Sharona Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Mam pytanie - usiłuje wystawić Allegro i mam problem - ktos z was (nie pamiętam juz kto) ustawiał aukcję jakoś tak, że nie było zdjęć w takij formie okienek na dole, tylko wstawione w text, a mimo to była miniaturka. Jak to zrobić???! HELP! Quote
malawaszka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 miniaturkę trzeb wstawić normalną drogą, a wszystkie inne zdjęcia po prostu zaznaczam na dogo ctrl+c i w oknie allegro ctrl+v i gotowe - ale to do miniaturki trzeba wstawić normalnie Quote
suzi84 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dżeki ty przystojniaku :oops: Hop Hop do góry Quote
malawaszka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Sharona zrobiłaś to allegro? bo chciałam skopiować tekst do alegratki :eviltong: Quote
Sharona Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Mam problem ze zmniejszeniem objętości którejkolwiek z fotek do 200 kB... Cały czas jest za dużo... Wieczorem spróbuje coś jeszcze zrobić - zaraz mam wizytę u dentysty :/ Quote
malawaszka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Sharona napisał(a):Mam problem ze zmniejszeniem objętości którejkolwiek z fotek do 200 kB... Cały czas jest za dużo... Wieczorem spróbuje coś jeszcze zrobić - zaraz mam wizytę u dentysty :/ ja zapisałam te fotki które wkleiłaś i mają około 100 kb więc masz zmniejszone :cool3: Quote
Sharona Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 OK. Masz rację! Teraz tez tak zapisałam. :) Zaraz wystaię Allegro. :) Quote
malawaszka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/989791_dzeki_umarl_mu_pan_i_zostal_sam.html Quote
Sharona Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=315471242 dobra, lece do dentysty ;) czekam na ew. uwagi... Quote
Sharona Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103917 - wziełam jedno dla Dżekiego :) Hooop do góry na dobranoc! Quote
malawaszka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Sharona a do tej tv się wybierzecie? no i jak z ogłoszeniem do gazety - udało się? Quote
Sharona Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 malawaszka napisał(a):Sharona a do tej tv się wybierzecie? no i jak z ogłoszeniem do gazety - udało się? Oczywiście - jedziemy do TV. Dzisiaj mam dzwonić w tej sptawie - żeby się nie okazało, że jakąś przerwę mają czy coś... i znowu jadę na marne...:roll: Do gazety zaraz wysyłam z tel. siostry - z mojego nie daje rady...:roll: Quote
Sharona Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Hurra!!!! Wysłało do Gazety!!! :multi: Dostałam potwierdzenie przyjęcia ogłosznia! :multi: :multi: :multi: Quote
nicia1982 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Kurcze mialam brac kota ale caly czas mysle o psie - ma male dziecko a koty potrafia drapnac i troche sie boje a wy piszecie ze on lubi dzieci nie niszczy , nie zalatwia sie na dywan tak? i moze zostawac sam w domu? ale mam mlyn w glowie Quote
malawaszka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Nicia Dżekuś to pies idealny :cool3::loveu: Quote
nicia1982 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 a do Kalisza dojedzie? i poczeka az sie przeporwadze - remont ma sie zakonczyc na koniec lutego potem umebowac i sie przeneisc wiec musialby miec o tydzien przedluzony tymczas - aha i czy jest kastrat czy nie? i czy gdybym zechciala miec kota czy sie dogadaja. Na rzazie ma świnke morska ale trzymam ja raczej wyżej. Poza tym predzej chyba z psem sie dogada niz z kotem. moje gg 6457293 bo ja na dogo zazwyczaj zapomne wiesc wiec na gg mozna mnie dorwac łatwiej Quote
malawaszka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Nicia poczekaj aż Sharona się pojawi - ona na wszystko odpowie :kciuki: Quote
suzi84 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 monita napisał(a):Ruch się zrobił u chłopaka :razz: prawidłowo:p:Dog_run: Quote
nicia1982 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Tylko u mnie jest taki problem ze ja po remoncie bede mieszkac sama z dzieckiem i rano musialaym je zostawiac na chwile samego zeby wyjsc z psem. pół biedy jakby mały spał ale jak wstanie przede mną to może byc problem. Caly czas szukam tez pracy i nie wiem jaka znajde. czy bedwe w ogole miala rano czas aby wyjsc z nim na dwor. Kurcze strasznie bym chciala pieska i to taiego grzecznego nadajacego sie do dzieci ale boje sie czy podlam spacerom. Maly ma prawie 2 lata wiec nie bardzo mzna go samego zostawiac nawet na te 5min. I co tu robic? Quote
malawaszka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ja wychodzę z siostrzenicą i z psami ;) mało tego - jak jej nie biorę to jest straszna awantura bo ona chce iść - ma 2,5 roku ale musisz sama podjąć decyzję czy podołasz opiece nad psem i dzieckiem, bo np w razie (tfu tfu) przeziębienia synka kto będzie wychodził z psem? bo wychodzić przecież musi Quote
Sharona Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 nicia1982 napisał(a):a do Kalisza dojedzie? i poczeka az sie przeporwadze - remont ma sie zakonczyc na koniec lutego potem umebowac i sie przeneisc wiec musialby miec o tydzien przedluzony tymczas - aha i czy jest kastrat czy nie? i czy gdybym zechciala miec kota czy sie dogadaja. Na rzazie ma świnke morska ale trzymam ja raczej wyżej. Poza tym predzej chyba z psem sie dogada niz z kotem. moje gg 6457293 bo ja na dogo zazwyczaj zapomne wiesc wiec na gg mozna mnie dorwac łatwiej Myślę, że dojazd jakoś załatwimy ;) Co do tego tygodnia to mój tata w tej sytuacji powinien się zgodzić :) Co do kota - moja babcia opowiada, jak widziała Dżekiego z rannym kotem (po tym samym właścicielu...) - psiak wylizywał mu rany, a potem bronił go przed innymi kotami :loveu: . Wnioskuje więc, że Dżek zaakceptuje kotka :) Dżeki jeszcze nie jest kastratem, ale zabieg można załatwić - zwłaszcza, że zbliża się akcja ARKI i ceny zabiegów sa znacznie niższe. ;) W Wa-wie jest dużo klinik biorących udział w akcji. Byłoby wspaniale, gdyby Dżekusiowi się udało, ale należy pamiętać, że to odpowiedziana decyzja. Cieszę się, że tak odpowiedzialnie nad tym myslisz :) Quote
Recommended Posts