Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanie - usiłuje wystawić Allegro i mam problem - ktos z was (nie pamiętam juz kto) ustawiał aukcję jakoś tak, że nie było zdjęć w takij formie okienek na dole, tylko wstawione w text, a mimo to była miniaturka.
Jak to zrobić???!
HELP!

Posted

Mam problem ze zmniejszeniem objętości którejkolwiek z fotek do 200 kB... Cały czas jest za dużo...
Wieczorem spróbuje coś jeszcze zrobić - zaraz mam wizytę u dentysty :/

Posted

Sharona napisał(a):
Mam problem ze zmniejszeniem objętości którejkolwiek z fotek do 200 kB... Cały czas jest za dużo...
Wieczorem spróbuje coś jeszcze zrobić - zaraz mam wizytę u dentysty :/

ja zapisałam te fotki które wkleiłaś i mają około 100 kb więc masz zmniejszone :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
Sharona a do tej tv się wybierzecie?

no i jak z ogłoszeniem do gazety - udało się?

Oczywiście - jedziemy do TV. Dzisiaj mam dzwonić w tej sptawie - żeby się nie okazało, że jakąś przerwę mają czy coś... i znowu jadę na marne...:roll:

Do gazety zaraz wysyłam z tel. siostry - z mojego nie daje rady...:roll:

Posted

Kurcze mialam brac kota ale caly czas mysle o psie - ma male dziecko a koty potrafia drapnac i troche sie boje a wy piszecie ze on lubi dzieci nie niszczy , nie zalatwia sie na dywan tak? i moze zostawac sam w domu? ale mam mlyn w glowie

Posted

a do Kalisza dojedzie? i poczeka az sie przeporwadze - remont ma sie zakonczyc na koniec lutego potem umebowac i sie przeneisc wiec musialby miec o tydzien przedluzony tymczas - aha i czy jest kastrat czy nie? i czy gdybym zechciala miec kota czy sie dogadaja. Na rzazie ma świnke morska ale trzymam ja raczej wyżej. Poza tym predzej chyba z psem sie dogada niz z kotem. moje gg 6457293 bo ja na dogo zazwyczaj zapomne wiesc wiec na gg mozna mnie dorwac łatwiej

Posted

Tylko u mnie jest taki problem ze ja po remoncie bede mieszkac sama z dzieckiem i rano musialaym je zostawiac na chwile samego zeby wyjsc z psem. pół biedy jakby mały spał ale jak wstanie przede mną to może byc problem. Caly czas szukam tez pracy i nie wiem jaka znajde. czy bedwe w ogole miala rano czas aby wyjsc z nim na dwor. Kurcze strasznie bym chciala pieska i to taiego grzecznego nadajacego sie do dzieci ale boje sie czy podlam spacerom. Maly ma prawie 2 lata wiec nie bardzo mzna go samego zostawiac nawet na te 5min. I co tu robic?

Posted

ja wychodzę z siostrzenicą i z psami ;) mało tego - jak jej nie biorę to jest straszna awantura bo ona chce iść - ma 2,5 roku

ale musisz sama podjąć decyzję czy podołasz opiece nad psem i dzieckiem, bo np w razie (tfu tfu) przeziębienia synka kto będzie wychodził z psem? bo wychodzić przecież musi

Posted

nicia1982 napisał(a):
a do Kalisza dojedzie? i poczeka az sie przeporwadze - remont ma sie zakonczyc na koniec lutego potem umebowac i sie przeneisc wiec musialby miec o tydzien przedluzony tymczas - aha i czy jest kastrat czy nie? i czy gdybym zechciala miec kota czy sie dogadaja. Na rzazie ma świnke morska ale trzymam ja raczej wyżej. Poza tym predzej chyba z psem sie dogada niz z kotem. moje gg 6457293 bo ja na dogo zazwyczaj zapomne wiesc wiec na gg mozna mnie dorwac łatwiej

Myślę, że dojazd jakoś załatwimy ;)
Co do tego tygodnia to mój tata w tej sytuacji powinien się zgodzić :)
Co do kota - moja babcia opowiada, jak widziała Dżekiego z rannym kotem (po tym samym właścicielu...) - psiak wylizywał mu rany, a potem bronił go przed innymi kotami :loveu: . Wnioskuje więc, że Dżek zaakceptuje kotka :)

Dżeki jeszcze nie jest kastratem, ale zabieg można załatwić - zwłaszcza, że zbliża się akcja ARKI i ceny zabiegów sa znacznie niższe. ;) W Wa-wie jest dużo klinik biorących udział w akcji.

Byłoby wspaniale, gdyby Dżekusiowi się udało, ale należy pamiętać, że to odpowiedziana decyzja. Cieszę się, że tak odpowiedzialnie nad tym myslisz :)