Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marmara_19o zgrozo, ja swoich psow od roku nie kapalam, jedynie splukiwalam woda, badz same poplywaly w jeziorku.. nie smiedza, siersc maja lsniaca

Witaj w klubie ja mam też taki szampon bez spłukiwania po mokrym błotnistym spacerku tylo brzuch przemyje ...

• 2 weeks later...
Posted

a ja zadnego szamponu nie stosuje.. moim wystarcza bloto, paisek i wody w akwenach wodnych;p no i jak sa cale ublocone o tej porze roku to wanna i woda z prysznica bez zadnych dodatkow:D

Posted

szampon bez spłukiwania ma też Chris Christensen ale go nie używałam, używałam ich odżywki jest super
taki jest opis tego szamponu
SHOW OFF™ - SZAMPON BEZ SPŁUKIWANIA W SPRAYU
pojemność - 473 ml

SHOW OFF™ przydatny jest wystawcom i profesjonalnym groomerom, szczególnie wtedy, gdy nie ma zbyt wiele czasu na przygotowanie psa do wystawy. SHOW OFF™ zaoszczędzi także psom stresu związanego z kąpielą.
SHOW OFF™ delikatnie oczyszcza szatę sprawiając, że staje się ona czysta, odzyskuje świeży kolor i połysk w przeciągu kilku chwil. Wszystkie kolory stają się jaśniejsze, szczególnie biały nabiera śnieżnego blasku.
SHOW OFF™ jest łagodny, nie zawiera żadnych składników farbujących i drażniących chemikaliów.

PRODUKT PRZEZNACZONY DLA PSÓW, KOTÓW I KONI.