weszka Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Eria bardzo nam miło :) Śliczny nowy banerek! Może i ja bym się o nowy wiosenny komplet uśmiechnęła... :oops:? Taki szaro-zielony bym chciała... bo to modne w tym sezonie zestawienie :cool3: Quote
eria Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 weszka napisał(a):Oki :D a może wolisz na maila? może być i na maila, najlepiej w foumowym rozmiarze:lol: albo dziś albo jutro coś wymodze Quote
weszka Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Przejrzałam ostatnie zdjęcia i jakoś nie mam co wysłać. Żadnych fajnych. Chyba poczekam jak coś dorobię. Quote
eria Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 nawet lepiej :) przyszły weekend mam wolny to bede mieć więcej czasu na bamerkowe kombinowanie,a Ty zeby nacykać fot :eviltong: Quote
weszka Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Miałam dzisiaj cykać to się popsuła pogoda :angryy: Ostatnie dwa dni były piękne, ponad 20 stopni to oczywiście na weekend musiało się schrzanić :angryy: Zimno i piździ, wymarzłam na spacerze tak że nawet focenia się odechciało. Poza tym Dirki mnie wkurza bo zrobiła się nieznośna :mad: Łazi gdzieś nie wiadomo gdzie, znika mi z oczu i wraca po 5 minutach. Ostatnio spacery spędzam głównie na czekaniu. Poza tym zaczepia ludzi - potrafi sobie kogoś upatrzeć, podbiec i stoi i się gapi. Jak się ktoś spodoba to na niego skacze, podgryza, goni w kółko. Wariatka, a ludzie w większości się jej boją i wcale się nie dziwię. Jak wołam oczywiście nie słyszy i wraca jak załatwi sprawę :roll: Wszystko mi mówi, że zbliża się cieczka (pewnien lab w parku też tak dziś uznał, zaczął się dobierać i... oberwał zębami :crazyeye: co jej się nie zdarza) a my tu mamy 27.04 wystawę a później wyjazd w Bieszczady :roll: Quote
AnkaG Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Cześć ciociu weszko. Prawie nie bywałam na dogo bo ryłam do egzaminów. Dwa dzisaj zdałam - za tydzień trzeci. U was była piekna pogoda a u nas lało i lało. Quote
weszka Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 AnkaG gratulacje!!!! Rzeczywiście było pięknie ale póki co jest znów zimno 7 st., a wczoraj wieczorem siedziałam w ogródku i miałam T-shirt i skórzaną marynarkę i było tak fajnie :/ U Was tam ostatnio pogoda wariuje. Współczuję. Quote
weszka Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 I mnie naszło na obróbki. Eria ponieważ bardzo podoba mi się fotka z Katowic twojego autorstwa ale niestety w oryginale jest na niej ręka gassiry :evil_lol: to ją nieco przycięłam, a że kolory też kiepskie to zrobiłam cz-b. Dałam ją sobie w avek i na stronę :loveu: Czyż nie jest słodka :loveu::p ??? Quote
eria Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 mnie tez ta fotka strasznie sie podoba:loveu: ale nie wiem czy Ewa bedzie zachwycona brakiem reki :diabloti: Quote
weszka Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='eria']mnie tez ta fotka strasznie sie podoba:loveu: ale nie wiem czy Ewa bedzie zachwycona brakiem reki :diabloti: He he niestety ręka akurat tutaj psuła kompozycję :eviltong::evil_lol: [quote name='Matusz']jest :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Tak tak tak :B-fly::iloveyou: Quote
weszka Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Idziemy na spacerek w ładne miejsce to może będą jakieś nowe fotki wieczorem. Pogoda taka dziwna ale trochę słońca i jasności jest :) Quote
malawaszka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 :loveu::loveu::loveu:śliczna ta fotka!!! Quote
weszka Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 AnkaG ostatnio pałam raczej mało sympatycznymi uczuciami do Dirki bo jej wali w dekielek i jest nieznośna :diabloti: Dzisiaj na spacerze łaziła gdzie chciała, robiła co chciała i z trudem dała się namówić na powrót :mad: Póki co zwalam to na karb buzujących hormonów :roll: ale nie wiem czy to akurat o to chodzi. W każdym razie jest trochę fotek. gonitwy za patolcami - Sympa i Dirki Sympa no rzuć!!! cdn... Quote
weszka Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Bartek z ukochaną Didi jak na nią woła :) i tyle :) Quote
eria Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 http://img139.imageshack.us/img139/4994/p4130653tq8.jpg rewelka!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='eria']http://img139.imageshack.us/img139/4994/p4130653tq8.jpg rewelka!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Cudem zrobione bo przecież nie da się ani sekundy usiedzieć. Ułamek sekundy i już ich nie było ;) Quote
ariss Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 No wiesz co:angryy:moją rękę beszczelnie wyciąć:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tak efektowne było to zdjęcie:eviltong: hahahhah....super jest:loveu: Quote
weszka Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Sprawdziłam stawkę na Opole i szykuje nam się ostra konkurencja - 2 zagraniczne championki. Będzie walka! Nie poddamy się tak łatwo ;) Quote
ariss Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 weszka napisał(a):Sprawdziłam stawkę na Opole i szykuje nam się ostra konkurencja - 2 zagraniczne championki. Będzie walka! Nie poddamy się tak łatwo ;) Trzymamy kciuki z całych sił:lol:dacie rade!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts