weszka Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Junka napisał(a):no ładnie a ja tu na fotki czekam :mad: Nooooo jeszcze chwilkę i mam nadzieję że się uda... złośliwość rzeczy martwych wrrrr....!!!!!!!!!! Quote
Junka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Mi tak jak bardzo chciałam zdjecia to photobucket nawalił :angryy: To spokojnie czekamy jakąś medytacje zastosujemy :cool3: Quote
weszka Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Jak nie to nie :diabloti: Wrzuciłam na fotosik i voila :multi: Będą pomieszanie i bezładne ale co tam :evil_lol: No i bez żadnych obróbek :cool3: cdn... Quote
Junka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 hehe ta gałązka to do rozmiarów psa idealna :evil_lol: Moja Juna nosi dwa razy wwiększe od siebie w pysku:roll: Quote
Matusz Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Weszko gratulacje Nikosia ;) świetne zdjęcia :loveu::multi: Quote
weszka Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Matusz']Weszko gratulacje Nikosia ;) świetne zdjęcia :loveu::multi: Dziękuję :oops: ale dobrze wiem, że do świetności im daaaleko. Ale jak na pierwszy raz może być :cool1::eviltong: Quote
malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 :klacz: superrrr :multi::loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 bomba!!! od razu widać że foty z lustra :loveu::multi: Quote
Od-Nowa Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 nie tylko widać,że foty z lustra ale i to,że jednak suczyny zupełnie do siebie nie podobne! jak jeszcze przypiszę imie do cielska to mur beton rozpoznam :evil_lol: Quote
weszka Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 malawaszka napisał(a)::klacz: superrrr :multi::loveu::loveu::loveu: eria napisał(a):bomba!!! od razu widać że foty z lustra :loveu::multi: :multi::multi::multi: cieszę się że podobają się :p Od-Nowa napisał(a):nie tylko widać,że foty z lustra ale i to,że jednak suczyny zupełnie do siebie nie podobne! jak jeszcze przypiszę imie do cielska to mur beton rozpoznam :evil_lol: No pewnie że niepodobne :diabloti: Najlepszy sposób na rozróżnianie - jeśli na horyzoncie widać ogon to Dirki :evil_lol: Quote
weszka Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 teraz będzie hojnie z fotami ;) Od-Nowa na wszystkich jest Dirki :cool3: to nieostre nieco ale fajny ozorek :loveu: to coś co wystaje z pycholca to znaleziony kawałek chleba :mad: baaardzo cenny :mad: Quote
weszka Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Nikogo nie ma ale i tak Wam wkleję jeszcze widoczki i roślinki :eviltong: a tsssscoooo :eviltong: Akurat była niezbyt dobra widoczność ale przy dobrej pięknie od nas widać góry. Dzisiaj tylko majaczy zarys Quote
malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Od-Nowa napisał(a):nie tylko widać,że foty z lustra ale i to,że jednak suczyny zupełnie do siebie nie podobne! jak jeszcze przypiszę imie do cielska to mur beton rozpoznam :evil_lol: :crazyeye: co Ty? nie rozróżniasz???? kompletnie są różne! :loveu: Quote
Doginka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 :crazyeye:Super foteczki - dorzucaj na kalendarz, a ta jest jak dla mnie najfajniejsza:loveu: http://images34.fotosik.pl/220/97ce96f915476b7b.jpg GRATULUJĘ NIKOSIA - teraz to chyba do sznaucera żaden inny aparacik nie pasuje:evil_lol: Ale ja chyba kupię sobie SONY alfa(nie umiem znaleźć tej literki na klawiaturze:oops:)350 - jest już z podglądem rzeczywistym:p Quote
