Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bidusia na alegratka :-( gdzie jest jeszcze ogloszony? bo na kilku portalach mam konta i moglabym go jeszcze wrzucic
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/7065..._szkielet.html

przydaloby sie wiecej zdjec ale takich, na ktorych lepiej byloby widac, najlepiej zrobionych na dworze przy dziennym swietle jesli masz slaby aparat

Wielkie dziękie za gratke.pl !!! ;)
Dżeki jest ogłoszony jeszce na tych portalach:
Kupiepsa.pl
Euroanimal.eu
Ogloszenia.tasdj.pl
Hauuhauu.pl
ogloszenia.adverts.pl
mały gladiator
animals word
kynologia
tresura.pl
zwierzeta.pilne.net
petword.pl
allegro.pl
karusek.pl
bono-polska.pl
zwierzeta.low.pl
psy.euroanimal.pl
adopcje.org

Jesli możesz wrzucić go jeszcze gdzieś (np. 4lapy - tam cos mi nie działa) to byłoby super. :razz:
Zdjęcia były robione telefonem komórkowym, więc i tak się dziwie, że są tej jakości :cool3: (moja cyfrówka odmówiła współpracy jak zobaczyła tą bidę... :-()... :shake:
Ja nie mieszkam tam gdzie pies, a ze jest on jakieś 90 km od Wa-wy to nie ma szans jechac tylko po zdjęcia...:shake: :-(

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sharona, lecznica, gdzie był Bandoś, jest prawie w Wilanowie. Leczenie polegało głownie na kąpielach i smarowaniach leczniczych, Bandi był wielki i wetka potrzebowała pomocy do kąpieli, w tym wypadku też by się przydała, czy będziesz mogła tam dojeżdżać? Lub ktoś inny? Podobnie ze spacerami, Bandi mieszkał w lecznicy, ale na spacery zabierały go dziewczyny, bo wetka przecież nie może zamknąć kliniki na ten czas.
Zaraz podeślę wątek AśceK, ona ma kontakt z kliniką i wetką.

Posted

Zdjęcia koniecznie potrzebne - z takimi nawet nie mam po co robić aukcji cegiełkowej :shake::roll: Tyle że chyba z lepszymi fotami będzie problem bo Dżeki daleko od W-wy.

Posted

Jestem po rozmowie z rodzicami i niestety nie stać nas na umieszczenie Dżekiego w klinice...:shake: :-(
Próbowałm znaleźć mu DT, ale też nie wyszło...:-( Idę próbować dalej...
Trzymaj się psiulku!

Posted

Gdzie on dokładnie przebywa?
W schronisku?
Nie doczytałam czy nie jest napisane...:roll: strasznie wolno net mi chodzi i nie wiem czy nie przeoczyłam...

Pies nadal jest przy domu zmarłego właściciela - zajmują się nim sąsiedzi ("jak widać na załączonym obrazku"...)...:-( :shake:
Robie co mogę, ale to prawda - opadam z sił przez bezsilność i nieudane próby... No nic, musze mu pomóc...
Dżeki przetrzymaj jeszcze trochę... Ja próbuję...

Posted

Sharona a dałabyś radę Dżekusia dogladać w tej klinice o której pisałam??? Jeśli tak zrobię cegiełkową aukcję na allegro i umieścimy go tam. Tylko musiałabyś się skontaktować i załatwić miejsce no i jakoś z pomocą ciotek warszawskich chyba by się udało...?

Posted

Sharona napisał(a):
ktos obserwuje Dżekiego na Allegro.:razz: Mam tylko nadzieję, że nie tak sobie...:shake:

Dogomaniacy, Prosimy o pomoc!!! :-(

Jakie są koszta najbliższego hotelu, lecznicy?
On nie może pozostac sam sobie:( Może jakoś damy radę, tylko tzreba wiedzieć co, jak i za ile. Żeby nie było za późno:placz:

Posted

weszka napisał(a):
Sharona a dałabyś radę Dżekusia dogladać w tej klinice o której pisałam??? Jeśli tak zrobię cegiełkową aukcję na allegro i umieścimy go tam. Tylko musiałabyś się skontaktować i załatwić miejsce no i jakoś z pomocą ciotek warszawskich chyba by się udało...?

weszko, jaki jest koszt pobytu w lecznicy?
Ja niestety nie dam rady jej opłacić ale wspomogę. Myslę że inni też bo przecież trzeba Go ratować:placz: Boję się tylko że zanim się cos uzbiera z cegiełek to jego stan przy tej pogodzie bardzo się pogorszy:( Może w lecznicy można by się rozliczać np co tydzień?