Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a to Vesperka :)

Regal - babcia Vesper, występowała już w weteranach

i uwiecznienie sukcesów - fotka z sędzią tylko Marzyciel odmówił już ładnego stania :mad:

Posted

chwalę się sukcesami :D

na głównym ringu, wybory Najlepszego Juniora Grupy 2

my na telebimie ;)

to zwycięzcy

a tu już Best of Group 2

cdn... :)

Posted

zdjęcia widoków, zapierają dech, piękne mieliście okoliczności przyrody na wyjeździe, było czym oczy nacieszyć :loveu:

a Marzyciel fantastycznie się prezentował przy Tobie:p

na zdjęciach widać, że to dobrze zbudowany i piękny samiec, w porównaniu z konkurencją z ringu ma piękną głęboką i szeroką klatkę piersiową

wygrana jak najbardziej zasłużona, jeszcze raz serdecznie Ci gratuluję :klacz::B-fly:

Posted

[quote name='Doginka']Chyba Marzyciel najfajniej owłosione łapki ma - tak jak lubię:loveu: No i chyba był najkrótszy w stawce:loveu:

Łapska ma fajnie owłosione ale takim dość szorstkim włosem co jest dość rzadko spotykane. Dzięki temu właściwie zawsze ma te łapy fajne bo włos odstaje a nie jest lejący. W młodzieży chyba był rzeczywiście najkrótszy i najmocniej zbudowany. Jak na swój szczylowaty wiek to budowę ma nadspodziewanie dobrą ;)

[quote name='wilczy zew']powiem krótko: piknie!!!! :loveu:

[quote name='malawaszka']https://lh4.googleusercontent.com/-Vt7TLsb_D9k/T7vSTpMORbI/AAAAAAAAKhU/bPvIGKGmmqM/s640/DSC_0140.JPG

hahaha super fotka!!!

https://lh5.googleusercontent.com/-K8cdczOph3k/T7vS50H2jjI/AAAAAAAAKjM/0IRf_Mwz0A4/s640/DSC_0164.JPG
ale długie włosy ma ta pani!

w ogóle super relacja! Marzyciel najładniejszy i ten drugi z Polski też ładny

Oj pięknie było to prawda. Przepiękne miasteczko i okolice. Zadbane, spokojne, mili ludzie. W knajpie psy dostały oczywiście wodę, na ziemi stało pełno misek, a kelner do stolika przyniósł jeszcze psie ciasteczka :)

[quote name='Culineo']ilez pieknych psów, być na TAKIEJ wystawie to dopiero emocje, szczególnie z takimi sukcesami :loveu:
pozazdrościć ;)

Dlatego tak jak pisałam przed wyjazdem sam pobyt to przyjemność, a jak jeszcze jest TAKI sukces to pełnia szczęścia :)

[quote name='eria']ile zdjęć ! super się ogląda!

ta fotka zwróciła moją uwagę
https://lh5.googleusercontent.com/-w74BWM3HJGo/T7vSc-IqfbI/AAAAAAAAKh8/P4b9AARElVY/s640/DSC_0148.JPG
ale różnica między nimi, każda totalnie inna, chyba najbardziej mi podeszła pierwsza z lewej

Ten Armani też całkiem całkiem jest:lol:

W suczkach były spore różnice wzrostu, kilka było bardzo małych.
Armani fajnie się rozwija. On też ma dopiero 2 lata i z każdym miesiącem przybywa mu urody.

[quote name='Doginka']Super się foty ogląda, aż chciałoby się być:lol:
Widziałam kopiowanego sznupa, czyli nie było zakazu wystawiania kopiowanych?:crazyeye:

Zakaz kopiowanych był od jakiegoś wieku. Kopiowany pieprzak był w weteranach więc pewnie sie nie załapał. Podejrzewam że czarny też skoro go ocenili ;)

[quote name='Fides79']zdjęcia widoków, zapierają dech, piękne mieliście okoliczności przyrody na wyjeździe, było czym oczy nacieszyć :loveu:

a Marzyciel fantastycznie się prezentował przy Tobie:p

na zdjęciach widać, że to dobrze zbudowany i piękny samiec, w porównaniu z konkurencją z ringu ma piękną głęboką i szeroką klatkę piersiową

wygrana jak najbardziej zasłużona, jeszcze raz serdecznie Ci gratuluję :klacz::B-fly:

Takie wyjazdy są super jak poza wystawą jest chwila na zobaczenie ładnych miejsc i poznanie świata :) Tutaj było wyjątkowo pięknie. Już bym tam wróciła ;)
Raz jeszcze pięknie dziękuję za gratulacje :)

I dokładam parę fotek

niestety fotografł zmaścił ostrość a byłoby takie fajne

to ostre ale za to ogon się nie zmieścił ;)

i ciąg dalszy sesji tym razem w zieleni ;)

Marzyciel postanowił skubnąć rozetę

:loveu:

Posted

To jeszcze was poczęstuję filmikami :)

psy, klasa młodzieży czyli Marzyciel walczy z konkurentami :)
[video=youtube;O6XT-utsDCs]http://www.youtube.com/watch?v=O6XT-utsDCs&feature=share[/video]

Posted

Hahaha reakcja kamerzysty była spontaniczna ;) szkoda trochę bo stracono panowanie nad tym co w ringu ale trudno się mówi jak są takie emocje.
Pani w ringu była kompletnie oderwana od realiów, chodziła i niewiele jarzyła co się dzieje. Co chwilę coś jej się nie zgadzało.

film nr 2 - Vesper i klasa championów
[video=youtube;pJui9dT0nNU]http://www.youtube.com/watch?v=pJui9dT0nNU&feature=share[/video]

Posted

I finał - porównanie o Zw. Rasy przy owacjach i oklaskach ;) Mój pisk na końcu bezcenny :multi:

[video=youtube;CJICOzjxe1k]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CJICOzjxe1k[/video]

Posted

Haaaa :) Tak naoisałas ze się spodziewałam conajmniej tańc a rsdości tam na koncu:) Chyba, ze był a aparat nie ujał:)

Swietne momenty uwiecznione, Super;)

i idę spac;)

Posted

Dopiero na filmikach widać, ze Marzyciel najpiękniejszy był i słusznie zgarnął BOB:klacz::loveu:
A ja oglądając popłakałam się, bo zostałam wprowadzona w błąd(zostałam wyeliminowana, tak to jest, jak się samemu nie sprawdza) i żałuję, że mnie tam nie było z Gordonem:sad: Byłam pewna, ze kopiowanych nie wolno tam wystawiać, nie sprawdziłam, moja strata:-(

Ale Wam jeszcze raz GRATULUJĘ:klacz:

Posted (edited)

obejrzałam filmiki, emocje jak Marzyciel wybiegał BOB ogromne :loveu: !

edit. pies jakiej rasy wziął BiS ?????

Edited by eria