malawaszka Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 hahaha ja nie mogę oglądać takich rzeczy - prawie się popłakałam - co najmniej jakby to moje dziecko tam wygrało :errrr: ale kurcze podziwialiśmy ich od dnia narodzin i jakoś tak - emocje się udzielają :loveu: pięknie! Quote
marako Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Ze mną dokładnie tak samo, żałuję tylko, że nie odwiedziliśmy pieprzaków, bo mając informację, że będzie walczył o BOB, może namówiłabym tz do pozostania (rwał się do domu okropnie). Na żywo to dopiero musiało być przeżycie, a tak tylko na filmie mogłam się wzruszać, ale i tak radość i emocje wielkie, nawet z oglądania na filmie. Quote
strasznika Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 eria napisał(a):obejrzałam filmiki, emocje jak Marzyciel wybiegał BOB ogromne :loveu: ! edit. pies jakiej rasy wziął BiS ????? chart saluki Quote
weszka Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Cieszę się, że i Wam nasze występy dostarczyły emocji :) Prawie rok temu odliczaliśmy dni do narodzin Alesków, a tu proszę ostatni narodzony Alesek podbija świat :loveu: To było coś niesamowitego, przerosło moje najśmielsze oczekiwania. A w najbliższy weekend na ringach w Varazdin (Chorwacja) będzie walczyć Różyczka. Jest tam podwójna wystawa - klubowa+międzynarodowa. Quote
Fides79 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 super psie dzieciaki udało się wychodować i wyprawic do fajnych domków, Aleski podbijają świat, no ale skoro rodzice tacy międzynarodowi to nie mogło byc inaczej ;) Quote
Doginka Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Aż jestem ciekawa wyników z podboju Różyczkowego:razz: Będę mocno trzymać kciuki:lol: Quote
weszka Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 (edited) Nie mam jeszcze wieści od Różydła ;) Ale doszło na facebooku kilka fajnych Marzycielowych zdjęć więc wstawiam :) fot. Ladislav Mackovych Edited May 26, 2012 by weszka Quote
malawaszka Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 piękny jest!!!! kurcze po tym jak był u mnie Falko to z większym sentymentem patrzę na pieprzaki :loveu: Quote
wilczy zew Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 pikny :loveu: ten obok podoba mi się z umaszczenia Quote
weszka Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 (edited) malawaszka napisał(a):piękny jest!!!! kurcze po tym jak był u mnie Falko to z większym sentymentem patrzę na pieprzaki :loveu: Bo one wszystkie są przekochane :loveu: A niektórzy mają jakieś dziwne uprzedzenia, że to gorszy sort sznaucera :shake: Może to i lepiej dla rasy, wybierają ją prawdziwi miłośnicy, a popularność rzadko dobrze robi. zerduszko napisał(a):Cudo, cukiereczek :) Piękna robota :D Dzięk :p wilczy zew napisał(a):pikny :loveu: ten obok podoba mi się z umaszczenia Podobać ci się może ale to akurat nie jest najlepsze umaszczenie ;) Młody jest to może jeszcze się trochę wybarwi jednak to nie jest to co być powinno. Są wieści z Chorwacji! Różyczka wczoraj Klub Junior Champion :multi: a dzisiaj tylko doskonała bez niczego (może bo miała dzień latających uszu :evil_lol: )Ale co tam dobrze jest :lol: Edited May 30, 2012 by weszka Quote
#Etna# Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Ha! będę pierwsza :eviltong: Gratulacje dla Różydła :) No to Aleski zaczynają szaleć na wystawach :) Quote
eria Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Gratki dla Różyczki :lol: a ja pokazałam mamie foty Marzyciela i mi teraz wypomina,że miałam brać pieprzaka :evil_lol: Quote
kopra Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 eria napisał(a):a ja pokazałam mamie foty Marzyciela i mi teraz wypomina,że miałam brać pieprzaka :evil_lol: hehhe ja też mamie pokazywałam, a ona wielka miłośniczka sznaucerów zakochała się w nim od pierwszego ujrzenia :D namawia mnie na pieprzaka w przyszłości zamiast czarnego :) a ja jakoś tak marzę o czarno srebrnym :D Obie z mamą uznałyśmy, że Marzyciel jest najzgrabniejszy ze wszystkich psiaków jakie tu nam pokazałaś Weszko i ma prześliczną mordkę :) Quote
weszka Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Dziękuję wszystkim za gratulacje dla Różyczki :) Coś tam dzisiaj sędzia nawymyślał i są dość wkurzeni :mad: Chyba był (czy była bo nie wiem nawet kto sędziował, muszę sprawdzić) z tych co nie lubią pieprzaków bo powiedział że jest "atypowa" :-o Bardzo ciekawe... eria napisał(a):a ja pokazałam mamie foty Marzyciela i mi teraz wypomina,że miałam brać pieprzaka :evil_lol: Hahaha mamy tak mają ;) Jak ja mojej zadzwoniłam z sukcesami Marzyciela to się dowiedziałam: "A mówiłam żeby go nie sprzedawać :diabloti:" Quote
strasznika Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Gratuluję wszystkich sukcesów dzieciaków! Dobrze Olga, że macie Marzyciela blisko, jest prawie jak Twój, więc niech mama będzie spokojna ;) A poznał Cię jak go brałaś na Światówkę? Quote
weszka Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='strasznika']Gratuluję wszystkich sukcesów dzieciaków! Dobrze Olga, że macie Marzyciela blisko, jest prawie jak Twój, więc niech mama będzie spokojna ;) A poznał Cię jak go brałaś na Światówkę? Dzięki Elu :) Marzyciel jest w najlepszym miejscu bo ma cudnych ludzi i jest blisko, a nie w jakimś Meksyku czy innej Skandynawii ;) Marzyciel to mnie nie zdążył zapomnieć bo widzieliśmy się kilka razy od kiedy mnie opuścił. Poznaje, cieszy się głównie z Dirki i Vesper ale do mnie też ma jakąś słabość. Ale ma już swojego ukochanego pana i pańcię i widać że jest bardzo za nimi :loveu: [quote name='Doginka']Gratki dla Różyczki:loveu::klacz: Dziękuję :) Mam kilka fotek z wystawy dzięki polskiej ekipie, która także tam zawitała. to konkurentka, która wygrała rasę na klubówce Quote
malawaszka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 ta konkurentka to jakby tak jakoś pokrzyżować kolory to może by w końcu cz-sr olbrzymki były co? taka ciemna Quote
zerduszko Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 malawaszka napisał(a):ta konkurentka to jakby tak jakoś pokrzyżować kolory to może by w końcu cz-sr olbrzymki były co? taka ciemna To samo pomyślałam :lol: Quote
kopra Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 zerduszko napisał(a):To samo pomyślałam :lol: ja też :D Różyczka ładniejsza :) Quote
Saththa Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 malawaszka napisał(a):ta konkurentka to jakby tak jakoś pokrzyżować kolory to może by w końcu cz-sr olbrzymki były co? taka ciemna zerduszko napisał(a):To samo pomyślałam :lol: kopra napisał(a):ja też :D Różyczka ładniejsza :) I ja tez tak pomyslałam :lol: Quote
Recommended Posts