Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

hahaha ja nie mogę oglądać takich rzeczy - prawie się popłakałam - co najmniej jakby to moje dziecko tam wygrało :errrr: ale kurcze podziwialiśmy ich od dnia narodzin i jakoś tak - emocje się udzielają :loveu: pięknie!

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ze mną dokładnie tak samo, żałuję tylko, że nie odwiedziliśmy pieprzaków, bo mając informację, że będzie walczył o BOB, może namówiłabym tz do pozostania (rwał się do domu okropnie). Na żywo to dopiero musiało być przeżycie, a tak tylko na filmie mogłam się wzruszać, ale i tak radość i emocje wielkie, nawet z oglądania na filmie.

Posted

Cieszę się, że i Wam nasze występy dostarczyły emocji :) Prawie rok temu odliczaliśmy dni do narodzin Alesków, a tu proszę ostatni narodzony Alesek podbija świat :loveu: To było coś niesamowitego, przerosło moje najśmielsze oczekiwania.
A w najbliższy weekend na ringach w Varazdin (Chorwacja) będzie walczyć Różyczka. Jest tam podwójna wystawa - klubowa+międzynarodowa.

Posted

super psie dzieciaki udało się wychodować i wyprawic do fajnych domków, Aleski podbijają świat, no ale skoro rodzice tacy międzynarodowi to nie mogło byc inaczej ;)

Posted (edited)

Nie mam jeszcze wieści od Różydła ;)
Ale doszło na facebooku kilka fajnych Marzycielowych zdjęć więc wstawiam :)

fot. Ladislav Mackovych

Edited by weszka
Posted (edited)

malawaszka napisał(a):
piękny jest!!!! kurcze po tym jak był u mnie Falko to z większym sentymentem patrzę na pieprzaki :loveu:

Bo one wszystkie są przekochane :loveu: A niektórzy mają jakieś dziwne uprzedzenia, że to gorszy sort sznaucera :shake: Może to i lepiej dla rasy, wybierają ją prawdziwi miłośnicy, a popularność rzadko dobrze robi.

zerduszko napisał(a):
Cudo, cukiereczek :) Piękna robota :D

Dzięk :p

wilczy zew napisał(a):
pikny :loveu:

ten obok podoba mi się z umaszczenia

Podobać ci się może ale to akurat nie jest najlepsze umaszczenie ;) Młody jest to może jeszcze się trochę wybarwi jednak to nie jest to co być powinno.

Są wieści z Chorwacji! Różyczka wczoraj Klub Junior Champion :multi: a dzisiaj tylko doskonała bez niczego (może bo miała dzień latających uszu :evil_lol: )Ale co tam dobrze jest :lol:

Edited by weszka
Posted

eria napisał(a):
a ja pokazałam mamie foty Marzyciela i mi teraz wypomina,że miałam brać pieprzaka :evil_lol:

hehhe ja też mamie pokazywałam, a ona wielka miłośniczka sznaucerów zakochała się w nim od pierwszego ujrzenia :D namawia mnie na pieprzaka w przyszłości zamiast czarnego :) a ja jakoś tak marzę o czarno srebrnym :D
Obie z mamą uznałyśmy, że Marzyciel jest najzgrabniejszy ze wszystkich psiaków jakie tu nam pokazałaś Weszko i ma prześliczną mordkę :)

Posted

Dziękuję wszystkim za gratulacje dla Różyczki :)
Coś tam dzisiaj sędzia nawymyślał i są dość wkurzeni :mad: Chyba był (czy była bo nie wiem nawet kto sędziował, muszę sprawdzić) z tych co nie lubią pieprzaków bo powiedział że jest "atypowa" :-o Bardzo ciekawe...

eria napisał(a):
a ja pokazałam mamie foty Marzyciela i mi teraz wypomina,że miałam brać pieprzaka :evil_lol:

Hahaha mamy tak mają ;) Jak ja mojej zadzwoniłam z sukcesami Marzyciela to się dowiedziałam: "A mówiłam żeby go nie sprzedawać :diabloti:"

Posted

Gratuluję wszystkich sukcesów dzieciaków!
Dobrze Olga, że macie Marzyciela blisko, jest prawie jak Twój, więc niech mama będzie spokojna ;) A poznał Cię jak go brałaś na Światówkę?

Posted

[quote name='strasznika']Gratuluję wszystkich sukcesów dzieciaków!
Dobrze Olga, że macie Marzyciela blisko, jest prawie jak Twój, więc niech mama będzie spokojna ;) A poznał Cię jak go brałaś na Światówkę?

Dzięki Elu :) Marzyciel jest w najlepszym miejscu bo ma cudnych ludzi i jest blisko, a nie w jakimś Meksyku czy innej Skandynawii ;)
Marzyciel to mnie nie zdążył zapomnieć bo widzieliśmy się kilka razy od kiedy mnie opuścił. Poznaje, cieszy się głównie z Dirki i Vesper ale do mnie też ma jakąś słabość. Ale ma już swojego ukochanego pana i pańcię i widać że jest bardzo za nimi :loveu:

[quote name='Doginka']Gratki dla Różyczki:loveu::klacz:

Dziękuję :)

Mam kilka fotek z wystawy dzięki polskiej ekipie, która także tam zawitała.

to konkurentka, która wygrała rasę na klubówce

Posted

malawaszka napisał(a):
ta konkurentka to jakby tak jakoś pokrzyżować kolory to może by w końcu cz-sr olbrzymki były co? taka ciemna

zerduszko napisał(a):
To samo pomyślałam :lol:

kopra napisał(a):
ja też :D
Różyczka ładniejsza :)

I ja tez tak pomyslałam :lol: