Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gassira napisał(a):
pogoda brzydka,ale psy szczęśliwe:loveu:

I to jeszcze jak :) Dirki wyszlała się z każdym napotkanym psem i teraz leży plackiem.

Posted

A oto młody dogomaniak :loveu: czyli mój siostrzeniec. Jest absolutnie przekręcony na punkcie psów wszelakich. Ma dopiero 1.5 roku więc jak tak dalej pójdzie to będzie z niego pociecha.

Bartolini vel Kijuś :loveu:

Posted

Dzieńdoberek mówi człowiek pracy. Jestem śpiąca, leniwa i najchętniej położyłabym się spać :shake: A tu zapowiada się raczej ciężki poniedziałek buuuu... Kolejny bury, syfiasty dzień. Co z ta wiosną do cholery???!!!

Posted

weszka napisał(a):
Dzieńdoberek mówi człowiek pracy. Jestem śpiąca, leniwa i najchętniej położyłabym się spać :shake: A tu zapowiada się raczej ciężki poniedziałek buuuu... Kolejny bury, syfiasty dzień. Co z ta wiosną do cholery???!!!

Witam człowieka pracy:evil_lol:;)
U nas wiosna w pełni, chociaż jutro już ma padać deszcz:shake: miejmy nadzieje, że i u Was w kocu wiosna zawita!

pozdrawiam

Posted

A widzisz monita że kaloszki mogą być ładne! Już się nie mogę doczekać aż przyjdą :)

Pogoda była wczoraj taka że nawet nie trzeba było tej kałuży bo wszędzie mokro i błoto. Dziś nieco lepiej się popołudniu zrobiło ale za to wiatr urywający głowę.
Padam na nos, przed chwilą skończyłam pracę, a jeszcze tysiac spraw nie załatwionych. Mam dość!

Posted

eria napisał(a):
no i napisałam przed chwilą długiego posta o pracy i kaloszkach i wcieło :mad:wyskoczyło 'database error' :angryy:

Miałam to samo na krakowskim wątku. Szlag może trafić :angryy:

Posted

Doginko ale wam fajnie. A tu syfozy ciąg dalszy. Od rana jestem nieprzytomna, śpiacy i paskudny ponury dzień. W pracy padł serwer w Holandii i nic nie mogę zrobić. Kiepski wtorek jednym słowem.

Posted

weszka napisał(a):
Doginko ale wam fajnie. A tu syfozy ciąg dalszy. Od rana jestem nieprzytomna, śpiacy i paskudny ponury dzień. W pracy padł serwer w Holandii i nic nie mogę zrobić. Kiepski wtorek jednym słowem.

u nas dziś też brzydko i wieje,ale czy zimno to dopiero się przekonam:roll:
ale nieprzytomność wisi nade mną:roll:

KIEDY BEDA KALOSZKI:razz:

Posted

gassira napisał(a):
u nas dziś też brzydko i wieje,ale czy zimno to dopiero się przekonam:roll:
ale nieprzytomność wisi nade mną:roll:

No co Ty?:crazyeye: - na Grochowie świeci słonko - co prawda troszkę chowa się za chmurki, ale świeci:multi:

Posted

Doginka napisał(a):
No co Ty?:crazyeye: - na Grochowie świeci słonko - co prawda troszkę chowa się za chmurki, ale świeci:multi:

eee to jadę:evil_lol:szkoda,że czasu dziś nie mam:shake:

Posted

Właśnie przyszły kaloszki :multi: Hmmm... na zdjęciu są ładniejsze :roll: Poza tym za duże (ale to wiedziałam choć nie sądziłam że aż tyle za duże) i muszę dokupić jakąś wkładkę do środka żeby je zmniejszyć :cool3: Generalnie są ok ale prawda taka ze nie warte tyle kasy :mad: