Sharona Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Taaaak - tylko to nie takie proste z tymi fotkami - on nie lubi robienia zdjęć - z fleszem wychodzi, ale bardzo się od niego światło odbija, a bez flesza wychodzą nie ostre... Postaramy się jutro pojechać do TV ;) Szukamy domku!!!! Quote
malawaszka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 trzymam :kciuki: za występ w TV!!!! i co najważniejsze za domek!!! Quote
Sharona Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 mtf zalesie napisał(a):co niedziele chyba to program 2 okolo 14 tej pokazywal znalezione psy i do kazdego 2 zdania info,przyjezda tam tez schron z palucha,nie przyimuja ogloszen o zgubach tylko pokazuja znalezione,wystarczy przyjechac na ul,jasna przed 9 rano w niedziele.nazywalo sie to chyba moj pies i nnne zwierzaki.trzeba podac tel kontaktowy. i pokazywali to tego samego dnia w tv. Mam nadzieję, że tak będzie i że się uda - i tam pojechać i wszystko załatwić - i oczywiście, że pomoże to Dżekiemu znaleźć dom. Quote
Sharona Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Tylko jedno pytanie - gdzie na ul. Jasnej??? jakiś nr??? budynek??? Quote
Sharona Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Acha - juz znalazłam w necie - chyba ul. Jasna 14/16 . Mam nadzieje, że to ten adres... ;) Quote
malawaszka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 oby oby!!! :kciuki: powodzenia jutro!!! Quote
Sharona Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 I nic... Mam w ten weekend totalnie pod górkę.... Wczoraj zaginął mi telefon... na razie nie ma ze mna kontaktu na ten nr. Na razie wracamy do nr 607-127-998 Byłam dzisiaj w TV po nie przespanej, nerwowej nocy (blokowanie karty itd...) nocy i oczywiście nic się tam dzisiaj nie działo... Poderwałam się rano, wsiadłam w autobus i w metro (Dżek na szczęście dzielnie się spisał - był to dla niego spory stres, ale dał radę), jechałam i pędziłam i oczywiśćie dzisiaj nic się nie dzieje - nikogo z psami nie było, ludzie dziwnie na mnie patrzyli, bo prawie godzinę chodziłam dookoła budynku... Tak więc, nie ma żadnego ogłoszenia w TV o psiaku. Ja już po prostu nie mam siły... Quote
malawaszka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 o rany ale klapa :shake: mtf zalesie to jak z tą tv jest? Quote
mtf zalesie Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 bylo to w-wie na ul.jasna 6/9 naprzeciw byl bank ,szkoda ze nie mialam pw a ,bylam tam 6 miesiecy temu i mysle ze nadal to jest prowadzone,sprawdzilabym u sekretarki na paluchu bo oni przywozili kilka swoich psow.szkoda ze nie zajrzalam tu wczoraj ,a nastepna niedziela odpada Quote
malawaszka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 jejku no i co teraz będzie z Dżekusiem???!!!!!!! Quote
mtf zalesie Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 szkoda ze nie mialam pw lub nie sprawdzilas poprzez paluch - zadzwonilam do schronu i powiedzieli ze nadal woza psy/ na jasna /i inne osoby tez tylko zmieniono dzien i teraz jest to w sobote a nie w niedziele ,pokazywane jest napewno na wot i jak ja pamietam tytul byl moj pies inne zwierzaki.bardziej chyba dzwonia osoby ktore zgubily psa ale pare psow szukajacych domow ta droga go znalazlo wiec moze w przyszla sobote da rade Quote
malawaszka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 kurcze Sharona ale Ty w przyszłą sobotę wyjeżdżasz? to jest 9 luty :shake: Quote
Sharona Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 nie dzwoniłam na paluch ponieważ myślałam, że wszystko jest jasne - niedziela, przed 9:00 na ul. Jasnej (problem miałam tylko z nr. budynku), ale jak się okazało nie do końca ;) . Powinnam była wszystko wcześniej sama sprawdzić, ale miałam takie urwanie głowy, że po prostu nie dałam rady... wyjazd ...no właśnie... jejku... będę jeszcze kombinowała co i jak. Najwyżej na czas wyjazdu albo coś mu znajdziemy (choćby DT), albo trzeba będzie się rozejrzeć za płatnym DT lub hotelikiem... Nie wiem, spróbuje do tego czasu coś znaleźć, ale już tak długo się staram i efektów nie widać... :shake: Quote
weszka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Może jakaś inna warszawska cioteczka by dała radę iść w sobotę pokazać Dżekusia w TV??? To duża szansa na domek! Quote
Sharona Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 to prawda - a Dżekuś nie jest problemowym psiakiem - może faktycznie ktoś inny dał by radę z nim pojechać do TV??? Tylko najpierw trzeba znaleźć psu jakaś "metę" na czas wyjazdu... Quote
Edi100 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 monita napisał(a):Może ktoś z dogo pomoże ?? Kto ma blisko? Kurcze czas leci:(:shake: Quote
Sharona Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Dżekuś pilnie szuka domku!!! Wracam już do poprzedniego nrumeru kom. 793-404-202 -> dostałam już duplikat karty... Proszę o pomoc ogłoszeniami! Sprawa nagli coraz bardziej! Quote
Recommended Posts