emilia2280 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 problem w tym ze nie mam tel. do tego hotelu (w Niepolomicach k/Krakowa czy o innym myslicie?) tylko adres w Niepolomicach i detale konta potrzebujé z kodem SWIFT Quote
Sharona Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 wygląda na to, że z Karkowem nie da rady - problemem jest oczywiście dowóz. My jedziemy na płd, ale jest nas 5-ka i masa bagaży - psa poprostu nie da się nigdzie wcisnąć. emilia - moge podać na pw mój prv nr konta - tak jak do tej pory podawałam innym dziewczynom. Właśnie, na AFNie jest jeszcze jakaś pula na Dżeka - nie ruszałam jej jeszcze, bo nie było potrzeby. Zaraz posprawdzam co i jak. Quote
emilia2280 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 to jaka jest w takim razie mozliwosc? ile jest pieniédzy na hotel w Wa-wie na te 8 dni i co wazniejsze - ile brakuje? Quote
Sharona Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 wszystko właśnie sprawdzam... prosze o chwile cierpliwości - dam znać za pół godziny, dobrze??? Quote
AMIGA Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 W Krakowie pod Wieliczka w Lednicy jest hotelik gdzie placimy 15 zl za dobę. Tylko własnie problemem jest dowóz i to tak na CITO. Ale najlepszym wyjściem bedzie jednak hotel w W-wie i naprawdę myśle, że to będzie osiągalne, zwłaszcza, jeśli są jeszcze jakieś pieniążki na AFN-ie. Ja też deklaruję wpłatę. Poczekajmy na info od Sharony ile brakuje jeszcze pieniążków Quote
Sharona Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Na takie wiadomości warto było czekać :multi: Dżeki nie idzie do hotelu - mój dziadek :loveu: na czas naszej nieobecności zamieszka u nas z Dżekiem :loveu:. Tak więc alarm odwołany! ufff.... ulżyło mi :lol: Quote
emilia2280 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Sharona, nie mam slów. Usciski dla dziadka i dla Ciebie za caly ten stres przed urlopem! Quote
Sharona Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 oj zwłaszcza dla dziadka! On zna Dżeka, a ponieważ mają z babcią 2 koty w domu to on przeprowadza się do nas na czas naszego wyjazdu! Quote
malawaszka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 o rany jaka ulga!!!! Wielkie :klacz: dla przekochanego Dziadka!!! :multi::multi::multi: :Rose: Sharona kochana a Ty teraz wypocznij i baw się dobrze!!! A my czekamy aż wrócisz i ruszamy od nowa z ogłoszeniami! Quote
Sharona Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 też ogromnie się ciesze! :) dobra, lece się w końcu pakować...;) podnoście Dżekiego podczas mojej nieobecności! pozdrawiam :) Quote
AMIGA Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Sharona jesteś po prostu wielka. :sweetCyb::iloveyou::Rose::Rose: Jedź i wypoczywaj, bo Ci się naprawdę to nalezy. A my o Dzekim nie zapomnimy A dla Dziadzia [SIZE=2]naprawdę wielkie, wielkie ukłony i podziekowania:loveu: Quote
monita Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Czyli dziadek będzie opiekować się psem :multi: Miłego wypoczynku ;) Quote
emilia2280 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Podnoszé Dzekusia jak obiecalismy Sharonie Quote
Edi100 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 AnkaG napisał(a):Tez podniosę I ja:) Dzielny słodziak dżekus poluje na domek! Quote
madziamn Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 dzekulku podnoszę. sharonko ty naprawdę jesteś wielka i masz wspaniałego dziadka. ja dopiero od dzis mam neta w domu bo miałam małe zamieszanie w życiu dlatego mnie nie było na dogo. sorry za ta nieobecnosc. Quote
Sharona Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Witajcie :) Dżeki miewa się dobrze, pod opieką mojego dziadka nieco mu się przytyło, ale na szczęście nie spsł się - bo taki wynik trudno u niego uzyskać ;) :evil_lol: Od jutra zaczynamy poważną akcje ogłoszeniową -dlatego bardzo Was proszę o pomoc! Ja zobowiązuje się do zrobienia mu kilku nowych fotek ;) , wystawienia go naAllegro.pl, Tresura.pl i może jeszcze kilku innych portalach + plakaty+ Gazeta + TV. Was chciałabym prosić o ale.gratka.pl, 4lapy.pl i o ogłaszanie go gdzie się da... Mój tata zaczął się niecierpliwić (zwłaszcza po przedwyjazdowych problemach) i dał mi 2 tyg. na znalezienie Dżekowi domu... Potem schron... :shake: :-( Nie musze Wam tłumaczyć, czym jest schron dla psa, który ostatnio żył dostatnio w domu, głasakny, otoczony ludzkim ciepłem... A Dżek jest wrażliwy.... Ja zresztą też i nie wytrzymałabym majac swiadomość,że on gdzieś tam samotnie wyje jakiejś schroniskowej klatce....:placz: nie wspoominając juz o pracy, którą wszystcy włozyliśmy w Dżeka - leczenie, tresura, dotychczasowe ogłoszenia... Dlatego zwracam się do Was z ogromną prośba o pomoc ze znalezieniem mu nowego domu... Proszę. Quote
malawaszka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 zrobię alegratkę, ale Sharona zrób mu ładne zdjęcia - nie z góry tylko kucnij i z jego poziomu - może być na smyczy przywiązany do drzewa nawet tylko, żeby nie było z góry Quote
Sharona Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Tak, wiem - postaram się o ładne fotki ;) Wykorzystam do tego siostry ;) Wrzucę wieczorem lub jutro :) dzięki za pomoc :) Quote
Sharona Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Obiecane fotki (zrobiłam ich sporo, ale wrzucę tylko trochę ;) ): z moją sunią :loveu:: po zabawie: cały Dżek :loveu: : cdn.... Quote
Edi100 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 On jest naprawdę uroczy:) Domku przybywaj! Quote
Recommended Posts