weszka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='Matusz']gratulacje !!! przyjęto :p [quote name='Od-Nowa']no rzeczywiście każda z nich inna. Dirki na prawdę najładniejsza, chociaż Rosjanka bardzo dostojna to jednak parówa niepodkasana :cool3: nos do góry i szykować się na następne ;) Tak, trzy rózne typy. Mnie ta Rosjanka całkiem nie leży :shake: Ta druga - Constans - anatomicznie bardzo ładna ale szata i kolor marne. Nie ma ideałów :cool3: [quote name='gassira']a to wredne psisko...pozazdrościła jej wyglądu,przestraszyła się,że przegra i ach szkoda gadać:roll: No właśnie, nie fair zagrała :mad: Jeszcze parę fotek z przygotowań Quote
anetta Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Gratuluje! :) Ta ze Słowacji jakie ma włosy na łapach. Quote
Matusz Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 tylko ta ze Słowacji ma kopiowany ogon... ja wolę jednak "normalne" ogony:p Quote
weszka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Matusz napisał(a):tylko ta ze Słowacji ma kopiowany ogon... ja wolę jednak "normalne" ogony:p Ja chyba już też wolę wersję uszasto-ogoniastą naturalną :) Przyzwyczaiłam się i mają swój urok :loveu: Chociaż taki czarny cały kopiowany olbrzymek jest piękny :cool3: Quote
Od-Nowa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 http://images30.fotosik.pl/203/62d4e39a57f02791.jpg a ta fota na prawdę bardzo bardzo bardzo udana :loveu: Quote
ariss Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 weszka napisał(a):Ja chyba już też wolę wersję uszasto-ogoniastą naturalną :) Przyzwyczaiłam się i mają swój urok :loveu: Chociaż taki czarny cały kopiowany olbrzymek jest piękny :cool3: ja się przyznam bez bicia...że Olbrzymy czarne podobają mi się najbardziej kopiowane w całości...naturalny image im jakoś nie pasuje:shake: i marzy mi się taki wielki kopiowany czarnuch...i to marzenie się nie spełni,bo kiedyś będzie wielki naturalny czarnuch:evil_lol::roll: Quote
weszka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='Od-Nowa']http://images30.fotosik.pl/203/62d4e39a57f02791.jpg a ta fota na prawdę bardzo bardzo bardzo udana :loveu: wyczesana dama :p [quote name='gassira']ja się przyznam bez bicia...że Olbrzymy czarne podobają mi się najbardziej kopiowane w całości...naturalny image im jakoś nie pasuje:shake: i marzy mi się taki wielki kopiowany czarnuch...i to marzenie się nie spełni,bo kiedyś będzie wielki naturalny czarnuch:evil_lol::roll: Eeee nie fajnie wyglądają naturalne choć mają zupełnie inny wyraz. Najważniejsze to spełnić marzenie - będzie naturalny, piękny i kochany! Będzie piękny zestaw z Gass :) Quote
ariss Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 weszka napisał(a): Eeee nie fajnie wyglądają naturalne choć mają zupełnie inny wyraz. Najważniejsze to spełnić marzenie - będzie naturalny, piękny i kochany! Będzie piękny zestaw z Gass :) Gass wtedy raczej już nie będzie:shake:....z Gass będzie się prezentowała 2 średnia czarnuszka:loveu:...a Olbrzymek będzie za jakieś 20 lat:roll:No chyba że wygram kupe kasy,kupie dom...no to będą wszystkie już teraz:evil_lol::diabloti: Quote
malawaszka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Weszko gratuluję :loveu: no i powiem obiektywnie że Dirki najładniejsza - ta ze słowacji wygląda jak bouvier a nie jak sznaucer :-o wata na grzbiecie :-o widziałaś fotki swoich dzieciuszków u mnie? :cool3::loveu::lol: Quote
weszka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Bardzo nam miło i też tak uważamy ;) Foty widziałam na ślimaczym wątku - pięęękne - ale zaraz lecę do Ciebie! Quote
eria Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 ale piękne fotki wystatwowe!!! :loveu: Dirkulec i tak wymiata mimo zachowania -ona tak jak moje -typowy pies łąkowy :lol: suka z Rosji -bez komentarza... bo kiedyś będzie wielki naturalny czarnuch:evil_lol::roll: hihihi ano u mnie też :loveu::loveu::loveu: aczkolwiek jak widzę Dirki i oglądam w necie pieprzaste zagraniczne olbrzymy to jakoś tak może też bym chciała kiedyś:evil_lol: ale jak znam życie, jestem skazana na czarne:eviltong: Quote
weszka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Wysłałam foty do hodowczyni i też zachwycona :) Szkoda tylko że właśnie to dziki pies łąkowy no ale co począć... może jeszcze się trochę ucywilizuje. Quote
Doginka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dołączam do grona tych, co twierdzą, że Dirki najładniejsza:loveu: Quote
monita Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Gratulacje :razz: Ta Z Rosji miodzio :loveu: A ze Słowacji ma piękny kolor :p Quote
monita Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 gassira napisał(a):Gass wtedy raczej już nie będzie:shake:....z Gass będzie się prezentowała 2 średnia czarnuszka:loveu::diabloti: Też się zastanawiam nad takim zestawem ;) Quote
ariss Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 monita napisał(a):Też się zastanawiam nad takim zestawem ;) nie ma się co zastanawiać:razz::eviltong: Quote
monita Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Jest, jest :p Bo mam na oku inną rasę :diabloti: Ale jeszcze sporo czasu, zanim podejmę decyzję ;) Quote
weszka Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Wpadam na chwilkę bo jedną nogą jestem już w Solinie ;) W południe wybywamy z Dirulcem na majówkę! Do napisania! Wypoczywajcie wszyscy! Quote
ariss Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 weszka napisał(a):Wpadam na chwilkę bo jedną nogą jestem już w Solinie ;) W południe wybywamy z Dirulcem na majówkę! Do napisania! Wypoczywajcie wszyscy! ja już dawno tam nie byłam:shake:a też chce!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Doginka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Wypoczywaj nam Weszko, wypoczywaj i wymęcz dziepsinki;):p Quote
malawaszka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Nooo ja też dawno w Bieszczadach nie byłam :placz: a tak je kocham! Weszko liczę na całą masę fot bieszczadzko-Dirulcowych :loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Matusz napisał(a):tylko ta ze Słowacji ma kopiowany ogon... ja wolę jednak "normalne" ogony:p Ja też wole normalne, ale akurat w jej przypadku patrzyłam tylko na łapy i nie zwróciłam nawet uwagi na ogon :eviltong::eviltong: Quote
weszka Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Bieszczadzkie pozdrowienia :) Jest pięknie choć pogoda nieco kiepska i złośliwa. Ale nie dajemy się. Zaliczone jest wejście na Tarnicę, spacer nad Soliną. Dirki już się taplała i cała zachwycona. Bilans póki co to złapane 2 obleśne kleszcze i moja choroba. Akurat nie miałam kiedy się przeziębić tylko na wyjeździe. Teraz właśnie zabijam czas bo spać się nie da przez zatkany nos, bolące gardło i takie rózne atrakcje. Zdjęć będzie duuużo ale teraz nie zabieram się nawet za wrzucanie bo iPlus przez bieszczadzką dzicz ledwo zipie. Quote
eria Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 my już wróciliśmy z wyjazdu , wypoczęci i szczęśliwi:loveu: tego samego Wam życzymy :multi: Quote
Recommended Posts