugeruje to, że psa można nabyć poza aukcją, a takie ogłoszenia są niedozwolone.
Usunęłam oba zdania i znowu wystawiłam aukcję. Problem jest taki, że teraz nie ma tam tych ważnych informacji...:roll:

Na domek najwyższy czas!

napisz teraz, że zastrzegasz sobie mozliwość odmowy wydania psa osobie, która nie wyda Ci się odpowiednia/wiarygodna/ niewiem jakiego tu sowa uzyć :shake:
albo, zę samo zalicytowanie nie daje prawa odbioru psa, i ze prosisz osobę zainteresowaną o natychmiastowy kontakt ....

Posted

Ja umieszczam wołami na aukcjach takie coś i jeszcze mi nigdy nie zdjęli tfu tfu żeby nie zapeszyć :roll:
AUKCJA MA NA CELU ZNALEZIENIE DOMU DLA PSA. PROSZĘ NIE LICYTOWAĆ I NIE OBSERWOWAĆ DLA ŻARTU WZBUDZAJĄC TYM SAMYM NADZIEJĘ NA DOM DLA PSA
WYLICYTOWANIE NIE OZNACZA WYGRANEJ.

ZASTRZEGAMY MOŻLIWOŚĆ NIE WYDANIA PSA W NIEODPOWIADAJĄCE NAM WARUNKI.

Posted

Taaak :) I teraz wygląda jak pies ;) Jak przyjechał to był prawie wielkości mojej suni (sznupka mini) - skulony, bez sierści itd. A teraz przystojny pan się z niego zrobił :D

Posted

Edi100 napisał(a):
Dżekus, śliczny mądry, powabny:evil_lol: Kto się skusi?
A tak serio, żadnego odzewu z ogłoszeń?

Żadnego... :shake:
Nie wiem co będzie... powoli zbliża się cieczka mojej suni... do tego psiak jest u nas już tak długo! W sobotę pojedziemy do TV i znowu spróbujemy ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
Sharona a jak stoją fundusze Dżekiego??? może by jednak go ciachnąć teraz?

Zastanawiałam się nad tym, ale dostałam jeszcze tylko tydzien na znalezienie mu domu... :placz:
W tej sytuacji wolę zostawić pięniążki i jeżeli mi się nie uda znaleźć DS, przeznaczyć je na hotelik...

Posted

Byliśmy dzisiaj w TV - Dżeka będzie można zobczyc w TV jutro po 8:00 (z tego co patrzyłam w teletexcie, to jutro o 8:45 zaczyna się program ;) )
Oprócz nas byli państwo, którzy znaleźli yorka, Pani z sunią i szczeniakiem, Pan ze szczeniakowatym psiaczkiem i bokser ;) )

Wiecei, co ostatnio zauważyłam??? Dżekowi nie trzeba obcinać pazurków :-o - sam je sobie ściera :evil_lol:

Szczerze liczę na to, że tv coś da!