Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='weszka']Dzięki :p
Klasa championów to klasa dla psów z tytułem championa i/lub Interchampiona czyli sama śmietanka najlepszych psów.
I/7 to skrót od lokata I / w konkurencji 7 ;)
[/QUOTE]

Aaaaa to super :loveu::) Tj i tak było super ale teraz przynajmniej wiem więcej :lol:

[quote name='malawaszka']czekam na foty - miliony fot :eviltong:[/QUOTE]

tryliony :0 Co tam milionami będziemy ograniczac :evil_lol:

Posted

Po prostu żałuję, że nie mogłam być u Was przy ringu! To niezwykłe przeżycie oglądać te końcówki wyboru, kiedy zostają same najlepsze, a wśród nich Marzyciel i on do końca jest na ringu, a później ostateczna decyzja - szał radości! Chyba bym też miała łzy szczęścia, choć to nie mój pies - ale kibicowałam mu odkąd pokazałaś kiedyś pierwsze foty w postawie - od początku zapowiadał się na mocnego, pięknego psa! To cudowne uczucie wychować takiego psa, i mieć w domu jego mamę! (Dirki -szkoda, że ona tego nie rozumie...).

Vesperce też gratuluję doskonałej - nie było o nią łatwo.

Posted

no Olga serdeczne najlepsze gartulacje toc to twoj wyrob i taka renoma!!!!! brawo!!!!!

bardzo sie ciesze razem z toba a Vesperka tez ladnie zagrala w stawce championw to nie przelewki

masz z czego byc ogromnie dumna!!!!!
a my ciutke z toba wiesz tak na doczepke

Posted

wielkie gratulacje !!! :loveu:
Zarówno dla Marzyciela jak i Vesperki :)

I pomyśleć, że przez tyle czasu nikt sensowny nie chciał przyszłego zwycięzcy świata ;)

Posted

Jeszcze raz pogratuluję tak wspaniałych psów i fantastycznych wyników!!!
To bardzo miłe kibicować polskim psom i widzieć, że zdobywają najwyższe lokaty :):):):)
Super!!!:multi:

Posted

Wow, ale sukces:crazyeye: GRATULATIONS :klacz:
W takich chwilach żałuję, że mam kopiowane wystawowce, ale tylko jeśli chodzi o niektóre kraje:lol:
Chociaż pewnie gdybym mogła cofnąć czas, to i tak bym skopiowała:lol:

Olga chyba duma Cię rozpiera, nie dziwię się i cholernie zazdroszczę ( wiem, to złe uczucie, ale moja zazdrość jest w pozytywnym znaczeniu tego słowa:lol:)

Posted

Jestem wzruszona tyloma gratulacjami :oops: Bardzo Wam wszystkim dziękuję :loveu: i przekazałam oczywiście samym zainteresowanym ;)

Obiecane zdjęcia czas zacząć!

w takich pięknych okolicznościach spędzałam czas poza wystawą - nocleg był ok. 30 km od Salzburga w miejscowości St. Gilgen. Cudne miejsce :)

bohaterowie wyjazdu

Posted

z lewej pół-brat Marzyciela, po tym samym tatusiu

o to właśnie Harden

to pies z hodowli Silver Senator tej co moje suczydła

no i książę Marzyciel

to włoski pies

Posted

Marzyciel i próby ładnego ustawienia się ;)

to zdjęcie z facebooka pokazuje TEN MOMENT - Marzyciel zostaje Młodzieżowym Zwycięzcą Świata :multi:

a tu już radocha i ściskanie pucharu

schodzę ze łzami w oczach i w szoku

Posted

pies z Polski ARMANI z Grodu Książąt Pomorskich - był 2. klasie otwartej więc też pięknie :)

bardzo ładny włoski pies, był 1. w klasie otwartej

a to już słynny przedstawiciel amerykańsko-rosyjskiej elity INGEBARS GLORIS EUROSTYLE, miał chyba zły dzień bo zupełnie się nie pokazał, a chodzić nie chciał już wcale

to też włoski pies