ariss Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ale super foty:multi::multi::multi:nie ma to jak Nikuś:loveu: Quote
anetta Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Jeeeeeeee :multi::multi: To ja poprosze o taką fote jak już będzie ładna pogoda http://images24.fotosik.pl/198/05bd248b423b2008.jpg :)))))))))))))))) Quote
eria Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Doginka']:crazyeye:Super foteczki - dorzucaj na kalendarz, a ta jest jak dla mnie najfajniejsza:loveu: http://images34.fotosik.pl/220/97ce96f915476b7b.jpg GRATULUJĘ NIKOSIA - teraz to chyba do sznaucera żaden inny aparacik nie pasuje:evil_lol: hihi Olek E-510 będzie bardzo pasować :eviltong::loveu:do sznaucera:loveu: <tylko niech już ta działka się sprzeda wrrrrr> Jeśli chodzi o podgląd rzeczywisty-dla mnie to niezbędne:) Quote
Ka-Vanga Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Sie przywitac przylazlam i co widze - NIKUS kupiony - ALE SUPER, GRATKI :multi: :multi: :multi: - no i foty superowe :cool3:. Quote
malawaszka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 eria napisał(a): Jeśli chodzi o podgląd rzeczywisty-dla mnie to niezbędne:) też mi się tak wydawało jak przerzucałam się z kompaktowej cyfrówki na lusterko, ale szybko się nauczyłam i teraz tak dziwnie jak wezmę do ręki kompakcik :evil_lol: Quote
weszka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Doginka'] GRATULUJĘ NIKOSIA - teraz to chyba do sznaucera żaden inny aparacik nie pasuje:evil_lol: Ale ja chyba kupię sobie SONY alfa(nie umiem znaleźć tej literki na klawiaturze:oops:)350 - jest już z podglądem rzeczywistym:p Ten podgląd rzeczywisty to trochę jak dla mnie bajer-buzer. Też oglądałam Sony Alpha ale ostatecznie zwyciężył sentyment i zdrowy rozsądek. Wolę dokupić ze 2 fajne obiektywy niż płacić za podgląd. Jednak ma swój urok focenie z oka :p [quote name='gassira']ale super foty:multi:nie ma to jak Nikuś:loveu: Tak, tak, tak :multi: [quote name='anetta']Jeeeeeeee To ja poprosze o taką fote jak już będzie ładna pogoda http://images24.fotosik.pl/198/05bd248b423b2008.jpg Zrobi się :p Niestety dzisiaj jest syf, leje, szaro, buro, bleeeh cudowna sobota :angryy: [quote name='eria']hihi Olek E-510 będzie bardzo pasować :eviltong::loveu:do sznaucera:loveu: <tylko niech już ta działka się sprzeda wrrrrr> Jeśli chodzi o podgląd rzeczywisty-dla mnie to niezbędne:) Pewnie że będzie :) Co do podglądu patrz wyżej ;) [quote name='Ka-Vanga']Sie przywitac przylazlam i co widze - NIKUS kupiony - ALE SUPER, GRATKI :multi: :multi: :multi: - no i foty superowe :cool3:. Dziękować :) [quote name='Sznaucerka-Balbina']Cudowne fotki:loveu::loveu: Dziękować :) [quote name='Junka']hejka wpadlam sie przywitać :) Miło nam :loveu: [quote name='malawaszka']też mi się tak wydawało jak przerzucałam się z kompaktowej cyfrówki na lusterko, ale szybko się nauczyłam i teraz tak dziwnie jak wezmę do ręki kompakcik :evil_lol: No właśnie ja tez mam takie wrażenie. Że to kwestia przyzwyczajenia. Kiedyś przecież nikomu się nawet nie śniło że można robić zdjecia inaczej. Quote
weszka Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Tradycyjnie na weekend pogoda syfiasta, leje, buro, szaro, zimno. No i nici z focenia cudeńkiem. Ale była krótka sesja zdjeciowa leniuszków :) Najpierw na kanapie. Bunia zieeeew :loveu: Dirulec, zaspany, zagnieciony :loveu: kola w gore oko :diabloti: i sceneria lozkowa Quote
Recommended Posts