Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Może ktoś by mógł pomóc - potrzebny jak najszybszy transport dla mini sznaucerki z Łodzi do mnie do Krakowa.
Chcę ją zabrać na DT. To taka malizna w miejscu gdzie jest ponad 1000 psów :placz: Jest śliczna i wierzę że szybko znajdzie domek ale tam nie ma na to szans :shake:
To właśnie ona:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja witam :) Miło gościć :)
Śnieg to jest fajny jak jest mróz, a nie w taką zmienną pogodę. Zaraz się robi ciapa i syf. W Krakowie póki co bezśnieżnie.

Posted

AMIGA napisał(a):
Kiedy byś chciała po tą maliznę jechać?

Ja właśnie nie dam rady jechać :shake: Poprosiłam cioteczki łódzkie o podwózkę kruszynki i napisałam na transportowym. Im szybciej tym lepiej, póki jestem w domu. Najlepiej ze względów finansowych by było pociągiem - bilet w jedną stronę to ok. 45 zł. Samochodem wychodzi dużo drożej. Do Łodzi jest 260 km x 2. Mam nadzieję że ktoś z Łodzi da radę.

Posted

No a teraz pochwalimy się że w dniu dzisiejszym Dirki dostała dyplom ukończenia przeze mnie kursu Podstawy Pracy Psem w Alteri :multi::multi::multi: Jak zeskanuję to wkleję :)
Super sprawa - na tym nie kończymy. Jak Bóg da a partia pozwoli :cool3: to zapiszemy sie na kurs trenerski Alteri :p
Póki co ćwiczymy same bo Dirki wprost to uwielbia, aż pali się do roboty :lol: aż nawet jedna z instruktorek dziś nie mogła się nadziwić jaką razem mamy z tego frajdę :lol: Mamy jeszcze jedno spotkanie w Brzeźnicy za 2 tyg.
Moje kofffane suczydełko :loveu: Leży mi na nogach mokradełko pospacerowe :loveu: a kawałeczek dalej drugie ciepłe ciałko Buniowe :loveu:

Posted

Uprzejmie dziękujemy za gratulacje :)
Ręcznik jest rzeczywiście fajny - jak się delikwenta zawinie po kąpieli to sierść ładnie na gładko wysycha. No i widok jest śmieszny - jak koń wyścigowy ;)