jestem_wredna Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Szczurosława napisał(a):podrzucam.... Chyba nie ma takiej potrzeby - jeśli Łatek wciąż siedzi w schronie, to my z TZem go zabieramy, na zawsze :) Quote
taxelina Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Dodamn zaraz na Logowanie do nasza-klasa.pl i Jamniki i mixy szukaja domow Quote
jestem_wredna Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='deer_1987']Dodamn zaraz na Logowanie do nasza-klasa.pl i Jamniki i mixy szukaja domow Łatek jest Naaaasz! I go nie oddamy ;P Już nie szuka domu. Quote
Szamanka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='jestem_wredna']Łatek jest Naaaasz! I go nie oddamy ;P Już nie szuka domu. No to szuka domu czy nie szuka? Bo jeśli nie, to trzeba zmienić tytuł wątku i przenieść do innego działu. Nie wprowadzajcie w błąd moderatorów.:cool1: Quote
jestem_wredna Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Szamanka']No to szuka domu czy nie szuka? Bo jeśli nie, to trzeba zmienić tytuł wątku i przenieść do innego działu. Nie wprowadzajcie w błąd moderatorów.:cool1: Domu nie szuka, ale nie wiadomo czy żyje :( i czy schron go odda. Wszystko wyjaśni się w weekend. jeśli wszystko z nim ok i nie będzie problemów - trafia do mnie i TZa. Quote
taxelina Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 aha no to moglam go jeszcze chyba nie zdejmowac? Quote
jestem_wredna Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Zakupiliśmy wczoraj z TZem "wyprawkę" dla Łatka: miski, smycz, obróżkę, adresówkę i duuużo smaczków :D Cieszyliśmy się jak dzieci oglądając wszystko po powrocie do domu. Szczerze mówiąc czujemy się trochę jak oczekujący dzidziusia rodzice :oops: Nie możemy się już doczekać kiedy mały do nas przyjedzie - pocieszamy się, że już naprawdę niedługo. Dziękuję wszystkim, którzy nam pomagali i pomagają, a zwłaszcza Tobie, Szczurosławo - przede wszystkim to dzięki Tobie w ogóle dowiedzieliśmy się o Łatku, to Ty się nim zajmowałaś i Ty nie dałaś mu "zginąć". Cieszę się, że na Dogomanii mogłam poznać tylu wartościowych ludzi. A teraz trzymamy kciuki za spokojną i bezproblemową sobotnią podróż Pati-c i Łatka. Quote
Szczurosława Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Ja się ciesze, że Łatkowi trafił się taki dom, a gdy już dojedzie to będzie pełnia szczęścia :multi: Quote
jestem_wredna Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dobranoc, Łatku. To twoja ostatnia noc w schronie... I dzień dobry. Gotowy do podróży? Quote
jestem_wredna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Nic jeszcze nie wiem :( Rozumiem, że nie jechałaś z Pati? Dzwoniła do Ciebie? Quote
Szczurosława Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Nie jechałam, poprosiła tylko o namiary i dojazd do schroniska , nikt nie dzwonił:shake: Quote
jestem_wredna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pati i Łatek są jakieś 150km od Lublina, tak więc najpóźniej za 2h powinni być u nas. Łaciaty chyba się stresuje, może nigdy samochodem nie jechał, bo zwymiotował i zrobił koo w aucie Pati :oops: Quote
Szczurosława Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Ojej, biedactwo kochane się boi jeszcze Ale jak sie ciesze, że udało się go wyciągnąć i jeszcze jedzie do takiego domku :loveu: Quote
jestem_wredna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Łatek u nas! :loveu: Jakie to kochane maleństwo! Boi się strasznie, ale pomimo strachu reaguje na imię. Myślę, że będzie dobrze. Postawiliśmy mu budkę u nas w pokoju i na razie w niej odpoczywa. Quote
jestem_wredna Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 On jest cudooowny! :loveu: Pokochał nas już wczoraj, nie dostępował na krok, chciał być jak najbliżej i podstawiał się do kiziania. Dziś już w ogóle super. Zaliczyliśmy piękny spacerek - super reaguje na imię i świetnie się pilnuje. Powoli będziemy pracować nad chodzeniem na smyczy. Na razie przypinamy ją dosłownie na minutkę i dużo chwalimy. Jest mega grzeczy i bardzo spokojny. Taki psi ideał. Już prawie wcale się nie boi. Zawojował całkowicie nasze serca i już zaczyna się odwdzięczać tym samym. Myślę, że będzie z nas udana rodzinka ;) Wkleję później kilka pierwszych zdjęć. Pozdrawiamy i dziękujemy Wam, Szczurosławo i Pati-c! Quote
Szczurosława Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Cudnie się czyta takie wieści:loveu: Aż się łezka w oku kręci... Łatek to małe cudeńko i należało mu się w końcu :multi: Quote
jestem_wredna Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Oj, cudeńko, zdecydowanie! Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszego pieska. Oczywiście będziemy informować na bieżąco jak Łaciak sobie radzi. Quote
jestem_wredna Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A oto nasza pierwsza zabawa na zewnątrz po spacerze i Łatek na swoim posłaniu w domku (zdjęcia z budy kiedy indziej ;)): Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Jaki kochany:loveu: Takie nieśmiałe, malutkie pokraki sa najwspanialsze i najukochańsze!! życzymy powodzenia!!:loveu: Quote
jestem_wredna Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ciotka, jakie pokraki? :mad: To psi mister, nie widać? :cool3: Quote
taxelina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Tak sobie mysle.. jest stronka o jamniczkach Jamniki i mixy szukaja domow Moze ktos by skrobnal jego historie to dzialu - w nowym domu? Quote
Szczurosława Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Ależ mu się pychol ślicznie cieszy:loveu: Tyle przeszedł a jednak potrafi sie cieszyć:-( Quote
Recommended Posts