weszka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 i typowy sznaucerzy wzrok :diabloti::loveu: Quote
eria Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 :evil_lol:http://images33.fotosik.pl/222/db7680dc58c242c7.jpg to jest super :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='eria']:evil_lol:http://images33.fotosik.pl/222/db7680dc58c242c7.jpg to jest super :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hihi wygląda dość komicznie :evil_lol: Pokraczka :loveu: Wyjęłam ze skrzynki potwierdzenie z Opola. Występ o godz. 13 więc dobrze że nie skoro świt trzeba będzie jechać, a zwykłym wczesnym (jak dla mnie ;)) rankiem. Wypadałoby nieco fryzurę poprawić w okolicach uszno-szyjno-dupeczkowych. Moze dziś, a może jutro się wezmę. Pogoda mnie nastraja rozleniwiająco. Quote
malawaszka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 ohhh jakie słodkie lenistwo :loveu::loveu::loveu: ja też miałam nadzieję, że będzie w weekend ładnie a tu dupa morko i zimno :placz: a my się na wieś wybieramy :shake: Quote
anetta Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Zrobi się Niestety dzisiaj jest syf, leje, szaro, buro, bleeeh cudowna sobota :)))))) No to tak samo jak u mnie...:nonono2: Quote
weszka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Ciągle pada. Równiutko przez calutki dzień :angryy: Zachęcona pogodą i mokrymi butami po spacerze zaczęłam przeglądać allegro i patrzcie jakie cudne kaloszki znalazłam :loveu: Muszę takie mieć :loveu::eviltong: choć rozmiary dziwne, bo jeden troche za mały, a kolejny za duży. No nic najwyżej będą mi kłapać :cool3: Quote
weszka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 eria ja się tak nieśmiało przypominam, że jakby ci się nudziło to no wiesz :roll:... jest już ten weekend co miałaś mieć wolny i jest trochę ostatnich fotek :cool3:... na banerek... :oops: Quote
dagusiek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='weszka'] http://images26.fotosik.pl/198/3b282f43abefa815.jpg To zdjęcie jest fantastyczne, jeszcze ten wzrok:loveu: Reszta zdjęć również bardzo fajna;) pozdrawiam Quote
weszka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='dagusiek']To zdjęcie jest fantastyczne, jeszcze ten wzrok:loveu: Reszta zdjęć również bardzo fajna;) pozdrawiam Witaj dagusiek :) Cieszę się że wpadłaś i że się fotki podobają :) Quote
eria Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='weszka']eria ja się tak nieśmiało przypominam, że jakby ci się nudziło to no wiesz :roll:... jest już ten weekend co miałaś mieć wolny i jest trochę ostatnich fotek :cool3:... na banerek... :oops: kaloszki są boskie!!! ja też sobie koniecznie muszę kupić nowe gumiaki:shake: bo chodzę w dziurawych z workami na skarpetkach:evil_lol: <i tak wyglądam jak wieśniok na spacerze:evil_lol:> Quote
weszka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Jak szybko :crazyeye: I jaki ładny :multi: Dziękuję :loveu: Quote
weszka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Buuuu nie da się edytować podpisu :placz: Coś się schrzaniło :angryy: Quote
weszka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 AnkaG napisał(a):Byliśmy foteczki obejrzeliśmy. :lol: Cieszymy się z wizyty :) Quote
weszka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Na dzisiaj odpinam się od kompa. Spędziłam większość dnia przy nim nadrabiając rózne psio-prywatne sprawy. Miałam inne plany na dzisiejszy dzień m.in. powinnam była trochę popracować ale pogoda wpłynęła na mnie inaczej i ostatecznie sobotę spędziłam jak nalezy - czyli nie zrobiłam NIC :eviltong::evil_lol: I zamierzam ten trend utrzymać aż do końca dzisiejszego dnia :evil_lol: Do jutra! Oby była lepsza pogoda :roll: Quote
anetta Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Świetne kaloszki, a z jamniakami lub corgi nie ma? :lol::lol: Quote
Doginka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 weszka napisał(a):Ten podgląd rzeczywisty to trochę jak dla mnie bajer-buzer. Też oglądałam Sony Alpha ale ostatecznie zwyciężył sentyment i zdrowy rozsądek. Wolę dokupić ze 2 fajne obiektywy niż płacić za podgląd. Jednak ma swój urok focenie z oka :p No właśnie ja tez mam takie wrażenie. Że to kwestia przyzwyczajenia. Kiedyś przecież nikomu się nawet nie śniło że można robić zdjecia inaczej. Miałam Soniaka w ręku i rozmawiałam z facetem - podobno Sony Alfa ma mniejsze szumy od Nikona:crazyeye: Weszka suuuuuper domowo-leniuchowe foteczki:loveu: Quote
weszka Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 anetta napisał(a):Świetne kaloszki, a z jamniakami lub corgi nie ma? :lol::lol: Nie ma :shake: Doginka napisał(a):Miałam Soniaka w ręku i rozmawiałam z facetem - podobno Sony Alfa ma mniejsze szumy od Nikona:crazyeye: Weszka suuuuuper domowo-leniuchowe foteczki:loveu: Może i tak jest, że mniejsze szumy ale na moje potrzeby obawiam się że i tak bym tego nie zauważyła :cool3::diabloti: Cieszę sie ze leniwe fotki się podobają :) Dirulec właśnie został wyszykowany na wystawę - obcięta dupcia, uszka i szyjka :cool1: I chyba przestało padać to może gdzieś da sie nosy wyściubić :roll: PS. Dobry mod mi zmienił podpis hurrra :D Quote
eria Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Weszko kiedyś Cię pytałam jakiego masz coat kinga:oops: i nigdzie se nie zapisałam i zapomniałam... Czy możesz mi podać linka do takiego jaki masz?:oops:na początku maja będę zamawiać ;) Quote
ariss Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 i tu kolejne Nikusiowe foty:razz:a kaloszki przefajne:evil_lol::razz: Quote
weszka Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='eria']Weszko kiedyś Cię pytałam jakiego masz coat kinga:oops: i nigdzie se nie zapisałam i zapomniałam... Czy możesz mi podać linka do takiego jaki masz?:oops:na początku maja będę zamawiać ;) Ja mam jakiegoś Marsa - któregoś z tych Niedzielny spacer nawet jakoś się odbył choć przy mocnym zachmurzeniu. Foty są marne - jednak jestem debil i nie umiem :oops::shake: Psich jest kilka za to seria dziecięca dzisiaj się udała :loveu: Najpierw psy czyli Dirki, Sympa i parkowa ferajna Dirulec i patolec Dirulec i koledzy i samotnie cdn... Quote
weszka Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 to fajne - niezły skok :multi: W parku do którego chodzimy jest zatrzęsienie beagle. Są zawsze i wszędzie w każdym możliwym miejscu. Przeważnie ich właściciele są na drugim końcu parku :diabloti: Quote
Recommended Posts