t_kasiek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Tiger....juz nie wiem co ci pisac....wiem, ze nie ma slow, zeby pocieszyc...ja od smierci Berusia wciaz odliczam - choc minla juz ponad rok (rok i dwa miesiace bez 7 dni) PS.opowiesz kiedys co sie stalo ??? Quote
Monia70 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ja odliczam juz 5 lat.... Tiger, jestem z Tobą. Łatko najmilsza , dla Ciebie Quote
szarotka11 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Tiger jak możesz, to opowiedz nam o Łaci - będzie Ci łatwiej. Łaciu Quote
Neris Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Kiedyś rozmawiałam z Tiger i mówiła, że siedzieli z mężem oglądając TV, Łacia podeszla, rozkraczyla się metr od nich i siuuuuuuuuuusiaaaaa... Chowała się w szafie w obawie przed spacerem, Tiger musiała ją wynosić na rękach. Taki okruch z lęku i ostrożności złożony. Już się nie pośmiejemy z Ciebie Łaciuniu... Quote
ma_ruda Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Neris napisał(a):Kiedyś rozmawiałam z Tiger i mówiła, że siedzieli z mężem oglądając TV, Łacia podeszla, rozkraczyla się metr od nich i siuuuuuuuuuusiaaaaa... Chowała się w szafie w obawie przed spacerem, Tiger musiała ją wynosić na rękach. Taki okruch z lęku i ostrożności złożony. Już się nie pośmiejemy z Ciebie Łaciuniu... Na pewno kiedyś wspomnienie Łaci będzie przywróci uśmiech u Tiger i u nas, kiedy będziemy czytać te wspomnienia z radosnych i szczęsliwych dni, kiedy łacia była tutaj. Teraz jest na pewno szczęśliwa za Tęczowym Mostem, chociaz nam tak trudno w to wierzyć. Quote
Tiger Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Dziś mija pierwsza rocznica śmierci mojej Łaci ...:placz::placz::placz: Cały czas o Tobie pamiętam , maleńka ..... Cały czas ..... I często o Tobie myślę ..... Śpij spokojnie , kochana moja i czekaj na mnie ..... Quote
Neris Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Od rana o Was myślałam, nie pamiętałam nawet że Łacia miała wątek... Na pewno Mumiś ją rozbawia do granic jej cierpliwości/ Quote
Recommended Posts