Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na bazie Waszych doswiadczen ze sznaucerami,jakich kosmetykow,preparatow (nazwy firm..)uzywacie?Pies jest jeszcze mlody,ale takowa wiedza bardzo mi sie przyda na przyszlosc.

Posted

sympatyk napisał(a):
Pochwal się maxxel jakiego i gdzie sznaucerka nabyles:-) Pamietam jak sie zastanawiałes nad wyborem:-)

...sredniak p&s z hodowli rosyjskiej

Posted

sympatyk napisał(a):
to mało:-) tym bardziej rozbudziłes nie tylko moją ciekawośc- dokładne koordynaty - nazwa hodowli, wiek malucha, plec- prosimy:-)

"Chlopak" 4m-ce,sorrki z reszta detali chcialbym sie wstrzymac do pierwszej wystawy(moze Poznan??:razz:,jak sie zdaze zorganizowac..)

Posted

no- do bebikow musi miec 6 miesiecy wiec na Poznan za wczesnie, nie mowiac juz o tym ze zapisy skonczyly sie hohoho- z poltora miesiaca temu:-) No widzisz- i jeszcze chlopak, czyli potencjalny reproduktor , pusc farbe, nie daj sie prosic. No moze chociaz z jakiego miasta :-)

Posted

sympatyk napisał(a):
no- do bebikow musi miec 6 miesiecy wiec na Poznan za wczesnie, nie mowiac juz o tym ze zapisy skonczyly sie hohoho- z poltora miesiaca temu:-) No widzisz- i jeszcze chlopak, czyli potencjalny reproduktor , pusc farbe, nie daj sie prosic. No moze chociaz z jakiego miasta :-)

..znaczy znowu cos przeoczylem(taka praca)Zawsze myslalem ,ze szczeniaki mozna wystawiac od 4m-ce:oops:(nigdy wczesniej nie bralem pod uwage aby wystawiac takiego malca..)Zerkniemy wiec do planu wystaw na 2008:razz:

Posted

Poznan za wczesnie, nie mowiac juz o tym ze zapisy skonczyly sie hohoho- z poltora miesiaca temu

nie wiem dlaczego,ale zylem swiadomoscia,ze wystawa w Poznaniu jest w Grudniu:lol::lol:NO TO SIE KOLES OBUDZILES!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Posted

sympatyk napisał(a):
obudziles sie obudziles:-(
Nie chcesz nic ujawnic, trudno. Dojdziemy drogą dedukcji i swoimi ruskimi kanałami:-) W sznaucerowym swiatku nic się nie ukryje:-)

Nie mam nawet takiego zamiaru:razz:Chcialbym sobie narazie oszczedzic potencjalnych spekulacji na temat tego psa..

Posted

o jakich spekulacjach ty mowisz? Po prostu kazdy import jest interesujacy dla milosnikow rasy :-) Na pewno rozwoj Twojego szczenka bedzie obserwowany z sympatią - jesli na to pozwolisz umieszczajac od czasu do czasu zdjęcia malucha. Jesli wolisz tajemnice- Twoja sprawa ale szkoda :-)

Posted

sympatyk napisał(a):
o jakich spekulacjach ty mowisz? Po prostu kazdy import jest interesujacy dla milosnikow rasy :-) Na pewno rozwoj Twojego szczenka bedzie obserwowany z sympatią - jesli na to pozwolisz umieszczajac od czasu do czasu zdjęcia malucha. Jesli wolisz tajemnice- Twoja sprawa ale szkoda :-)

Daj spokoj z tymi tajemnicami,narazie posiedzimy w cieniu:razz:

Posted

Elitesse napisał(a):
ostatnio cos popularne robia sie importy z Rosjii
ale moze przynajmniej w koncu bedzie czym kryc :roll: bo teraz cienizna z wyborem reproduktora w PL jest :shake:

Jest w tym sporo prawdy.Wertujac strony hodowli,przewijaja sie te same psy.Poza tym jest niestety tylko kilka godnych uwagi reproduktorow.Sam nie wiem wiem co z tego malego wyrosnie,czas pokarze