Monia70 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ja też bym uśpiła :angryy::angryy::angryy::angryy:A przed tem jeszcze :mad::mad: Quote
katik Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Szczurosława napisał(a):kurcze no! te psy mimo kalectwa są uśmiechnięte,a na Animal planet zawsze takie zwierzeta się usypia tlumacząc to sprawianiem im cierpienia:cool1: Na Animal Planet usypiają nawet całkiem zdrowe psy, które trafiają do schroniska i warkną, bo im ktoś sztuczną łapą próbował zabrać miskę. :angryy: A przecież taki pies wymaga oswojenia ze stresującą sytuacją. :placz: ps. sory za offa. :oops: Quote
Szczurosława Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 katik napisał(a):Na Animal Planet usypiają nawet całkiem zdrowe psy, które trafiają do schroniska i warkną, bo im ktoś sztuczną łapą próbował zabrać miskę. :angryy: A przecież taki pies wymaga oswojenia ze stresującą sytuacją. :placz: ps. sory za offa. :oops: oj wiem co masz na myśli... ja jak widze to babsko to mnie **** strzela, jak Bog decyduje który do adopcji, który do uśpienia! wkurza, mnie to gadanie,,że "jak trafi do rodziny z dzieckiem bla bla bla", to niech nie wydają do rodzin z małymi dziećmi! Gdyby ktoś grzebał w misce mojemu psu,ten zareagował by agresywnie. Ważne,ża ja moge mu grzebać, obcy nie muszą:cool1: sorry, za off;) Quote
Ola164 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Wózeczki fantastyczne! Ale przecież jak takie psy są w schronie to nie mają szans na wózek :( Quote
xxxx52 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 mam znajoma ,ktora ma u siebie 10 pieskow na podobnych wozeczkach .wszystkie psy uratowala przed smiercia w schroniskach.Wozeczki sa lekkie i psy "fruwaja w jej ogrodzie.Ogrod przerobila ,polozyla kostke.Duze psy sa wnoszone bez wozkow.male jezdza po mieszkaniu.Ostatnio otrzymala jamnika ,ktorego wlasciciel wyrzucil z blokowego balkonu.jamniczek mial byc uspony,gdyz mial tylna czesc sparalizowana,ale sasiadka zabrala tego mlodego kawalera do siebie do piwnicy,ale cierpliwosc sie jej skonczyla i pragnela go wydac.Moja znajoma zabrala go do siebie, zamowila wozeczek ,i piesek teraz czuje sie jak zdrowy. Quote
Ada-jeje Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 xxxx52 prosze o kontakt na PW w sprawie wozeczka my tez taki potrzebujemy dla naszego podopiecznego. Quote
krakowianka.fr Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 w usa jest troche inna polityka co do usypiania psow w uk jeszcze inna... [quote name='Szczurosława']kurcze no! te psy mimo kalectwa są uśmiechnięte,a na Animal planet zawsze takie zwierzeta się usypia tlumacząc to sprawianiem im cierpienia:cool1:[/QUOTE] [quote name='katik']Na Animal Planet usypiają nawet całkiem zdrowe psy, które trafiają do schroniska i warkną, bo im ktoś sztuczną łapą próbował zabrać miskę. :angryy: A przecież taki pies wymaga oswojenia ze stresującą sytuacją. :placz: ps. sory za offa. :oops:[/QUOTE] ja mojej Adzie [*] robilam wozek tu: wozekdlapsa.pl i super byl, bardzo zwrotny i w ogole... Quote
Recommended Posts