maxxel Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Na bazie Waszych doswiadczen ze sznaucerami,jakich kosmetykow,preparatow (nazwy firm..)uzywacie?Pies jest jeszcze mlody,ale takowa wiedza bardzo mi sie przyda na przyszlosc. Quote
Czarne Gwiazdy Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46521 Quote
maxxel Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Czarne Gwiazdy']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46521 Dzieki poczytam sobie Quote
maxxel Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 ..no i poczytalem.Musze sprobowac podpytac u zrodla.. Quote
sympatyk Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Pochwal się maxxel jakiego i gdzie sznaucerka nabyles:-) Pamietam jak sie zastanawiałes nad wyborem:-) Quote
maxxel Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 sympatyk napisał(a):Pochwal się maxxel jakiego i gdzie sznaucerka nabyles:-) Pamietam jak sie zastanawiałes nad wyborem:-) ...sredniak p&s z hodowli rosyjskiej Quote
sympatyk Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 to mało:-) tym bardziej rozbudziłes nie tylko moją ciekawośc- dokładne koordynaty - nazwa hodowli, wiek malucha, plec- prosimy:-) Quote
maxxel Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 sympatyk napisał(a):to mało:-) tym bardziej rozbudziłes nie tylko moją ciekawośc- dokładne koordynaty - nazwa hodowli, wiek malucha, plec- prosimy:-) "Chlopak" 4m-ce,sorrki z reszta detali chcialbym sie wstrzymac do pierwszej wystawy(moze Poznan??:razz:,jak sie zdaze zorganizowac..) Quote
sympatyk Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 no- do bebikow musi miec 6 miesiecy wiec na Poznan za wczesnie, nie mowiac juz o tym ze zapisy skonczyly sie hohoho- z poltora miesiaca temu:-) No widzisz- i jeszcze chlopak, czyli potencjalny reproduktor , pusc farbe, nie daj sie prosic. No moze chociaz z jakiego miasta :-) Quote
maxxel Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 sympatyk napisał(a):no- do bebikow musi miec 6 miesiecy wiec na Poznan za wczesnie, nie mowiac juz o tym ze zapisy skonczyly sie hohoho- z poltora miesiaca temu:-) No widzisz- i jeszcze chlopak, czyli potencjalny reproduktor , pusc farbe, nie daj sie prosic. No moze chociaz z jakiego miasta :-) ..znaczy znowu cos przeoczylem(taka praca)Zawsze myslalem ,ze szczeniaki mozna wystawiac od 4m-ce:oops:(nigdy wczesniej nie bralem pod uwage aby wystawiac takiego malca..)Zerkniemy wiec do planu wystaw na 2008:razz: Quote
maxxel Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Poznan za wczesnie, nie mowiac juz o tym ze zapisy skonczyly sie hohoho- z poltora miesiaca temu nie wiem dlaczego,ale zylem swiadomoscia,ze wystawa w Poznaniu jest w Grudniu:lol::lol:NO TO SIE KOLES OBUDZILES!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
sympatyk Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 obudziles sie obudziles:-( Nie chcesz nic ujawnic, trudno. Dojdziemy drogą dedukcji i swoimi ruskimi kanałami:-) W sznaucerowym swiatku nic się nie ukryje:-) Quote
maxxel Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 sympatyk napisał(a):obudziles sie obudziles:-( Nie chcesz nic ujawnic, trudno. Dojdziemy drogą dedukcji i swoimi ruskimi kanałami:-) W sznaucerowym swiatku nic się nie ukryje:-) Nie mam nawet takiego zamiaru:razz:Chcialbym sobie narazie oszczedzic potencjalnych spekulacji na temat tego psa.. Quote
sympatyk Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 o jakich spekulacjach ty mowisz? Po prostu kazdy import jest interesujacy dla milosnikow rasy :-) Na pewno rozwoj Twojego szczenka bedzie obserwowany z sympatią - jesli na to pozwolisz umieszczajac od czasu do czasu zdjęcia malucha. Jesli wolisz tajemnice- Twoja sprawa ale szkoda :-) Quote
maxxel Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 sympatyk napisał(a):o jakich spekulacjach ty mowisz? Po prostu kazdy import jest interesujacy dla milosnikow rasy :-) Na pewno rozwoj Twojego szczenka bedzie obserwowany z sympatią - jesli na to pozwolisz umieszczajac od czasu do czasu zdjęcia malucha. Jesli wolisz tajemnice- Twoja sprawa ale szkoda :-) Daj spokoj z tymi tajemnicami,narazie posiedzimy w cieniu:razz: Quote
sympatyk Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 dobra, siedzcie sobie, siedzcie, bylbyscie się nie zasiedzieli w tym cieniu:-) Quote
Elitesse Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ostatnio cos popularne robia sie importy z Rosjii ale moze przynajmniej w koncu bedzie czym kryc :roll: bo teraz cienizna z wyborem reproduktora w PL jest :shake: Quote
maxxel Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Elitesse napisał(a):ostatnio cos popularne robia sie importy z Rosjii ale moze przynajmniej w koncu bedzie czym kryc :roll: bo teraz cienizna z wyborem reproduktora w PL jest :shake: Jest w tym sporo prawdy.Wertujac strony hodowli,przewijaja sie te same psy.Poza tym jest niestety tylko kilka godnych uwagi reproduktorow.Sam nie wiem wiem co z tego malego wyrosnie,czas pokarze Quote
Recommended Posts