Tekla64 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 NO PODBIJACIE SWIAT NA CALEGO !!!! i tak ma byc serdeczne gratulacje!!!! napracowlas sie ale bylo warto Quote
weszka Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Oby tak dalej :) W "Moim Psie" ukazał się artykuł o polskich psach na Światowej Wystawie i jest też o nas :) - http://img690.imageshack.us/img690/2465/artykulmp.jpg I jeszcze muszę się pochwalić cudnym rysunkiem Dirki :loveu: Będzie w sznaucerowym kalendarzu na 2013 r. Rys. Martina Kapralkova :loveu: Quote
eria Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Gratuluję artykułu ! :) A grafika jest przepiękna !!! Quote
Margi Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Grafika cudna. Artykuł przeczytałam,zdjęcie obejrzałam ;) Gratulacje. Quote
kopra Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 artykuł przeczytany i kolejny raz gratuluję! a grafika prześliczna..pozwoliłam sobie ustawić jako tapetę :D Quote
zerduszko Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Super wygląda http://imageshack.us/photo/my-images/827/89206873.jpg/ Jak prawdziwy sznuacer :) Quote
weszka Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Dzię-ku-je-my za dobre słowa :p A my weekendowo miałyśmy warsztaty węchowe. W piątek teoria dla mnie, dziś była praktyka w lesie już z psami. Zupełna nowość dla mnie i dla suczydeł. Jak na pierwszy raz było nieźle, nie bardzo z początku wiedziały o co chodzi, Vesper czekała na komendy, wpatrywała się co ma robić ale co miały znaleźć znalazły - czyli Dirki żarcie, a Vesper ukochaną piłkę. Na koniec Vesper szukała mnie schowanej w lesie i tu poszło jej rewelacyjnie :multi: No jakby mój pies-cyc mnie nie wytropił :loveu: Za tydzień część druga. Kilka fotek weekendowych z domu i z dzisiejszej wycieczki do lasu :) Dirki gotowa na ślad w oczekiwaniu na tropienie krótki spacer po leśnych ścieżkach domowe przytulasy kocia słodycz Quote
wilczy zew Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 ciekawe zajęcia miały psice wujek Totek się załapał na fotki :multi: Quote
strasznika Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 http://img444.imageshack.us/img444/7577/20120623337.jpg Sucz padnięta po tropieniu, a Totek łączy się z nią w bólu hi hi hi ;) Fajne takie warsztaty węchowe, ja takie mojemu w domu organizuję :D Quote
eria Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Ooo fajne nowe zajęcie mają dziewczyny :lol:. Czekam na dalsze relacje z następnego weekendu. Swoją drogą ciekawe czy takie fajne warsztaty się organizują też gdzieś w mojej okolicy... Muszę poszperać ;) Quote
anetta Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Gratuluję zwycięstw :klacz: Rysuneczek piękny :loveu: wooow Co jak co ale szare na różowym wygląda bosko :loveu::loveu::loveu: Quote
jambi Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 czyli że zaczęłyście przygode z pracą na śladzie? super! moje psisko nigdy się w tym nie sprawdzało, on wolał bardziej "męskie" zajęcia :lol: Quote
Saththa Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 [quote name='jambi']czyli że zaczęłyście przygode z pracą na śladzie? super! moje psisko nigdy się w tym nie sprawdzało, on wolał bardziej "męskie" zajęcia :lol: Awanturnik jeden :) Quote
#Etna# Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Wyników wystawowych juz gratulowałam ale co tam raz jeszcze gratulacje :) MP własnie czytam i również tego medialnego sukcesu gratuluję. Wspaniałe zajęcie ta prac węchowa. Muszę moją sucz tak po domowemu czymś takim zająć. Czekam na dalsze relacje z takich zajęć pieprzaczek. http://img803.imageshack.us/img803/1148/20120623340.jpg dosłownie sama kocia słodycz :loveu: Quote
zerduszko Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Węchowanie jest super, ale ja nigdy nie umiałam złapać bakcyla. Pisz nam tu jak najwięcej, chętnie poczytam :) Quote
Doginka Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Coś z fotami posucha:mad: Ale ten Twój Totek ma piękny kolorek włosa:loveu: Quote
Tekla64 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 no niuchanie meczy nie tylko wlasciciela cale szczescie ale zabawa przednia zwlaszcza jak juz na deczko wieksze odleglosci , obserwacja ps na sladzie to cos pieknego jak mu ogon pracuje jak naprezony caly ino coby se nie wypracowaly tropienia lesnej zwierzyny bo wtedy to juz nie jest takie fajne. ale zawsze jest to pomysl na zmachanie psow Quote
jambi Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 ale nie każdy pies jednak się w tym odnajduje (czytaj - się do tego nadaje ;) ) , no i co by nie mówić - nie każdy właściciel ;) Quote
weszka Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Zaniedbałam się ostatnio z galerią :oops: ale coś nie było napędu. Wracając do warsztatów to w sobotę miałyśmy drugi wypad do lasu. Tym razem z samego rana żeby zdążyć przed upałem. Ślad był robiony z tuńczyka ;) Vesper nie wykazała zainteresowania, tzn widać że czuła ale miała to w dupie jak okresliły panie instruktorki ;) Z nią jest problem taki że jest kompletnie ode mnie uzależniona, patrzy i oczekuje komend, wsparcia, nie kombinuje. Ślad złapała ostatni metr może ale miała minę "no wiedziałam że to tu jest ale co z tego? nie mogłaś mi od razu powiedzieć że mam szukać piłki" :evil_lol: Z Dirki jest inna bajka bo ona jest samodzielna no i uwielbia węszyć. Śladem szła praktycznie od samochodu, a nie tylko od zaznaczonego miejsca, w połowie miała chwilkę zawahania ale później poszła takim tempem że musiałam puścić linkę żeby sie o drzewa nie zabić próbując za nią nadążyć :lol: Warsztaty były wstępem bo w sierpniu jedziemy na psi obóz z tropieniem więc się może jeszcze suczydła rozkręcą. A teraz mam pod opieką jeszcze Furlę bo jej ludziska na wakacjach. Jest wesoło z tą czarną małpą, oj ta to ma sieczkę w głowie :diabloti: Może w weekend nadrobię jakimiś fotkami. Póki co tylko przemykam w upale, na dłuższe spacery tylko wieczorem i to późnym. Quote
malawaszka Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='weszka']później poszła takim tempem że musiałam puścić linkę żeby sie o drzewa nie zabić próbując za nią nadążyć :lol:[/QUOTE] hahahah dobre :lol: ale fajnie że na taki obóz jedziesz z suczydłami!!!! dokąd jedziecie? Quote
weszka Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Nooo taki z Dirulca tropiciel :) Na obóz jedziemy tam gdzie już byłyśmy 2 razy - do Józefowa na Suwalszczyznę, tylko teraz na drugi turnus z tropienia, a nie na ten pierwszy posłuszeństwo-agility-frisbee co już byłyśmy. No i w tym roku jedzie z nami Olo z pańcią :) Quote
weszka Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Spacerowo [video=youtube;DaZKVVHewYU]http://www.youtube.com/watch?v=DaZKVVHewYU&list=UU7dVopNVA_2M66XtZqQ_Ilw& index=2&feature=plcp[/video] Quote
Recommended Posts