Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
Hmmm... w sumie może fajnie być w sznaucerzym towarzystwie ale rzeczywiście mniej osób może znaleźć...

o kurcze ! rzeczywiście mam 3 ogniki :crazyeye::crazyeye: no własnie o to chodzi ze do mnie np przychodzą dziewczyny od różnych różniastych ras i mimo czegoś takiego jak ubskrybcja -nikt nowy by do nas nie wpadł:roll:

Posted

Ale chyba jak ma się ustawioną subskrypcję to przeniesie :hmmmm: czy nie? :niewiem:

Mam na dzisiaj ambitny plany zrobienia porządków w moim staruszku-komputerze bo już ledwo zipie taki przeładowany :roll: i uaktualnienia strony - aż wstyd jaka jest zaniedbana :oops:

Posted

tak, subskrybcja przeniesie ale z tego co czytałam nie wszyscy z tego korzystają. a nowe osoby które se chodzą po fotoblogach ogólnych szukając ciekawych galerii nie dotarłyby do mnie gdzieś tam na podforum sznupow:roll: z tego wniosek jeden :diabloti: należe mieć dwa psy różnych ras:diabloti: jak np ja w dalekiej przyszłości - sznup + bearded:eviltong::loveu:

ja mam równie ambitny plan zrobienia porządków w domu hihihi

<jak dobrze że edycja wróciła>

Posted

A propos 2 róznych ras to jeśli o mnie chodzi mam plany sznupy + wilczak :roll: ale obawiam się że wilczak na najbliższe lata (a może na zawsze) pozostanie w sferze miłości platonicznej chociaż kto wie, kto wie :eviltong:

Posted

I my witamy :)
Lekki refresh strony zrobiony a więcej mi się już dzisiaj nie chce.

A tak wygląda sznaucerowa trójca (kiepskie bo z komórki ale nie mogłam się opanować!)

Posted

przy Sympie i Dirki Bunia to jak średniaczek! :lol:
ja zaraz idę po nasze kudłate towarszystwo,ale nie biorę aparatu więc pewnie foty wspólnej nie zrobię;)

Posted

nie nie, nie będą ze mną mieszkać. Mieszkają z zapracowanym pańciem (moim szefem:cool3:) a pańcia z dziećmi pojechała na wczasy;)
Ja futrom tylko długi popołudniowy spacer zapewniam, rano i wieczorem na siq wyjdzie z nimi pan. Zapewne o 6 go spotkam - grunt to przed pracą spacerować z własnym szefem

Posted

AnkaG napisał(a):

Weszka trzeba było wózek przyczepić i trojkę zrobić. Po co masz chodzić?

To by był dopiero widok :-o:evil_lol:

eria napisał(a):
no bardzo mi się poszczęściło że akurat jak szukałam pracy , mąż znajomej szukał pracownika do biura swojej firmy :lol:

No i super! Po tamtej poprzedniej robocie to chyba teraz lepiej ;) Psiarz psiarza przeważnie zrozumie ;)

Bursztynka13 napisał(a):
Jakie śliczne olbrzymki:loveu:

Olbrzymki dziękują za komplement :cool1:

Posted

Byłam dzisiaj wieczorkiem na długim spacerze po łąkach (jak każdego dnia) ale dzisiaj poza Dirki była też Sympa. I po raz kolejny miałam przemyślenia jaka Dirki jest różna od Sympy i od Buni i od Forsy
[*]. To takie indywiduum i najbardziej widać właśnie jak idziemy co najmniej w 2 psy. Sympa i Bunia trzymają się parę metrów ode mnie, reagują w pół słowa czy gestu (Bunia raczej gestu bo słuch nie ten :roll:), uwielbiają aportować itd. A Dirki idzie przy okazji, ma swoje sprawy, swoje zapachy, zajęcia, czasem jest blisko, a czasem znika na dobrych parę minut i wraca z nie wiadomo kąd :roll: Usiadłam dzisiaj na łące, Sympa położyła się obok, a Dirki na drugim końcu łąki i choć mnie obserwuje to jednak jest to wielka różnica. Dziwny ma charakter i choć kocham tą jej niezależność :loveu: to jak stoi parę metrów ode mnie i głuchnie to bym wtedy zabiła :mad: Nic mnie tak nie denerwuje jak ja wołam, a ona albo stoi i nic albo kłusikiem w przeciwną stronę i jak sprawdzi coś tam to dopiero przylezie :roll:

Posted

Dogo dzisiaj działa więc witajcie w bury poniedziałek. Oj fatalnie się wstawało :shake: zwłaszcza po kiepskiej nocy - nie dość że krążyła burza to jeszcze Bunia mnie obudziła w środku nocy bo się zesikała i musiałam sprzątać :shake:
W ogóle weekend Buniowy kiepski - coraz gorzej z sikaniem w domu, zasikała mi sypialnię a tam jest taka gruba wykładzina i masakra żeby to wyprać :shake: Zamówiłam dla niej psie pieluchy i będzie musiała w nich chodzić bo inaczej już się nie da. Poza tym dostała cieczkę - jakąś taką dziwną starczą - jeszcze tylko tego potrzeba :roll: Że też ja jej nie wyciachałam :roll: No i łapa dalej marna :-( Wystarczy no nie?

Posted

U nas jak to ze staruszką - raz lepiej raz gorzej i pewne uciązliwości :(
Angels póki co to nie ma żadnego problemu bo wiadomo że wilczaka nie będzie - to marzenie długoterminowe ;)

Posted

Weszko może lepiej na razie zlikwidować wykładzinę?

Jedyne co mogę to cię medialnie przytulić ...

U mnie Keysi ma charakterek podobny do Dirki. :diabloti:

Posted

skąd ja znam takie stanie i gapienie się jak na debila :lol: Luna tak robi zwłaszcza jak ja się kieruję w stronę domu, a ona nie ma jeszcze ochoty wracać - wtedy stanie, popatrzy z wielkimi znakami zapytania w oczach czy aby na pewno chcę iść do domu a jak ja mówię, że tak, na pewno to ona się odwraca i truchta tam gdzie sobie zaplanowała, a dopiero potem wraca :lol: czasem to wkurza jak nie mam czasu ale najczęściej mam z tego ubaw ;)

trzymam :kciuki: za Bunieczkę!