Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odwiedził nas wczoraj Marzyciel :) Jak zwykle było szalenie miło, a dodatkowo były ćwiczenia przed wystawa, która już za tydzień.
Mam tylko takie 2 fotki i marnawe bo shoty z filmu (film też wstawię ale coś mam problem żeby go wtłoczyć na youtuba).

Dzisiaj Aleski kończą 9 mies :)

Posted

Dziękuję za komplementy :)

Justa napisał(a):
Marzyciel :loveu:

A do Legionowa się wybieracie?

Nie, nie wybieramy się. Póki co będziemy oblatywać śląskie wystawy ;)

Tekla64 napisał(a):
mmmm aleski juz chyba niedlugo bedzie trza nazywac alesami piekny jest

i bedziemy trzymac kciuki

Kciuki się przydadzą bo będzie też Olo i Vesper. No i Furla. Więc całe mnóstwo roboty ;)

marako napisał(a):
Marzyciel - piękny i mocny pies. Ma dopiero 9 miesięcy, a budowę ma całkiem, całkiem. Kawał chłopa. Czy po skubaniu pojaśniał trochę?

Jak na swoje 9 mies to jest dość kształtny. Choć widać że to dzieciak, zwłaszcza jak czasem traci kontrolę nad łapami hihi Zjaśniał trochę i pokrył się fajnym szorstkim włosem z czego jestem bardzo zadowolona.

Posted

fajnie nosi ogon, podoba mi się jego górna linia :) wogóle, ładna sylwetka! udał Ci się synuś oj udał ;)

a w Katowicach to jeszcze w klasie szczeniąt?

Posted

Fides79 napisał(a):
nieźle mu idzie, co prawda chyba chwilami wolałby chyba pobiegac po swojemu, ale i tak jest dzielny, grzeczny i bardzo ładnie stoi :p

Bo to gapowate stworzonko jeszcze ;) fajniej by było galopować albo podgryzać smycz, a tu trzeba się na dorosłego robić ;) Ale stać się ładnie nauczył ale to już nie moja zasługa tylko jego pańciostwa :)

jambi napisał(a):
fajnie nosi ogon, podoba mi się jego górna linia :) wogóle, ładna sylwetka! udał Ci się synuś oj udał ;)

a w Katowicach to jeszcze w klasie szczeniąt?

To miło że synuś się podoba :)
Z racji tego że wczoraj skończyły 9 mies. to już się załapały na młodzież więc będzie debiut w poważniejszej klasie.

Posted

ech, no patrz racja! ro, że maluchy skończyły 9 miesięcy to pamiętam doskonale, co innego - wiek odnośnie klas mi się popieprzył!!! nie wiem czemu, ale tłukło mi się, że młodzież od 10 miesięcy... wstyd...

Posted

I jak poszło w Katowicach rodzince pieprzastych ? :)
po czarnych olbrzymach ,przeprowadzonych rozmowach ;) i zakupieniu grafiki z ...beardedami do kompletu się ewakuowałam do domku...

Posted (edited)

Bardzo szkoda eria bo liczyłam na jakieś fotki :shake: no ale nie to jest najważniejsze.
Wyjazd bardzo udany i towarzysko i jeśli chodzi o wyniki.
Furla - doskonała, lok. II - była pięknie przygotowana przez swoją mamusię Jolę której jestem dozgonnie za to wdzięczna :loveu: Muszę powiedzieć że to pierwsza wystawa, na której świrus Furla zachowywała się jak należy co oznacza że w głowie się poukładało i można zacząć znów jeździć :cool3:

Marzyciel - doskonała lok. I/2, Zw. Mł., BOB Junior i... :loveu::multi: BOB, tym samym skopał tyłek ciotce Vesper w porównaniu o rasę :evil_lol:
Vesper - doskonała, lok. I/1, CWC, CACIB :multi:

Marzyciel 9 mies gnojek zaczął karierę w pięknym stylu tak jak i jego mamusia parę lat temu na tej samej wystawie. Zdjęcia mam beznadziejne, nic się nie nadaje do pokazania chyba że ktoś coś zrobił o czym nie wiem.
Był także Olo który pokazał się bardzo ładnie, ładnie biegł i stał ale coś nie przypadł go gustu pani sędzinie i dostał tylko bardzo dobrą. Szkoda no ale tak to już na wystawach bywa niestety.

Edited by weszka
Posted

Jako że Furla czysta i uczesana zdarza się okazjonalnie to udało się zrobić kilka zdjęć tzw. kościółkowych ;) choć nie są takie i tam gdzie planowałam ale tak to już bywa.

i najszczęśliwsze :)

Posted

[quote name='weszka']Bardzo szkoda eria bo liczyłam na jakieś fotki :shake: no ale nie to jest najważniejsze.
Wyjazd bardzo udany i towarzysko i jeśli chodzi o wyniki.
Furla - doskonała, lok. II - była pięknie przygotowana przez swoją mamusię Jolę której jestem dozgonnie za to wdzięczna :loveu: Muszę powiedzieć że to pierwsza wystawa, na której świrus Furla zachowywała się jak należy co oznacza że w głowie się poukładało i można zacząć znów jeździć :cool3:

Marzyciel - doskonała lok. I/2, Zw. Mł., BOB Junior i... :loveu::multi: BOB, tym samym skopał tyłek ciotce Vesper w porównaniu o rasę :evil_lol:
Vesper - doskonała, lok. I/1, CWC, CACIB :multi:

Marzyciel 9 mies gnojek zaczął karierę w pięknym stylu tak jak i jego mamusia parę lat temu na tej samej wystawie. Zdjęcia mam beznadziejne, nic się nie nadaje do pokazania chyba że ktoś coś zrobił o czym nie wiem.
Był także Olo który pokazał się bardzo ładnie, ładnie biegł i stał ale coś nie przypadł go gustu pani sędzinie i dostał tylko bardzo dobrą. Szkoda no ale tak to już na wystawach bywa niestety.

Gratuluję!!! Pani sędzina się nie zna bo Olo jest przepiękny :) i ma uroczy charakter