weszka Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 psów tyle, zaraz będzie seria portretów dzieciaka :) Quote
weszka Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 gassira napisał(a):pogoda brzydka,ale psy szczęśliwe:loveu: I to jeszcze jak :) Dirki wyszlała się z każdym napotkanym psem i teraz leży plackiem. Quote
weszka Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 A oto młody dogomaniak :loveu: czyli mój siostrzeniec. Jest absolutnie przekręcony na punkcie psów wszelakich. Ma dopiero 1.5 roku więc jak tak dalej pójdzie to będzie z niego pociecha. Bartolini vel Kijuś :loveu: Quote
eria Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 fajne fotki towarzystwa! na tej Dirkulec taki ogromniasty:evil_lol:: http://images27.fotosik.pl/198/1180c2cce5e41e89.jpg no a bigli rzeczywiście u Was nie brakuje:evil_lol::roll: Quote
weszka Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 No rzeczywiście wyszedł na prawdziwego olbrzyma ;) ooo eria widzę nowiuśki banerek! Quote
anetta Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Dirki to ma powodzenie :cool3: Niezłe loty. U nas też sporo bajgli. Quote
weszka Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Dzieńdoberek mówi człowiek pracy. Jestem śpiąca, leniwa i najchętniej położyłabym się spać :shake: A tu zapowiada się raczej ciężki poniedziałek buuuu... Kolejny bury, syfiasty dzień. Co z ta wiosną do cholery???!!! Quote
dagusiek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 weszka napisał(a):Dzieńdoberek mówi człowiek pracy. Jestem śpiąca, leniwa i najchętniej położyłabym się spać :shake: A tu zapowiada się raczej ciężki poniedziałek buuuu... Kolejny bury, syfiasty dzień. Co z ta wiosną do cholery???!!! Witam człowieka pracy:evil_lol:;) U nas wiosna w pełni, chociaż jutro już ma padać deszcz:shake: miejmy nadzieje, że i u Was w kocu wiosna zawita! pozdrawiam Quote
monita Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Mmmmm ... jakie ładniutkie te kaloszki :razz: Takie, to mogę mieć ;) Chyba się jednak przeproszę i na jesień sobie sprawię, jakieś ładne :p lub na lato ( jeśli będzie deszczowe ) :p Teraz pogoda się wyklarowała :razz: To jest fajne zdjęcie ;) Wygląda jak gdyby, dopiero co się wytarzała w tej resztce kałuży ;) http://img373.imageshack.us/img373/3167/dsc0224hb2.jpg Quote
weszka Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 A widzisz monita że kaloszki mogą być ładne! Już się nie mogę doczekać aż przyjdą :) Pogoda była wczoraj taka że nawet nie trzeba było tej kałuży bo wszędzie mokro i błoto. Dziś nieco lepiej się popołudniu zrobiło ale za to wiatr urywający głowę. Padam na nos, przed chwilą skończyłam pracę, a jeszcze tysiac spraw nie załatwionych. Mam dość! Quote
eria Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 no i napisałam przed chwilą długiego posta o pracy i kaloszkach i wcieło :mad:wyskoczyło 'database error' :angryy: Quote
weszka Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 eria napisał(a):no i napisałam przed chwilą długiego posta o pracy i kaloszkach i wcieło :mad:wyskoczyło 'database error' :angryy: Miałam to samo na krakowskim wątku. Szlag może trafić :angryy: Quote
Doginka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 A u nas w Wawce dziś było całkiem ładnie:multi::multi::multi: DOBRANOC kobieto pracująca:evil_lol::loveu:;) Quote
monita Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Jak przyjdą, to zdaj relację jak się sprawują :razz: Quote
Doginka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='eria']u nas leje od rana:placz: - U nas słonko świeci od wczoraj i jest cieplutko:multi: Quote
weszka Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Doginko ale wam fajnie. A tu syfozy ciąg dalszy. Od rana jestem nieprzytomna, śpiacy i paskudny ponury dzień. W pracy padł serwer w Holandii i nic nie mogę zrobić. Kiepski wtorek jednym słowem. Quote
ariss Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 weszka napisał(a):Doginko ale wam fajnie. A tu syfozy ciąg dalszy. Od rana jestem nieprzytomna, śpiacy i paskudny ponury dzień. W pracy padł serwer w Holandii i nic nie mogę zrobić. Kiepski wtorek jednym słowem. u nas dziś też brzydko i wieje,ale czy zimno to dopiero się przekonam:roll: ale nieprzytomność wisi nade mną:roll: KIEDY BEDA KALOSZKI:razz: Quote
weszka Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 gassira napisał(a): KIEDY BEDA KALOSZKI:razz: Nie wiem kiedy ale mam nadzieję że szybko :roll: Może dzisiaj? Quote
Doginka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 gassira napisał(a):u nas dziś też brzydko i wieje,ale czy zimno to dopiero się przekonam:roll: ale nieprzytomność wisi nade mną:roll: No co Ty?:crazyeye: - na Grochowie świeci słonko - co prawda troszkę chowa się za chmurki, ale świeci:multi: Quote
ariss Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Doginka napisał(a):No co Ty?:crazyeye: - na Grochowie świeci słonko - co prawda troszkę chowa się za chmurki, ale świeci:multi: eee to jadę:evil_lol:szkoda,że czasu dziś nie mam:shake: Quote
weszka Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Hehe jaka wielka ta stolyca :evil_lol: że nawet każdy ma inną pogodę :evil_lol: Quote
weszka Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Właśnie przyszły kaloszki :multi: Hmmm... na zdjęciu są ładniejsze :roll: Poza tym za duże (ale to wiedziałam choć nie sądziłam że aż tyle za duże) i muszę dokupić jakąś wkładkę do środka żeby je zmniejszyć :cool3: Generalnie są ok ale prawda taka ze nie warte tyle kasy :mad: Quote
Recommended Posts