Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

napisałam do nich przez formularz i czekam na odpowiedz...:roll:
ogłoszenie w gazecie się pojawiło - dzwoniła już jedna Pani, ale szuka swojego zaginionego pół roku temu psa - mix sznupka i pudla - poleciłam jej dgm - może uda jej się odnaleźć psiaka...
A my nadal szukamy domku Dżekiemu...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze na 100% nie wiem - mam jutro angielski...:roll: Ale będe próbowała na wszystkie sposoby - jak nie ja, to spróbuję wydelegować siostrę lub rodziców ;) :evil_lol:

Posted

Taaak - ja też. :p
Problem jest z tym, że znowu nie mogłam się nigdzie dodzwonić - ani do TV ani na Paluch...:roll: Więc mogę polegać tylko na tym co ostatnio pisała mtf_zalesie... Spróbuję przekonać moich do inicjatywy i najwyżej będe dzwoniła jeszcze rano ;)

Posted

przeciw jest tylko to ze nie wiem co wymyślić żeby z nim rano wyjsc na dwor ale maly nie ucierpial w sumie wieczorem tez bylby podobny problem jesli moja mama juz by poszla do siebie

Posted

Fakt- pies=wielka odpowiedzialność.
Ja tez miałam duże dylematy - nie tylko jak brałam moją sunię, która jest moim pierwszym psem, ale też i jak brałam Dżeka na tymczas- był chory(i od razu pytania: czy to jest zaraźliwe dla ludzi? co z moją sunią?) pozatym gdzie go trzymać(strasznie śmierdział, jego leki też nie lepiej ;) i czy Sharon go zaakceptuje?(przez pierwsze 2 tyg. wychodziłam z psami osobno - czyli 8xdziennie) a co z leczeniem (wszystko kosztuje i to sporo...) i wiele wiele innych....
Ogólnie mogę powiedzieć że wątpliwości był wiele, ale sie zdecydowaliśmy, żeby go ratować... Szczerze - mimo różnych przeciwności -nie żałuję :)
Nie namawiam Cię tym do nieprzemyślanej decyzji! Po prostu taka decyzja nigdy nie jest łatwa. :)
Powodzenia!

Posted

malawaszka napisał(a):
Dżekusiu do domu czas!

Sharona jak allegro odwiesili/?????? nie rozumiem tego :shake: ja mam tyle aukcji i nic mi jeszcze nie zdjęli - tfu tfu odpukać :roll:

zdjęli tamtą aukcje, bo było sformułowanie "Proszę nie licytować bez uprzedniego kontaktu" i "Zastrzegam sobie możliwość wyboru opiekuna" - podobno sugeruje to, że psa można nabyć poza aukcją, a takie ogłoszenia są niedozwolone.
Usunęłam oba zdania i znowu wystawiłam aukcję. Problem jest taki, że teraz nie ma tam tych ważnych informacji...:roll:

Na domek najwyższy czas!

Posted

Wtedy niestety nie...:shake:
Ja nie mogłam, siostra się rozchorowała, a tata po ostatniej histori, kiedy okazało się, że to nie ten dzień, nie chiał jechać w ciemno. Jedziemy w tę sobotę - mam już pewne informacje gdzie i jak to się odbywa :)
Z ogłoszenia z gazety dzwonił jeszcze pan, był zainteresowany, miał się kontaktować ponownie, ale się nie odezwał...:-(