lafuma-82 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='sylrwia']I same chodza do kąta i ...:roll: Płakał za pańcią a wie, ze mu nie wolno to od razu wymierzył sobie kare:eviltong: [quote name='Goshka']...i molestują małolaty:diabloti: Gosia nie tylko małolaty, do Aghry tez sie przystawiał, tyle ze ona sie nie dala, a Zahrunia moje biedne maleństwo myślała, ze Fortek chce sie z nia bawić:mad: Quote
Dumisiowa Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 no pewnie, że chciał się bawić.....:) Ale Zahra pewnie nie zroumiała że chodzi o zabawę w doktora....:):D Quote
sylrwia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 lafuma-82 napisał(a):Płakał za pańcią a wie, ze mu nie wolno to od razu wymierzył sobie kare:eviltong: Czy to było płakanie?? Wątpie:cool1: Quote
Theogonia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 sylrwia napisał(a):Czy to było płakanie?? Wątpie:cool1: tylko czemu poszedł do kąta??:cool1::roll: Quote
lafuma-82 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Asia Ty to chyba na przerwie dorwałaś się do kompa, bo na gg Cię nie ma:placz: Quote
Theogonia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 lafuma-82 napisał(a):Asia Ty to chyba na przerwie dorwałaś się do kompa, bo na gg Cię nie ma:placz: tak tak, nie ma mnie na gg- ale przeerwy te znie mam- dzisij mialam tylko wyklad, ale wsyztskich uczniow wywalilam juz do domu:) tzn planowo- zgodnie z ostatnia minutka zajec:) zeby nie bylo, ze ich wczesniej zwalniam:P Quote
Dosa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Wyżły to bardzo sprawne psy, każdy wie. Rolf jest bardzo giętki, czasem zastanawiam się z czego ma kręgosłup. Uwielbia dostosowywać swoją pozycję do przestrzeni którą zajmuje. Robi to tak: lub tak: Quote
Berek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 A to jeszcze jedna rzecz ktorą wyżeł... potrafi :lol: http://pl.youtube.com/watch?v=S4fuqxcKvxY - zawody obedience w Warszawie, klasa "0". Quote
Cala2 Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Alamo znam z widzenia, bardzo fajny psiak, występ tez bardzo dobry...szkoda ze nie byłam na zawodach .. Wiem też o dwoch wnk które startują w agility, a na ostatnich zawodach zgłoszony był BUICK z Bielańskiej Sforry, wyżeł weimarski Quote
gonek Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Jest jeszcze wyżłowy mistrz frisbee, Nobel :p http://youtube.com/watch?v=_a0b-X5zlk4 Quote
Ewelina & Hera Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 gonek napisał(a):Jest jeszcze wyżłowy mistrz frisbee, Nobel :p http://youtube.com/watch?v=_a0b-X5zlk4 No to mnie z Herą będzie można pooglądać na zawodach we Wrocku 1 czerwca :cool3:. Gonek ten weimar startował w openach?;) Quote
Cala2 Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Ewelina - mam nadzieję, że z imprezy jakaś dokumentacja dla potomności i forumowiczów będzie ? Quote
gonek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ewelina & Hera napisał(a):No to mnie z Herą będzie można pooglądać na zawodach we Wrocku 1 czerwca :cool3:. Gonek ten weimar startował w openach?;) W startersach, i nawet wygrali :multi: A Was oczywiście przyjdziemy pooglądać i pokibicować ;) Quote
Ewelina & Hera Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Film będzie :) Zdjęcia - w zależności od tego czy ktoś porobi :cool3:;) Gonek, a dlaczego nie startujesz?Przecież niemal każdy wyżełek się nadaje, chociaż dla rekreacji;) Quote
gonek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Mój frisbee kocha, ale nie nadaje się na zawody bo się za bardzo nakręca przy tylu psach i przy zbyt długim czekaniu :roll: Fotki ja się postaram cyknąć :-) Quote
Ewelina & Hera Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 gonek napisał(a):Mój frisbee kocha, ale nie nadaje się na zawody bo się za bardzo nakręca przy tylu psach i przy zbyt długim czekaniu :roll: Fotki ja się postaram cyknąć :-) Nom, my też miałyśmy z tym problem... ale jakoś idzie powoli do przodu ;) Dzięki, jesteśmy 9. w youngach :) A właśnie, Cala, Alamo to nie jest czasami ten pies 'z Koszanowa'? Quote
Cala2 Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Ewelina, tak to o ile dobrze pamiętam to pies z Koszanowa. Na zawodach obedience 11 maja br w Warszawie startował w klasie "O" i osiągnął II lokatę.:lol: Quote
Ewelina & Hera Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Cala2']Ewelina, tak to o ile dobrze pamiętam to pies z Koszanowa. Na zawodach obedience 11 maja br w Warszawie startował w klasie "O" i osiągnął II lokatę.:lol: Dzięki za info ;) -- A ja chora jestem i nie mam jak ćwiczyć do zawodów :cool3: . Quote
Berek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 No i znów AKi ALAMO z Koszanowa pokazał się na płycie obedience. Wygrał swoją klasę - na zawodach w Warszawie (19.07.2008) :lol:. Quote
Recommended Posts