weszka Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 (edited) Miło mi że jesienne suki się podobają :) Mam kilka dzisiejszych ale już w innej aranżacji ;) kroczymy Vesper laskowa moje słodkie uśmiechnięte :loveu: idziemy w dól, w prawo czy w lewo? łąkowa radocha Edited October 1, 2012 by weszka Quote
Saththa Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='malawaszka']łoohoooo co to za giga fota?? :lol:[/QUOTE] Anooooo szaleja ;) I Fajnie kroczą;) Quote
weszka Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='malawaszka']łoohoooo co to za giga fota?? :lol:[/QUOTE] Dobre pytanie ;) Nie wiem dlaczego jedna fota się nie zmniejszyła ale już jest poprawione. Quote
weszka Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='eria']uśmiech Vesper rozbraja :)[/QUOTE] Wieczna optymistka :):loveu: Quote
Margi Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Vesper ma tą figlarną minkę nie do podrobienia.:loveu: Quote
Doginka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Oooo, sznaucer mini z wieeeeeeeelką głowa:roflt: http://img819.imageshack.us/img819/6711/20121001570.jpg Quote
Tekla64 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 twoje pieprzaki sie piknie komponuja wte jesienne barwy rzeczywista tyz tu mlodosc zawitala hihihi Quote
weszka Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Jesienna piękna pogoda nas rozpieszcza to suczydła zadowolone. Wprawdzie dzisiaj był pierwszy jesienny poranek z deszczem i ciemnością ale jeszcze nie ma smęcić z tego powodu ;) Później zrobiło się ładnie i ciepło więc znów kilka fotek popołudniowych mam dla was. Vesper lansowała się w nowej awangardowej obróżce co jej ciocia Tania zrobiła :) I co ładnie mi w różowym? dziewczęta :) jedna zachwycona, druga z lekka obrażona bo udaremniłam jej pościg w krzaki i kazałam siedzieć ;) Quote
wilczy zew Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 jak można nie pozwolić pieskowi pogonić w krzaki :evil_lol: Quote
Saththa Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='wilczy zew']jak można nie pozwolić pieskowi pogonić w krzaki :evil_lol:[/QUOTE] normalnie :lol: Fajn y spacer ;) Ja nie mam możliwości :( jak lezałam chora to piekna pogoda, slonce cieplo.... a teraz leje cał y czas:( Quote
weszka Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Czasem się nie uda nie pozwolić :diabloti: choć w sumie może powinnam napisać w przypadku Dirki, że czasem się uda :razz: Oj to kiepsko Sandra u Ciebie, bo tu cały czas piękna pogoda. Więc nadal jesienne klimaty na fotach - z wczoraj z innym okolicznym bluszczem :) suczy słupek na pieńku Quote
Tekla64 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 a czemu wy macie jeszcze taka piekna pogode a my nie?! slupek na pienku cudny Quote
Margi Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 A u nas po wczorajszej wichurze było całkiem przyzwoicie. Śliczne te suczynki na tle tego bluszcza.:loveu: Quote
#Etna# Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 http://img402.imageshack.us/img402/2564/20121003581.jpg to jest po prostu genialne a komentarz jeszcze to podkreśla hehehe No i dupki w trawie pięknie sobie kroczą:cool3: zdecydowanie w jesieni im do twarzy;) Quote
weszka Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Dzisiaj pięknej jesieni ciąg dalszy. Wprawdzie mnie od wczoraj coś jesiennie zaczęło zbierać na chorobę ale jakoś się popołudniem wyzbierałam i mam nadzieję że tak już zostanie. Dla takiej roześmianej paszczy warto było się wybrać na popołudniowy spacer mimo nienajlepszego samopoczucia :) Dirul :loveu: Quote
weszka Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 W dodatku nawet czysty nochal ;) czego nie można było powiedzieć o nochalu Vesperki ;) Quote
weszka Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Ja się zebrałam ale trochę pochorowała się Vesperka. Złapała jakąś infekcję jelitową, srakulec był na całego, 2 dni u wetów ale sytuacja już opanowana. Mamy jeszcze antybiotyk na resztę kuracji i oby już było dobrze. Nieszczęście tylko w oczach bo głodówka, a tu inni jedzą. Ale już teraz dałam jej odrobinę ryżu z karmą. Quote
Doginka Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Chyba taki czas lekkiego osłabienia, bo zmiana pogody, bo jesień pełną gębą itd., ale zaraz pieski się przyzwyczają i wszystko wróci do normy;-) Na klubie będziecie?:hmmmm: Quote
Recommended Posts