Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wygląda na to, że z Karkowem nie da rady - problemem jest oczywiście dowóz. My jedziemy na płd, ale jest nas 5-ka i masa bagaży - psa poprostu nie da się nigdzie wcisnąć.
emilia - moge podać na pw mój prv nr konta - tak jak do tej pory podawałam innym dziewczynom.

Właśnie, na AFNie jest jeszcze jakaś pula na Dżeka - nie ruszałam jej jeszcze, bo nie było potrzeby. Zaraz posprawdzam co i jak.

Posted

W Krakowie pod Wieliczka w Lednicy jest hotelik gdzie placimy 15 zl za dobę. Tylko własnie problemem jest dowóz i to tak na CITO.
Ale najlepszym wyjściem bedzie jednak hotel w W-wie i naprawdę myśle, że to będzie osiągalne, zwłaszcza, jeśli są jeszcze jakieś pieniążki na AFN-ie. Ja też deklaruję wpłatę. Poczekajmy na info od Sharony ile brakuje jeszcze pieniążków

Posted

Na takie wiadomości warto było czekać :multi:
Dżeki nie idzie do hotelu - mój dziadek :loveu: na czas naszej nieobecności zamieszka u nas z Dżekiem :loveu:. Tak więc alarm odwołany!

ufff.... ulżyło mi :lol:

Posted

o rany jaka ulga!!!! Wielkie :klacz: dla przekochanego Dziadka!!! :multi::multi::multi: :Rose:

Sharona kochana a Ty teraz wypocznij i baw się dobrze!!! A my czekamy aż wrócisz i ruszamy od nowa z ogłoszeniami!

Posted

Sharona jesteś po prostu wielka. :sweetCyb::iloveyou::Rose::Rose:
Jedź i wypoczywaj, bo Ci się naprawdę to nalezy. A my o Dzekim nie zapomnimy
A dla Dziadzia [SIZE=2]naprawdę wielkie, wielkie ukłony i podziekowania:loveu:

Posted

dzekulku podnoszę. sharonko ty naprawdę jesteś wielka i masz wspaniałego dziadka. ja dopiero od dzis mam neta w domu bo miałam małe zamieszanie w życiu dlatego mnie nie było na dogo. sorry za ta nieobecnosc.

Posted

Witajcie :)
Dżeki miewa się dobrze, pod opieką mojego dziadka nieco mu się przytyło, ale na szczęście nie spsł się - bo taki wynik trudno u niego uzyskać ;) :evil_lol:

Od jutra zaczynamy poważną akcje ogłoszeniową -dlatego bardzo Was proszę o pomoc!
Ja zobowiązuje się do zrobienia mu kilku nowych fotek ;) , wystawienia go naAllegro.pl, Tresura.pl i może jeszcze kilku innych portalach + plakaty+ Gazeta + TV.
Was chciałabym prosić o ale.gratka.pl, 4lapy.pl i o ogłaszanie go gdzie się da...
Mój tata zaczął się niecierpliwić (zwłaszcza po przedwyjazdowych problemach) i dał mi 2 tyg. na znalezienie Dżekowi domu...
Potem schron... :shake: :-(
Nie musze Wam tłumaczyć, czym jest schron dla psa, który ostatnio żył dostatnio w domu, głasakny, otoczony ludzkim ciepłem...
A Dżek jest wrażliwy.... Ja zresztą też i nie wytrzymałabym majac swiadomość,że on gdzieś tam samotnie wyje jakiejś schroniskowej klatce....:placz:
nie wspoominając juz o pracy, którą wszystcy włozyliśmy w Dżeka - leczenie, tresura, dotychczasowe ogłoszenia...

Dlatego zwracam się do Was z ogromną prośba o pomoc ze znalezieniem mu nowego domu...
Proszę.