eria Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Wszystkiego naj naj naj dla solenizantki :multi::multi::multi::multi::loveu: Quote
Doginka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla SOLENIZANTEK:loveu: Quote
Toska Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 :lol: no to najlepsze życzenia dla Was dziewczynki :Rose::tort: Wasze zdrówko :beerchug: Quote
Ka-Vanga Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Aaaaaa WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE dla Dirulki :multi::multi::multi:, a szczegolnie od Bangitki, ktora tez dzis ma urodzinki :cool3: dla Ciebie tez oczywiscie WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!!! no i trzymam mocno kciukaski za baBunie (slicznie wyglada w szeleczkach :multi: :loveu:) Quote
anetta Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 :multi: Dziewczyny, wszystkiego co najlepsze :loveu::BIG::drink1: Quote
malawaszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ooo i tu urodzinki!!! 100 lat Dirki!!!!! :laola: Quote
weszka Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Baaardzo wszystkim cioteczkom dziękujemy za życzenia :p:loveu: Quote
weszka Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 A to Dirulec przy pożeraniu prezentu - wędzonego ucha :) tu łypie czy Bunia przypadkiem nie jest za blisko ;) Quote
weszka Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Bunia też się załapała na małe uszko :) Quote
AnkaG Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dużo zdrówka i samych szczęśliwych dni dziewczynki. :lol: Quote
weszka Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 AnkaG napisał(a):Dużo zdrówka i samych szczęśliwych dni dziewczynki. :lol: Ślicznie dziękujemy :) Quote
Od-Nowa Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 jak najwięcej takich urodzin (i imienin :razz: ) :buzi: wszystkiego naj naj naj :loveu: Quote
madziamn Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Arial Black]Snów sadem pachnących, myśli lekkich jak motyle, i uśmiechu w głębi duszy na przekór pokręconemu światu Z okazji imienin WESZKO życze:BIG::cunao::BIG:[/FONT] [FONT=Arial Black]STO LAT I ZDRÓWKA ORAZ WIELU PSICH UCIECH DLA DIRKI Z OKAZJI URODZINEK:new-bday:[/FONT] Quote
weszka Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Od-Nowa']jak najwięcej takich urodzin (i imienin :razz: ) :buzi: wszystkiego naj naj naj :loveu: Baaardzo dziękujemy :loveu: [quote name='madziamn'][FONT=Arial Black]Snów sadem pachnących,[/FONT] [FONT=Arial Black]myśli lekkich jak motyle,[/FONT] [FONT=Arial Black]i uśmiechu w głębi duszy[/FONT] [FONT=Arial Black]na przekór pokręconemu światu Z okazji imienin WESZKO życze:BIG::cunao::BIG:[/FONT] [FONT=Arial Black]STO LAT I ZDRÓWKA ORAZ WIELU PSICH UCIECH DLA DIRKI Z OKAZJI URODZINEK:new-bday:[/FONT] Śliczne życzenia :loveu: Jestem wzruszona... bardzo dziękuję! Jest mi tym milej że moja rodzina zapomniała o naszym dzisiejszym podwójnym święcie :placz::shake: i to jedyne życzenia jakie dzisiaj dostałyśmy :roll: Hmmm... pewnie są zakręceni bo jutro wszyscy jadą na wakacje, a ja dostaję na przechowanie Sympę. Quote
AnkaG Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Jutro ci pewnie złożą życznia. :lol: A jak Bunia z łapką? Quote
weszka Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 E tam jutro to będzie futro... trudno. baBuniowa łapka jakby lepiej, staruszka zjada już mniejszą dawkę leku i widać że mniej boli ale całkiem ok jeszcze nie jest. Quote
AnkaG Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Idę zrobić sobie drinka. Muszę odreagować wczorajsze stresy.:cool3: Wypiję za wasze zdrówko. :lol: Moja Esta ma 12,5 roku a ludzie myślą, że to jeszcze młody pies. ;) Quote
weszka Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Słusznie, ja też sobie strzeliłam kielonka :cool1: Bunia też nie sprawia wrażenia babci, tylko dla tych którzy ją znają i pamiętają z dawnych czasów. Ale generalnie sznaucery ładnie się starzeją. Twoje zdrówko ciotka:drink1:a ja już zmierzam do spania. Quote
malawaszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 weszka napisał(a): Jest mi tym milej że moja rodzina zapomniała o naszym dzisiejszym podwójnym święcie :placz::shake: i to jedyne życzenia jakie dzisiaj dostałyśmy :roll: Weszko - czy Ty też dzisiaj masz urodzinki????? :cool3: Quote
madziamn Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Jeszcze raz najlepsze życzonka dla Was dziewczynki. Jeszcze zapomniałam dodac że Dirki ślicznie wygląda na czerwonym. Buziolki i głaskanka dla BaBuni, Dirki i Sympy(jak się jutro zjawi):eviltong:. Quote
weszka Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Sympa się zjawiła :) więc jest nas duuużo ;) Widzę że nasza galeria przeniesiona na sznaucery :cool3: i chyba jakoś mi postów przybyło :crazyeye: Quote
eria Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 dobrze że ja mam dwa futra to mnie nie przeniosą :roll::roll: bo nikt by tam nie zajrzał do nas:roll: Quote
weszka Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Hmmm... w sumie może fajnie być w sznaucerzym towarzystwie ale rzeczywiście mniej osób może znaleźć... Quote
malawaszka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 dodali Ci postów razem z abonamentem :evil_lol: Quote
Recommended Posts