Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted (edited)

Miło mi że jesienne suki się podobają :)
Mam kilka dzisiejszych ale już w innej aranżacji ;)

kroczymy

Vesper laskowa

moje słodkie uśmiechnięte :loveu:

idziemy w dól, w prawo czy w lewo?

łąkowa radocha

Edited by weszka
  • Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']łoohoooo co to za giga fota?? :lol:[/QUOTE]

Dobre pytanie ;) Nie wiem dlaczego jedna fota się nie zmniejszyła ale już jest poprawione.

Posted

Jesienna piękna pogoda nas rozpieszcza to suczydła zadowolone. Wprawdzie dzisiaj był pierwszy jesienny poranek z deszczem i ciemnością ale jeszcze nie ma smęcić z tego powodu ;) Później zrobiło się ładnie i ciepło więc znów kilka fotek popołudniowych mam dla was. Vesper lansowała się w nowej awangardowej obróżce co jej ciocia Tania zrobiła :)

I co ładnie mi w różowym?

dziewczęta :) jedna zachwycona, druga z lekka obrażona bo udaremniłam jej pościg w krzaki i kazałam siedzieć ;)

Posted

[quote name='wilczy zew']jak można nie pozwolić pieskowi pogonić w krzaki :evil_lol:[/QUOTE]

normalnie :lol:

Fajn y spacer ;)

Ja nie mam możliwości :( jak lezałam chora to piekna pogoda, slonce cieplo.... a teraz leje cał y czas:(

Posted

Czasem się nie uda nie pozwolić :diabloti: choć w sumie może powinnam napisać w przypadku Dirki, że czasem się uda :razz:
Oj to kiepsko Sandra u Ciebie, bo tu cały czas piękna pogoda.

Więc nadal jesienne klimaty na fotach - z wczoraj z innym okolicznym bluszczem :)

suczy słupek na pieńku

Posted

Dzisiaj pięknej jesieni ciąg dalszy. Wprawdzie mnie od wczoraj coś jesiennie zaczęło zbierać na chorobę ale jakoś się popołudniem wyzbierałam i mam nadzieję że tak już zostanie.
Dla takiej roześmianej paszczy warto było się wybrać na popołudniowy spacer mimo nienajlepszego samopoczucia :)

Dirul :loveu:

Posted

Ja się zebrałam ale trochę pochorowała się Vesperka. Złapała jakąś infekcję jelitową, srakulec był na całego, 2 dni u wetów ale sytuacja już opanowana. Mamy jeszcze antybiotyk na resztę kuracji i oby już było dobrze. Nieszczęście tylko w oczach bo głodówka, a tu inni jedzą. Ale już teraz dałam jej odrobinę ryżu z karmą.

Posted

Chyba taki czas lekkiego osłabienia, bo zmiana pogody, bo jesień pełną gębą itd., ale zaraz pieski się przyzwyczają i wszystko wróci do normy;-)

Na klubie będziecie?:hmmmm: